Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 7

• 87 472
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
Да се запиша в темата макар да е почти към края. Пишех редовно в първите теми, виждам и познати никове. Simple Smile  Ще ми е приятно да си говорим за прически и изобщо всичко свързано с косата.
И в тази връзка в момента косата ми е до средата на гърба, тъмно кестенява, права и сравнително гъста. От около година поддържам тази дължина, преди беше почти до кръста. Избягвам да я третирам, единствено се боядисвам. Дойде ли есен обаче и започва ужасен косопад.
Имате ли такъв проблем? Съжалявам ако е коментирано, не мога да прочета цялата тема.
Пиете ли някакви добавки или правите маски?

Добре дошла сред нас  bouquet
И моята беше станала до кръста, но я отрязах след сватбата и сега е колкото твоята и доста ме е яд,ама какво да се прави, ще порастне.  Simple Smile
Ще се радваме на снимка на косата ти  Simple Smile
Имала съм косопад преди години. Сега не мога да пия никакви добавки, но преди пиех Приорин, Витамини от А до Цинк на Абафарма, Цинк и Биотин и от всичко съм доволна.
Правила съм маски със зехтин, рициново и жълтък, с разни масла за стимулиране на растежа, Себорал Форте-от него съм супер доволна, шампоани против косопад разни, пиех и чай от коприва и обливах с нея косата.
Какво ли не съм правила-минава сезона и всичко си идва на мястото.
Това е временен период, освен ако нямаш хормонални смущения.
При мен беше от липса на витамини и когато си ги набавих с хапчетата, спря  Simple Smile
Надямам се скоро да не ме повтори, въпреки че сега очаквам такъв ефект,заради бременноста.
Силно се надявам да ме подмине и да няма много поражения.
Дерматолог ми беше изписал и ФК за кожата и косата.

# 691
Благодаря, мис Б. bouquet
Първо честита бременност! Желая ти здраво и хубаво бебе!

Хормонални проблеми нямам, от сезона е със сигурност косопада. Но въпреки това е неприятно и може би ще си взема някакви витамини или добавки. За стимулиране на растежа не съм ползвала нищо, расте много бързо коса при мен. Ще кача няколко снимки, не ме цитирайте само.

В съвсем небрежен вид. Рядко я навивам или правя някакви сложни прически. Не че мога, де. Предимно е вързана, особено като работя.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2016, 15:45 от Анонимен

# 692
Цвети, здравей и от мен  Hug. Имаш чудесна тъмна коса с много блясък  Crazy
Аз също съм с косопад от доста време, не спира и това е. Мен ме хваща през лятото от няколко години насам. Намаля доста обаче с ампулите против косопад на Алфапарф /омазняват корените, имай го в предвид/ и също така ползвам гела на Давинес против косопад /на предната страничка коментирахме марката/.
Доста намаля, надявам се скоро и да вземе да спре, че вече три месеца ме мори и ми писна на канчето  Laughing

# 693
Аз я бях загледала тази боя, защото в описанието пишеше, че е без PPD, но се оказа, че има ... И в крайна сметка се боядисах с Iridia, но ако е нетрайна, ще пробвам и СенсиДу
Харесаха ми тези цветове , но никъде не видях снимка как стоят на живо.На картинка едно действително е съвсем друго най -вероятно .

Цвети * добре дошла в темата.
В момента ме е налегнал такъв косопад.
Даже ми се вижда стряскащо чак .
Взех си гела за скалп на давинес няколко странички по назад стана въпрос за него.
Мисля да го съчетая със шампоана на Давинес.И него ще поръчам Simple Smile
Вижте по кой цвят се захласнах .
Четох ,че цвета е постигнат с цвят 5.26 на Лореал Simple Smile
Aко мога да го постигна забравям направо за кестенявото  Joy

__Жана__ преди време на мен ми помогнаха ампулите на алфапарф и останах доволна от тях.Съчетах ги със шампоана и косопада намаля до минимум Simple Smile .
Ето от днес да покажа косата .
Скрит текст:
пробвах серума за изправяне на косата на линеа био.Не е лошо кремчето .
И реални цвят Simple Smile
Косата ми бляска и здрава изглежда  Grinning .На кремчето пише ,че придава блясък .

Последна редакция: сб, 24 сеп 2016, 15:18 от Анонимен

# 694
Уникален цвят !!!  Heart Eyes
Ама има балеаж май май, не е чист цвета, поне през телефона така ми се вижда. Blush

# 695
Че, то това си е към кестенявото Чаровна,не точно дено е някаква страна смесица между русо, кестеняво,розово, светло кестеняво, и аз незнам какъв е цвета, но е много приятен.
То може и да е постигнато с този номер на Лореал, но само на светла коса, а и сигурно е в салон и е смесено и с други нюанси Simple Smile
Точно този цвят го бях гледала тези дни.

# 696
Благодаря ви, момичета!

Ще го имам в предвид този гел. Може и шампоана да пробвам.

Страхотен цвят! Heart Eyes

# 697
Момичета и аз мисля ,че цвета е уникален  Heart Eyes .
Не знам на каква основа е направен обаче  newsm78 .
Мисля ,че е била с оносва 5 или 6 .
Мисс по описание е смесица между червено , виолетово и кестеняво .И нивото на цвета е 5 ца .
https://www.youtube.com/watch?v=Lgrh7I3oHCI ето го клипчето с постигнатия цвят Simple Smile
Трудно ми е да определя на кое ниво е нейната коса  newsm78 .

# 698
Знам я тази блогърка. Но тук цвета е съвсем тъмен, много различен. Поне 4-ка основа е това.
Няма нищо общо с този на снимката. Той е много светъл.

# 699
Знам я тази блогърка. Но тук цвета е съвсем тъмен, чного различен. Поне 4-ка основа е това.
Няма нищо общо с този на снимката. Той е много светъл.
Може да зависи от светкавица или е добавила някакви светли отблясъци.Мен ми харесва и тъмното като цвят .Мисля ,че ще ми е о.к с такъв цвят  Grinning
Сега е с руси отенъци в косите но с русо на мен лично не ми допада  Grinning

# 700
Тъмното ми харесва доста повече на мен  Simple Smile
И ще го постигнеш лесно, стига да уцелиш точната боя.
Хайде, Коледна промяна  Joy  Wink

# 701
Тъмното ми харесва доста повече на мен  Simple Smile
И ще го постигнеш лесно, стига да уцелиш точната боя.
Хайде, Коледна промяна  Joy  Wink
И на мен ми харесва.
Не мисля сама да го целя ще ходя да се консултирам да го уцелим заедно  Joy .После да има кого да обвинявам ако не се получи  Grinning .
Докато отида мисля да се преборя с косопада си  Grinning .
Не ми е спешен този цвят.Малко по нагоре съм пуснала моя цвят в момента.Не съм се боядисвала от много време знаете.

# 702
Аз затова ти казах до Коледа,тъкмо има време...,че то не остана.
Да, този цвят е специфичен, няма да можеш сама.

# 703
Аз затова ти казах до Коледа,тъкмо има време...,че то не остана.
Да, този цвят е специфичен, няма да можеш сама.
Изобщо нямам намерение да се опитвам сама да го постигам.
Ще отида да ме поглезят малко Simple Smile
До тогава ще си крия белите коси Wink Хващам с фибичка косата горе на бретона и на опашка и се получава идеално.Не си личат никъде .Като стане студено една шапка и още повече не си личат  Joy

# 704
Не видях да се личи да има бели коси на снимката.
Мисля, че е време за нова тема?
Ще пусна днес.

Общи условия

Активация на акаунт