Предстои ми инсеминация - Тема No 23

• 63 453
  • 765
  •   1
Отговори
# 285
След един мисед, след ембриоредукция и много други перипети преди няколко часа се родиха моите слънца-Георги и Надежда. Малко недоновени-в 33+2 седмица, но за щастие са много добре. Целувам ви и ви пожелавам най-святото скоро да ви сполети :*
честито живи и здрави да са ти  Hug

# 286
Ms. M, успех и от мен, ще си чакаме заедно.  Peace Praynig Пиши как е минало

Днес беше и моята инсеминация. Мина добре, но след това ме боля ниско долу 2 часа ( може би тогава се е спукал Ф). Сега съм ок. Док каза да направя 5х20 коремни преси днес и утрв. При теб как беше?

# 287

Днес беше и моята инсеминация. Мина добре, но след това ме боля ниско долу 2 часа ( може би тогава се е спукал Ф). Сега съм ок. Док каза да направя 5х20 коремни преси днес и утрв. При теб как беше?

Мен корема ме болеше час преди инсеминацията, аз отидох с два спукани ф. и доки каза че си има течност която е необходима за успешна инсеминация. Пожелавам ти успешен опит и скоро да се похвалиш с  EFP

# 288
Здравейте,

И аз съм в графата с инсеминациите. В момента ми предстои първата такава. Силно се надявам и единствена. Днес би трябвало да ми е последната инжекция, утре пускаме хормони и ако всичко е по план... в понеделник ще действаме.

Малко се притеснявам да не изпуснем момента и как са нещата с фоликулите. На прегледа на 10ти ден имах един доминантен и 5 с еднакъв размер по-малки. Добавихме още малко стимулация и се надявам поне още 1-2 да са се развили достатъчно... Днес ми е 12ти ден.

Успех на всички! Simple Smile

# 289
Здравейте,

И аз съм в графата с инсеминациите. В момента ми предстои първата такава. Силно се надявам и единствена. Днес би трябвало да ми е последната инжекция, утре пускаме хормони и ако всичко е по план... в понеделник ще действаме.

Малко се притеснявам да не изпуснем момента и как са нещата с фоликулите. На прегледа на 10ти ден имах един доминантен и 5 с еднакъв размер по-малки. Добавихме още малко стимулация и се надявам поне още 1-2 да са се развили достатъчно... Днес ми е 12ти ден.

Успех на всички! Simple Smile
С какви инжекции те стимулират ?

# 290
Frederika13, започнах на Клостил и сега добавихме Мерионал.

# 291
Момичета да ви попитам дали има остатъчен ефект от клостил. и дали са ви разказвали приказките, че след цветна снимка има голяма вероятност на естествен цикъл? И дали има момичета с втора инсем. и каква процедура е правена за втората инсе., като хапчета и прочие? Питам защото пред мен има една голяма неизвестна ,  нали моята доки ме накара да прескочим един цикъл след неуспешното инсе. и не знам какво да си мисля.

# 292
Момичета да ви попитам дали има остатъчен ефект от клостил. и дали са ви разказвали приказките, че след цветна снимка има голяма вероятност на естествен цикъл? И дали има момичета с втора инсем. и каква процедура е правена за втората инсе., като хапчета и прочие? Питам защото пред мен има една голяма неизвестна ,  нали моята доки ме накара да прескочим един цикъл след неуспешното инсе. и не знам какво да си мисля.

Мога да коментирам за цветната снимка, моя доки каза че е напълно възможно след нея да се забременее естествено без намеса - ако няма проблем със спермограмата. Но при нас не се получиха и на следващия месец направихме инсе с лека стимулация с 5 инжекции Миронал. За мен това беше първото инсе и към момента съм в 15 г.с.

# 293
За цветна снимка и на мен ми казаха, че има шансове по-големи за естествено. При мен не се получи. В момента ми е 4ти Ц след снимката и пробвам с инсе. 5дни клостил  и 2 Мерионал. Утре ще видим как са хормоните.

# 294
  • София
Успех на всички момичета! Чакаме ви с  EFP
Снимката може да помогне за спонтанно забременяване, ако проблем са били малки сраствания, които след снимката са се оправили...иначе не. Peace

# 295

Ами, при мен се бяха спукали и 6те ф, но се притеснявах да не сме изпуснали момента, понеже предния ден следобед ми би хориомона и 18 часа по-късно беше инсето, та се надявам да е имало все още живи яйцеклетки, защото ми се струва, че ф се спукаха веднага след хороимона.

# 296
Фредерика, защо те е накарала да изчакаш? На каква сримулация беше, аз бях на лека предния месец( дори мисля, че в един и същ ден ни беше инсето) и на цикала,който сега мина правиохме инвитро по препоръка на доки, пак с най- леката стимулация.
Да, за ЦС казват, че ако има някакви малки полипи по стените на тръбите след ЦС може да са се махнали, но също и на същип месец не е добре да се правят никакви опити, заради в-вото, което е вкарвано.

# 297
Фредерика, защо те е накарала да изчакаш? На каква сримулация беше, аз бях на лека предния месец( дори мисля, че в един и същ ден ни беше инсето) и на цикала,който сега мина правиохме инвитро по препоръка на доки, пак с най- леката стимулация.
Да, за ЦС казват, че ако има някакви малки полипи по стените на тръбите след ЦС може да са се махнали, но също и на същип месец не е добре да се правят никакви опити, заради в-вото, което е вкарвано.
Пожелавам ти успех, да ни казваш какво се случва с инвитро, как мина? А при мен не знам защото татакми се удължава агонията, може би да се надява доки на естествен цикъл, незнам. А като чета колко фуликули произвеждат момичета , моита стимулация явно е слаба , иначе ме стимулира от 3 до 7 ден х 1 хапче клостилбегит при МЦ.

# 298
Фредерика, аз бях с инджекции Фостимон, после менопур и накрая прегнил за инсето. По най- малките дози.Инвитрото пак така, с най- леките дози, но други, имах 7Ф извадени на пункция, от тях 4 празни Ф, и 3 зрели яйцеклетки, 2 оплодени и върнати на трансфера. Сега чакам....
Пробвайте сега, човек не знае... Успех! Heart Eyes

# 299
Фредерика, след моето първо неуспешно инсе и аз исках на следващия Ц още едно,но док не се съгласи,искаше да прескочим един.Бях на фостимон 12 инжекции по 75 ед и прегнил за доузряване на края 10 000 ед..Резулата беше 5 фоликула ,от които 4 се спукаха.Сега мисля да направя още едно инсе,преди да пробвам с ин витро и док иска да сменим фостимона с пурегон.Успех!

Сънлайт, и при мен не се получи след ЦС,иначе док каза,че обикновено се случвало след тази процедура жените да забременяват спонтанно. Успех и на теб!

Рамона, понеже се колебая дали да направя инсе или директно инвитро, би ли споделила колко инсета прави преди инвитрото?Пожелавам ти успех!

Общи условия

Активация на акаунт