Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 7

• 87 474
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Аз също не съм доволна от Гарниер, много бързо ми падаше боята и страшно много ме сърбеше. А пък от Олиата си бях доволна. 

# 76
на мен не ми допадна зеления гарниер - изсуши ми косата, но от червената опаковка съм доволна, косата става мекичка и лъскава, жива, елеа пробвах преди 2 седмици изсуши я и цвета е един никакъв, сега се чудя какво да избера

# 77
Чаровна, много ти е пораснала косата  bouquet

# 78
Да, Чаровнице, наистина доста е пораснала  Heart Eyes
Мен ме е подгонил косопад, ама много обилен  Tiredвсичко из вкъщи е в косми, а при измиване няма да казвам какви топки свалям...в последните 3-4 години всяко лято съм така, не мога да си обясня защо  Thinking
И като ме подкара от сега, та чак до средата на есента  Tired

# 79
аз миналото лято бях така , а тогава се хранех с месо и риба, и не я боядисвах,  и ноктите ми бяха зле, за сега са добре, въпреки ,че не близвам месо , луда история

# 80
  • Sofia, Bulgaria
DqVoLsKi_ChArOvNa цвета ти е страхотен Sunglasses. Няма да коментирам колко бързо ти расте косата Crossing Arms

За косопада и аз имам сега, незнайно защо, по никое време. Не е много драматично силен, ама си го има. Мисля да почна някакви витамини за коса. И ноктите ми са едни такива никакви, а уж добре си се храня и гледам да имам всичко в храната и грижи полагам за косата... изобщо малко е необяснимо Rolling Eyes

# 81
Олията е ужасна.Никога вече!
Гарниер и Палете не взимам!
Моя цвят се поизми,но пак е много хубав.
Иска ми се да мога да го освежавам сама,ама нямам идея каква боя да взема.
И въпрос-знете ли дали Себорал Форте може да се използва от бременни жени?Нали сега има нов,който уж няма чемерика.

# 82
Мис, да честитим ли ?  Hug

# 83

Същото щях да питам  Laughing  Мисче, не знам. Що да не може, нали е шампоан, измиваш и айде. Не знам де, аз не съм най прилежната бременна, не бях де, сега не съм бременна, пу пу, да си плюя на петите  Joy Не пуша, не пия и разни такива, но си пийвах биричка от време на време  Crazy

Чаровна, хубав ти е цвета. Пепеливо кафяво, за дължината не мога да определя  Wink

Моята коса се надявам другата седмица, предморско , да замине на фризьор. Още умувам дали само подстрижка или и боя, ама ще го измисля  Joy

# 84
  • Sofia, Bulgaria
Miss_Bingley като му гледам състава, няма чемерика, има само екстракт от репей (болтнатото).
Състав:Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chliride, Parfum, Arctium Lappa root extract, PEG-8 Phosphate, Cocamide DEA, Cocamidoprpyl Betaine, Cl 19140, Citnic acid, 2-bromo-2nitropropane-1,3-diol.

Не би трябвало да има проблем, но все пак попитай в самата аптека  Peace
Няма да те питам дали да ти честитя, ти сама ще си кажеш Hug

# 85
И аз си мисля, че е репей, но понеже толкова ми мирише на предишният с чемерика и пак не съм сигурна дали я съдържа, а зная, че е отровна.Затова да питам и тук, нали сте мами повечето, а пък и в аптеката ще си питам.Тъй като го ползвам много често и не оставам без него, ама сега знам ли, може да не може да го ползвам.И за всичко питам.

Скрит текст:
Да, можете да ми честитите  Blush
То сега излезе, че искам да се похваля, пък не е така  Simple Smile
Себорала не е шампоан-има и шампоан де, но аз втривам лосиона в корените.

# 86
  • в Кошера
Ехааа, как обичам такива новини!  Heart Eyes

Честито! Много леко да мине всичко и накрая да си най-щастливия човек, гушнал най-сладкото човече! Hug bouquet

# 87
Честито и от мен Simple Smile

# 88
  • Sofia, Bulgaria
Miss_Bingley това са най-хубавите хвалби. Честито! Дано всичко мине по план и да сте най-щастливите родители на най-прекрасното човеченце!  bouquet
За лосиона фармацевт ми е казвал, че вече няма чемерика. Преди време, когато го бяха спрели, е било точно заради чемериката, защото е влезнала в някакъв си световен списък и вече е забранена за влагане в козметични продукти.
Все пак питай си! Peace

# 89
благодаря ви  bouquet
и аз чух,че е спрян, но лошото е,че при мен точно чемериката беше много ефикасна

Общи условия

Активация на акаунт