Предстои ми инсеминация - Тема No 23

• 63 402
  • 765
  •   1
Отговори
# 360
Аз вчера направих теста- отрицателен е...

Не падай духом, вярвам, че ще се случи. Говори ли с доки? Какво препоръча той?

# 361
  • София
Аз утре ще правя. Реших да изчакам и да е по правилата, но не се надявам, защото ме боли корем , кръст, мускули и т.н. С други думи съм с всички симптоми, ме спра ли хапчетата съм готова

# 362
Аз вчера направих теста- отрицателен е...

Не падай духом, вярвам, че ще се случи. Говори ли с доки? Какво препоръча той?

Да, вчера ходих до болницата да коментираме...ще опитаме още една с по-силна стимулация и ако не стане- ще пробваме с тежката артилерия....

Наревах си се вчера и днес съм ок. Очаквах го този резултат, защото имах само 1 фоликул в дясно(а ние там се целихме), отделно от понеделник ми спаднаха много гърдите (бях писала по-нагоре, че ми бяха много твърди и надути).... в общи линии това е.. Не съм паднала духом, но разочарованието си е разочарование (колкото и да си се подготвял предварително, че може да е отрицетелен теста)... Продължаваме напред , няма да почивам. Сега като ми дойде МЦ ще ида между 3 и 5 ден и стартираме отново процеса.. дано тогава да е успешен финала. Успех на всички момичета!  Hug Hug bouquet Blush

# 363
  • София
Повече от отрицателен е! Аз за тая година приключих. Явно не е била мойта. Три инсеминации - първата биохимична, втората - не се установи сърдечна дейност, но за сметка на това една лека тромбофилийка се появи по трасето и сега 0.  
Подозирах за възможността да се случи, защото когато прявихме хидротубацията док. каза, че лявата тръба била направила спазъм и не може да се каже дали е проходима или не. За мой "късмет" тоя път само от ляво се появиха фоликули.

# 364
Здравейте, аз също вчера направих тест на 13ти ден след О и Инсето, без да съм имала тригер. Тотално отрицателни. Сега чакам деня на кръвния в сряда, за да мога официално да се отчета с неуспех в клиниката и да спра утрогестана.

# 365
Аз да се оплача , след дълго чакане на 2-ри МЦ след инсето, за да отида на 3 ден от него при доки. не мога да установя 3-ти ден, от тези хормони (хапчета) предполагам. Цяла седлица от 10 до14 все зацапване много леко, на 15 вечерта леко кървене, вчера  вечерта пак същото и така и не мога да определя от кога да броя. Трябваше на ми дойде на 15, иначе си имам ПМС- гърди, корем, кръст и т.н. и си мисля въображаемо да си определя , че ще отида в сряда при доки и ще броя от неделя вечерта та дано да съм улучила бройката , че мисля още едно инсе да правя, тъй като доста си почаках . 

# 366
Момичета здравейте ! Днес ходих при доки. и отново съм на клостилбегит и подготовка за инсеминация. Дано този път е по-позитивен, повече късмет, лека ръка на доки, от мен много вяра, спокойствие , позитивни мисли и най-после мечтания подарък. Този път имам добро предчувствие или така ми се иска, но трябва да стане, ще се моля, ще стискам палци и дано да е за последно.

# 367
Момичета здравейте ! Днес ходих при доки. и отново съм на клостилбегит и подготовка за инсеминация. Дано този път е по-позитивен, повече късмет, лека ръка на доки, от мен много вяра, спокойствие , позитивни мисли и най-после мечтания подарък. Този път имам добро предчувствие или така ми се иска, но трябва да стане, ще се моля, ще стискам палци и дано да е за последно.
Ще ти стискам палци и скоро да се похвалиш с +++++ тест

# 368
Фредерика,желая ти успех и дано това е твоят миг! Praynig
На мен скоро също ми предстои да започна втора процедура. Wink

# 369
Здравейте момичета, аз от днес съм в МЦ и в петък или в събота съм на преглед при док. Нямам търпение да започнем отново и съм се настроила, че този път ще е нашият шанс за успешен финал...   Praynig Praynig Praynig Стискам палчета на всички момичета и се надявам скоро да се похвалим с положителни тестове 😍😍😍😍

# 370
Стискам палци на всички момичета на който им предстой инсиминация. Пожелавам ви само положителни тестове и пухкави финали. Късмет

# 371
И аз ви стискам палци! Скорошни две черти!

Аз все още чакам Ц, за да мога да ида да коментирам с док какво и как за в бъдеще...

# 372
Успех и от мен, момичета! Дано имате късмет и да успеете с този опит Hug

# 373

Фредерика, а на теб каква по каква схема ти изписа да пиеш клостилбегита?

# 374
Момичета днес ми бе 14 ден,направих кръвния тест, 71.67 mIU/mL     Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт