Предстои ми инсеминация - Тема No 23

• 63 427
  • 765
  •   1
Отговори
# 300
Ramona0406 стискам силно палци да се е случило при теб този път. Чакаме новини и съвети от теб, хубаво е да знаем.

Ilein87 обясни ли ги твоя доки защо се прескача с един месец. И ти пожелавам успех за следващата процедура.

# 301
Фредерика,каза,че трябва почивка след тази стимулация и сигурно е така,защото съм правила два поредни месеца стимулация с клостил и накрая получих кисти и ща не ща се наложи принудителна почивка.Така,че изчакай един Ц и на следващия действайте.Пожелавам ти успех!

# 302
Илейн, от какво се получават тези кисти - от фоликулите, които не са се спукали до инсеминацията, или на другия цикъл след инсеминацията при новообразуваните ф ?

# 303
Ilein87, Aвгуст ми беше първото и единствено инсе. Лека стимулация, много добър отговор от организма, добра лигавица, спукан Ф и добра спермограма. Всичко ок. Но резултат никакъв.
 Ние живеем извън Бг и мъжа ми пътуваше, накрая като ударихме чертата беше 2500 лв, а успоеваемостта е мн ниска принципно, споделих това с доки и той разбра, че не сме много сигурни в процедурата, посъветва или да изчакаме да го обмислим или да направи инвитро на ЕЦ, съгласихме се за ЕЦ, но като помислих една нощ, че на ЕЦ не е много сигурно и може да не хване Ф преди да се спука( имам позната, в моята клиника, на 4 месец хванаха Ф преди да се спука преди пункцията)та споделих притеснението с доки и той каза ако съм психически готова може да приложим пак съвсем лека стимулация. и така и направихме, отговорих добре, имах 7Ф, 3 яйчица,2 оплодени и върнати ембриончета.Сега чакам, но ми се появи предменструалната болка в кръста..
Та това е за нас, аз избрах инвитро, засхтото имаме прекалено много разходи около самите процедури, а шансовете знаем от кое какви са... иначе доки каза, че до 3 опита според него има смисъл, след това всеки си решава.
Ако живеехме в Бг и не пътувах 230 км до доки, не оставях по хотели и тн щяхме да пробваме както той ни посъветва 3 пъти, а след това чак на инвитро.
Мн дълго стана, извинете ме!
Успех каквото и да решиш!

# 304
Рамона много благодаря за отговора! Аз също пътувам до София пак по 200 км и горе долу със сумите съм като теб,но повече ме тревожи ниската успеваемост.Така или иначе съм реишла,че това инсе ще е последно и тъкмо ще говоря с док за ин витро при евентуален неуспех.Благодаря отново и късмет,предменструалната болка я има и по време на бременност,така че не се отчайвай,стискам палци!

Ани,от фоликулите,които не са се спукали при стимулацията,някои се запазват и не се пукат и с идването на новия цикъл,в следствие ,на което стават на кисти и необходимо време за да се махнат.

# 305
Благодаря, Ilein! Желая ти успех! Да, нисък е % успеваемост, но има много бебета от такива процедури, въпрос на късмет е, според мен. На теб и всички тук желая много, много късмет!

# 306
Всичко е въпрос на късмет! Моята лигавица беше 6 мм,  1 фоликул, доктора  така и не направи ултразвук преди процедурата, така че не знам спукан ли е бил или не, не съм приемала никакви хапчета след това, нямах никаква надежда че ще се получи, но стана! А накрая като теглихме чертата бяхме платили близо 4000 евро за инсеминацията, изследванията и предварителните бумащини, така че още повече се радвам че е успешна, дано и такава да си остане...

# 307
Браво, Ива! Пожелавам ти щастлив финал. В чужбина ли е правена инсеминацията?

# 308
Честито Ива, пухкав финал. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност.

# 309
Честито и от мен ,Ива! Явно наистина е до късмет.Надявам се сегашната ми предстояща процедура да е успешна!При вас на естествен цикъл ли беше инсето?

# 310
Честито Iva_de време беше за хубава новина, дано да повлечеш крак и на нас. Желая ти лека бременност и  много хубав пухкав резултат  Hug  newsm30 newsm30

# 311
Честито! Лека бременост и прекрасен финал! 💐👶🏼🍀

# 312
Благодаря ви! Аз вече се бях похвалила. Инсеминацията я правих в Германия, стимулирана с Clomifen и после инжекция за спукване на фоликула. Желая ви много много късмет и следващата процедура да ви е последна!!!

# 313
Честито, iva_de !!! Пожелавам ти лека бременност. Аз пък съм супер изнервена от вчера- не зная дали е от хапчетата, които приемам ( утрогестан и дуфастон), но се чувствам ужасно напрегната и от най-малкото нещо избухвам... Sad

# 314
Ива, честито!

Моето инсе мина вчера, док беше много доволен. Сега съм бременна до доказване на противното и си чакам 19ти за тест! Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт