Предстои ми инсеминация - Тема No 23

• 63 431
  • 765
  •   1
Отговори
# 375
Даничка, тихичко честито и до термин!  Hug Hug Hug

# 376
Момичета днес ми бе 14 ден,направих кръвния тест, 71.67 mIU/mL     Hug Hug Hug

Тихичко честито, лека и безпроблемннна бременност.

# 377
  • София
Ех, страхотна новина!!!  newsm44 Чакаме и другите момичета с положителни тестчета! Heart Eyes

# 378
Момичета здравейте ! Днес ходих при доки. и отново съм на клостилбегит и подготовка за инсеминация. Дано този път е по-позитивен, повече късмет, лека ръка на доки, от мен много вяра, спокойствие , позитивни мисли и най-после мечтания подарък. Този път имам добро предчувствие или така ми се иска, но трябва да стане, ще се моля, ще стискам палци и дано да е за последно.

Фредерика, а на теб каква по каква схема ти изписа да пиеш клостилбегита?
Както първият път така и сега на трети ден от МЦ пет дни х 1 хапче от клостилбегита, след това при нея да проследи фоликули, ако има и всичко е ОК микробиология и дата за инсе.
Обаче кое ме притеснява, една позната ми сподели, че тези хапчета истанявали стената.

# 379
Момичета днес ми бе 14 ден,направих кръвния тест, 71.67 mIU/mL     Hug Hug Hug

Честито, мила!!! Хайде сега да "повлечеш крак" и всички след теб да се наредим с положителни тестове  Hug

# 380
Честитоооооо, dani4ka66!!!

# 381
Милички,благодаря ви за хубавите думи.И да,хайде да повлека краче и да завалят положителните тестове  Hug Hug Hug

# 382
Даничка,честито и от мен!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 383
Момичета, моята първа инсеминация е неуспешна...
Юли месец разбрах, че имам проблем с ЩЗ (тогава тсх-то беше 4.870).На 01.09 го изследвах отново и беше 3.430, а сега при вземането на цитонамазка се установи, че имам раничка (пап 1).Може ли тази раничка да пречи на забременяването?
Имам нужда от съвет, има ли смисъл да продължавам с втора инсеминация?

# 384
Ами т.н. раничка не представлява точно раничка, а еднослоен епител разположен на нетипично място, т.с. върху шийката. При ПАП 1 не се налага лечение. Най вероятно появата и е  заради хормоните. Ако няма някаква инфекция или херпес тип 2 няма от какво да се притесняваш, но въпреки всичко си е задължително да се проследява веднъж годишно какво се случва. Раничката не би трябвало да е пречка за забременяването, но на хормоните трябва да се обърне внимание според мене. Но аз все пак не съм лекар. Желая ти успех и растящо коремче  preggo

# 385
Mechta, приемаш ли медикамент за тсх?

# 386
Да, пия л тироксин 50 мг

# 387
Интересно защо не спада ТСХ. При други контроли колко е показвало? Знам, че е хубаво да е около 2? Дали да не посетиш ендокринолог (но с репродуктивна насоченост, не обикновен) и да попиташ дали това е правилната доза за теб.
Въпреки, че ако си го изследвала наскоро след стимулацията за инсе е нормално да е завишен.

# 388
Юли месец направих консултация с д-р Начев, тогава започнах с 25 мг Л тироксин за 45 дни.На 01.09 тсх вече го бях свалила на 3.430 и той ми каза да пия по 50 мг, и след 45 пак да го изследвам.Но аз започнах стимулация, а това май влияе на хормона ( на 17.10 беше 3.680).

# 389
Здравейте,
След 1 година опити, препрочитане на темите във форума и откриване на всякакви симптоми за бременност, трепетно очакване и... всеки път цикъл, реших да си направя регистрация.

След куп изследвания и на двама ни в Щерев се стигна до извода, че мъжът ми е със занижена оплодителна способност (астенозооспермия). С док решихме, че е време да започваме с инсеминациите.
На 21.10.16 беше първата ми инсеминация на естествен цикъл ( 15ти ден, 1 фоликул и 10000 прегнил на 19ти вечерта). На 21ви се видя, че фоликулът се е пукнал (според Док скоро, аз честно не знам. 6 часа след прегнила започнаха болки в яйчника и така до инсеминацията и не мога да определя кога е станало.) Та, инсеминацията беше на 1 пукнат фоликул и 32 млн. материал. Сега чакам. Пия дуфастон и поставам Кринон вагинално. На 4ти ден след процедурата (вчера) започнаха ужасни болки в гърдите, едва ги докосвам и периодични сменящи се болки в яйчника и централно. Днес положението е дори по-зле. Имам съмниние, че всичко това е от многото прогестерон... Вие имали ли сте подобни симптоми след процедурата?

Общи условия

Активация на акаунт