Предстои ми инсеминация - Тема No 23

• 63 409
  • 765
  •   1
Отговори
# 345
Момичета много се радвам и ще чакаме  stork-boy stork-girl 1stroller .

# 346
повече ме тревожи ниската успеваемост.Така или иначе съм реишла,че това инсе ще е последно

Да, аз също бях негативно настроена заради ниския % успеваемост, но бях приятно изненадана още първия път.
Май е по-скоро до късмет ли...Божа работа ли...не зная.
Стискам палци на всички ви в близко бъдеще да видите двете чартички!

# 347
Момичета някой може ли да ме насочи къде има Прегнил5000 или Хориомон.Трябват ми 4 инжекции.Аз съм от Русе ,обиколих града няма никъде,уж и по складовете нямало.Бях в Пловдив и там обикалях пак няма.Сега ще моля една приятелка да ми търси в София,но поне ако мога да я насоча към някоя аптека!

# 348
Момичета някой може ли да ме насочи къде има Прегнил5000 или Хориомон.Трябват ми 4 инжекции.Аз съм от Русе ,обиколих града няма никъде,уж и по складовете нямало.Бях в Пловдив и там обикалях пак няма.Сега ще моля една приятелка да ми търси в София,но поне ако мога да я насоча към някоя аптека!

Аз си ги купих от аптеката на Щерев. Важно е да знаеш, че се съхраняват на студено, дамата от аптеката изрично ме предупреди да ги слагам веднага в хладилника.

# 349
Aничка, честито, миличка! Бъдете живи и здрави! Как лети времето, като вчера бе като четях твоите първи трепети по многоплодната бременност  Hug Не съм следяла много често темата, може и да си писала тук, но как мина бременността ти, като изключим редукцията, до там горе-долу четях по-редовно темата  Grinning Питам те, защото ако аз застана пред дилемата едно или две бебета да имам повече информация.

# 350
Момичета,нещо да знаете за учестения пулс,никога не съм имала,а днес ми беше 92,а сега е 102.Имам и болки в яйчниците,но от клиниката ми казаха,че е от стимулацията и мога да пия но-шпа.

# 351
Aничка, честито, миличка! Бъдете живи и здрави! Как лети времето, като вчера бе като четях твоите първи трепети по многоплодната бременност  Hug Не съм следяла много често темата, може и да си писала тук, но как мина бременността ти, като изключим редукцията, до там горе-долу четях по-редовно темата  Grinning Питам те, защото ако аз застана пред дилемата едно или две бебета да имам повече информация.
благодаря, миличка. Ми как ми мина бременността-прокървих 4-тия месец, но се оказа, че най-вероятно е от редукцията или от ниската плацента на юнака ни. Много киселини и нищо друго. Щастието да имаш близнаци е неописуемо, но и доста трудно. Аки ме върнат няколко месеца назад пак ще избера да оставим две бебчета. Не спя, почти нямам време да ям, но като видя кошарките с малките слънца вътре и всичко преминава и се забравя. Пожелавам това щастие на всяка жена. Бирете се с усмивка и никога не навеждайте глава! Според мен това помага страшно много. Целувки на всички и ако мога да бъда полезна с нещо-насреща съм! :*

# 352
Аничка, поздравления и от мен! bouquet

# 353
Аничка, благодаря! Hug Hug Целувки и от мен за теб и малките сладури! Heart Eyes

# 354
Появи се моята принцеса на бял свят, малко подранила в34гс, но е добре. Неописуемо щастие. Вярвайте и ще успеете

# 355
Появи се моята принцеса на бял свят, малко подранила в34гс, но е добре. Неописуемо щастие. Вярвайте и ще успеете

Честито!!! Да е жива и здрава и много да ви радва!!!! 🤗🤗🤗🤗

# 356
Enjoy, честито! Много, много се радвам за теб. bouquet Нека е да е здрава и да има щастлив живот. Simple Smile

# 357
Хехе, тази тема я заобичах още преди половин година  Grinning Grinning
Enjoy, честито и на теб миличка и на теб, здрава и щастлива да е малката принцеса!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 358
Др.Кой и
Ms.m как сте? Какво отчетоха тестовете ? Чакаме +++++
 И другите момичета които правихте инсе.пишете

# 359
Аз вчера направих теста- отрицателен е...

Общи условия

Активация на акаунт