Ново начало

• 53 041
  • 355
  •   1
Отговори
# 150
Ще видим какво ще излезе при мен, искрено се надявам на щастие и спокойствие, друго сякаш не ми е нужно.  Flutter

# 151
И такаа днес бях отхвърлена от някой, който беше проявил интерес към мен .. Разбрах още нещо,което много ме разстрои.. и не успях да поговаря с приятел, тъй като бе излязъл на среща.. Тази вечер достойнството ми удари дъното! А сега накъде???

# 152
О, тепърва и ти ще отхвърляш и теб ще ти се струва ,че те отхвърлят - обикновено зависи от  настройката и самоусещането, което имаш за момента.  Криви огледала  навсякъде може да видиш ако пристъпваш със страх и неувереност. /което си е нормално за този ти етап де/  Тук  можеш да срещнеш виртуални приятелки и виртуално шамаросващи те,  което също може да е полезно., Та,  защо не си  споделяш тук  Hug

# 153
Ще споделям, нямам против от време на време някой да ме нарита като много мрънкам - то си е отрезвяващо... ама тая вечер вдичко беше брутално... За няма час се развиха събитията...

# 154
Разкажи какво стана.
Мен пък тая вечер ме сваля един женен мъж Close а жена му и детето на десет метра встрани ooooh!

# 155
Виж,  bilval, не знам какво ти  са наговорили днес или какво се е случило, но...понеже си ми много симпатична следя историята ти и виждам как от една крайност  на объркано  наранено същество, се хвърляш  с гигантска крачка в  непукизъм и веселие. Само че  всяка новост  си има етапи да бъде приета и не става обикновено с широка крачка. Та това тази вечер  може би  е било  полезно случило се, за да си минеш етапите и да  станеш наистина по-силна. Знам, че е нормално да се иска всичко да се случва бързо -да махнеш и да забравиш, ама обикновено това не става с работа по повърхността, хоп - мина ми и широка усмивкса...иска си време и всичко ще си се нареди...ще видиш Hug

# 156
Знам, че не става ей така. Трудно и бавно е.. все още имам моменти и на обърканост, но се опитвам да гледам напред, да излизам и да се забавлявам вместо да седя и да плача... Човек, който имаше интерес искаше да се видим, въпреки, че бе разбрал историята ми от общ познат, тази вечер каза че нямало как - имал вече друг интерес... Аз просто си мислех, че мога да се видя с накой различен... и в един момент се почувствах сякаш моля някой, който си има друг, да излезе с мен.. много унизително ми беше...

# 157
Всеки търси най-доброто за себе си, не го взимай присърце. По-добре, че така е станало.

# 158
А ти какъв интерес си имала към него Rolling Eyes Много странни мъже, добре че те е отървал от себе си в началото.  тъпо е да те смятат за толкова отчаяна, че  едва ли не ще се хвърлиш на врата на първия срещнат...Помоли  вашия общ позннат  да се занимава само със собствените си истории и да не се бърка в чужди, щото кой знае как е представил нещата

# 159
Ами, приятелите ми като цяло казват, че изглеждам доста по-добре и не отчаяна... а този познат - просто полудях като разбрах, но той е такъв... нищо не можеш да му кажеш. Но май е по-добре, че стана така,  пък и то явно какъв му е бил.интереса щом за няколко дни нущата се променят

# 160
Онзи е искал да те чука и се е разколебал понеже е сметнал, че ще му трябва време за да те вкара в леглото. Нищо страшно не е станало. Ще има и други мъже.

# 161
Докато не ти зарастне раната, не  поемай никакви вируси наоколо, че така най-много да я инфектираш. Мъже за забавление може, всякакви сериозности обаче е добре да са под карантина за известно време  Peace

# 162
Докато не ти зарастне раната, не  поемай никакви вируси наоколо, че така най-много да я инфектираш. Мъже за забавление може, всякакви сериозности обаче е добре да са под карантина за известно време  Peace
Абсолютно на същото мнение съм!

# 163
  • София
Честно ли? според мен трябва да се мине някакво време след раздялата, да не кажа години. Моят опит е почти 9 години връзка, 4 от които женени - вече 2 години сме разделени - ми първата година въобще не ми беше до мъже... Да, някои неща липсват, ама трябва да си се възстановиш добре... Тия моментните връзки не знам дали са добър вариант. Първо открий себе си, осъзнай, че можеш ВСИЧКО сама и после търси някой, който да не се потиска, депресира и не-знам-какво си още за това, че мъж не ти трябва и че, ако го допуснеш в живота си, е привилегия. Още не съм открила такъв, ма поне знам какво търся и, честно, в момента съм по-щастлива от всякога, пък дори и сама... Успех!

# 164
Аз за себе си знам какво търся, интересното е, колко глупава съм била да стоя във връзката си и да се надявам, че нещата ще се променят.. Ще трябва да мине време, без съмнение, но защо да е необходимо да се измъчвам и да стоя сама, като усещам необходимостта да излизам - с приятели, с нови хора, да се срещам с нови мъже? Аз не мисля, че ми трябва време насаме със себе си .. Достатъчно време бях сама и страдах по мъж, на който явно му е било все тая. Сега мисля за себе си и искам да правя нещата така, както ги усещам.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт