. Дано успеете втори път с градината 

Както и гумите на колите,аа и да минава през локвите...
Все пак трябва да знае,че това не е правилно.Един-два пъти съм му казвала с по-остър тон "Не" и тогава се разплака.Направо ми се късаше сърцето и си казах,че повече няма да му се карам,но ще видим

Дано и другите излязат бързо и лесно!
А пипането на неща навън или ходенето през локви, с това просто няма излизане на глава. Мария още не ходи сама, но с Алекс навремето гледах да не лапне пипнатото нещо или му слагах гумени ботуши и си ходеше през локвите, че и аз с него. Но тук така ги свикват в детската градина, оставаме гумени ботуши и дъждобран, който е от две части-панталон и яке и са навън по всяко време, няма как да му обясня защо там може, пък с мама не 
Мнооооооого ми е гадно след това, и си обещах че вече няма да го правя- опитвам се да си набия в главата,че и той е човек и има моменти,когато не му се яде.
Има да реве ...., но ММ държеше да отпразнуваме първата годинка и като му обясних колко гости ще поканим,набързо реши и кръщение да си минава по реда. И така в последния момент каним Кръстник,обиколки по магазините ....и вече съм изморена предварително от празника
Но това е сладка умора,разбира се 
не че разбира нещо - хили ми се, или дори и да ме изгледа по - сериозно пак продължава да си прави каквото си знае. Даже не се разплаква
Иначе като пипа нещо забранено просто гледам да я махна от там. Но като цяло съм супер изнервена, този кофти период ни продължава вече близо 2 месеца и май няма да има край 

А и Мила видимо се забавлява в дъжда.
А веднъж дори лапна една от гранулите му и като й я извадих насила от устата се разплака
Много го тормози, горкия - скубе го, гушка го, но много агресивно, дърпа го за опашката, а той само стои и мяука жално Препоръчани теми