Предстои ми инсеминация - Тема No 23

• 63 476
  • 765
  •   1
Отговори
# 255
Добро утроо как сте днес, аз преди малко се върнах от докторката и няма да чакаме и този месец ще пробваме с инсеминация, та от 18.09 започвам с лека стимулация. Чакам ви  с нетърпение да пишете при вас какво става. Прегръдки!

# 256
Stiga, цетирала си ме, но не виждам написаното от теб. ти как си?

# 257
Ramona 0406 добре сам готвя са за ново инсе имам предчуствие че ще е успешно Praynig и за теб са моля и вярвам че сега ще се получи  Hug

# 258
Здравейте момичета  Wink и аз се завръщам след лятото към инсеминация. Ще бъде втора за нас, като първата беше на естествен цикъл и неуспешна. Този път започнахме стимулация с Фемара от 2ри ден (за пет дни 2х1 табл). Утре съм на преглед, за да видим резултата. При вас имаше ли неприятни усещания от стимулацията като подуване и болки в яйчниците? Имам чувството, че съм се превърнла в един голям ходещ балон... Малко съм обезпокоена също, че док забеляза малки миоми на матката през последните три месеца при прегледите. Има ли някоя от вас подобен проблем и може ли да бъде пречка за успешно имплатиране? Според моя док не трябва да се безпокоя  Confused, но все пак това ме тръвожи леко. През юли ни поставиха и диагноза варикоцеле III степен, като за момента само добавки взима мъжа - Ортомол плюс фертил. Ще бъда по-оптимистично настроена, ако знам, че може да има успех при проблеми като нашите. Дано не ви отегчих с дългия си пост, но постоянно преминавам през върхове и падения - един ден съм убедена, че скоро ще успеем, на следващия пък се чувствам смачкана и обезверена  Tired

# 259
Момичета, днес е един много хубав празник, желая на Всички нас да не губим вярата, да имаме надежда за да прегърнем любовта.

# 260
Здравейте, момичета!! Днес бях на преглед и започваме стимулацията с клостилбегит 2х1 за 5 дни. На 27ми съм на преглед и да пуснем изследвания. Надявам се всичко да е ок и след няколко дни да направим инсеминацията Simple Smile Пожелавам на всяка една успех !!!  Hug Hug Hug

# 261
Успех за всички и от мен..днес и аз бях при доки ще пробваме пак с инсе .8 ми ден от цикъла ми е имам едно фоликулче ще сам бес стимулация,но лигавицата ми е малка 3,5 мм.вторник пак при нея да видим Praynig

# 262
Успех за всички и от мен..днес и аз бях при доки ще пробваме пак с инсе .8 ми ден от цикъла ми е имам едно фоликулче ще сам бес стимулация,но лигавицата ми е малка 3,5 мм.вторник пак при нея да видим Praynig
Колко трябва да е лигавицата?

# 263
Колко трябва да е лигавицата?
мисля че поне 6 .

# 264
Момичета, да попитам ЛХ един ден преди инсе 103.9 при реф ст до 96, имам 6 ф,стимулация с клостил, док каза, че въпреки това може да се направи инсе, но съм мн объркана, какво мислите? Ужасно висок ми се струва лх

# 265
Ехоо, къде се изгубихте всички,както става с вас момичета? Аз днес бях на лекар и при прегледа се установи, че въпреки стимулация нямам нито един доминантен фуликул и този месец ще пропуснем инсеминацията и на следващия цикъл ще пробваме. Аз ще ви следя и ви стискам палци :*

# 266
Момичета, да попитам ЛХ един ден преди инсе 103.9 при реф ст до 96, имам 6 ф,стимулация с клостил, док каза, че въпреки това може да се направи инсе, но съм мн объркана, какво мислите? Ужасно висок ми се струва лх
6 фоликула това е много добре👍. Извинявам се за невежеството, но какво е ЛХ?

# 267
Да се отчета и аз: След неуспешен опит звъннах на доки и тя ме инструктира, че ме иска на 3 ден от 2 МЦ след инсето., така пропускам още един месец. Успех на всички те този месец.

# 268
Аз съм утре на преглед да видим как са нещата. Дано да има доминантен фоликул в дясно...  Praynig Praynig Praynig

# 269
  • София
Успех на всички момичета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт