След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -185

• 42 279
  • 739
  •   1
Отговори
# 15

Гледахте ли 309? Много сладък лордът, какво ще кажете! Сега ако сложи на място и Пелинсу, грешка няма да има! От комичните образи засега абсолютен фаворит ми е Ерол!

Много як епизод  Crazy

Не знаех, че тоя идиот харесва Наргис  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 16
Скрит текст:

Гледахте ли 309? Много сладък лордът, какво ще кажете! Сега ако сложи на място и Пелинсу, грешка няма да има! От комичните образи засега абсолютен фаворит ми е Ерол!

Много як епизод  Crazy

Не знаех, че тоя идиот харесва Наргис
  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
И той може да не е знаел и насън да се влюби в нея! Колко му трябва, с такава красавица с аромат на лук до себе си! Mr. Green

# 17
И той може да не е знаел и насън да се влюби в нея! Колко му трябва, с такава красавица с аромат на лук до себе си! Mr. Green
А Онур и Лале са тотал щета вече  Mr. Green Joy

# 18
  • Varna
Ей чакайте и аз да се запиша в новата тема, че съвсем ви изпуснах. Не ми остава време да пиша, но вечер изчитам всичко което сте писали и съм в крак със събитията. Много ми липсвате , но скоро пак ще се включа активно. А сега Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Весело лято на всички!

# 19
  • София
Здравейте, момичета! Hug Hug Hug

Не съм ви чела скоро, но ще наваксам (живот и здраве). Peace

Виждам, че настроението в темата е на ниво. Борко пазарува с Кюса, Елка се забавлява с Кита. Да почиват, че ги чака нов сезон наесен. Wink

# 20
А Онур и Лале са тотал щета вече  Mr. Green Joy
Хаха как си изкара акъла обаче като се събуди  hahaha  hahaha

Иначе главните са големи сладури  Heart Eyes

# 21
  • Perla
Здравейте, момичета! Ирка, благодаря!  Hug

Скрит текст:
Аз ще помисля още малко как да отговоря в анкетата, защото какво ми се иска и какво мисля, че ще стане, са две различни неща. Искам Йо да каже да, защото в миг е осъзнал, че е намерил отговора за странното поведение на Дефне, но и в миг е разбрал, че тя е направила всичко от любов и че винаги е била истинска. Казва да, прощава, "умира от любов" и ... заживели весело и щастливо! Това искам.

В официалния канал на Ашка в Ютуб са сложили два сборни видеоклипа със сцени с целувките на Йомер и Дефне и романтични сцени с тях! Поддържат огъня във феновете през лятото!

Изгледах снощния епизод. Много хубав- лек, забавен, романтичен. Харесват ми образите на двамата главни, макар да са по- опростени в сравнение с тези на Йомер и Дефне, но пък така гледането не е натоварващо. Хуморът е на висота. Въобще- хубаво върви сериалчето. Като гледам как им устроиха романтична разходка, в която останаха насаме двамата, си мисля, че нашите нямаха такъв късмет- все някой отнякъде се намесва и разваля всичко. Да видим сега в 309 ще успеят ли да се целунат, или и тях ще ги прекъснат, както обичайно се случва в АШК Mr. Green

Дани, явно  и отговорните лица в ЛН следят какво се случва по соц. медии и са пуснали като противоотрова срещу демонстративните дефилета и снимки на мутлу чифтетата малко красиви спомени от изминалата година- да си спомним, че има и друга реалност- може да е сериална, ама на нас ни харесва.

# 22
Доре, някой от тях ще се дръпне ще видиш  Joy Joy Joy

# 23
  • Perla

Залагам на Ляле. Peace

# 24
  • Още у мъглата ...
Хехооооо, добър следобед  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Я да надникна малко  Laughing

Снимка сега излязла, но олдска, на Борко с началника  Laughing

И му предлагат веднага, че може да използва и тези аксесоари, че да не получи херния  Laughing Joy Joy Joy

# 25
  • Още у мъглата ...
Ирчоче Hug Heart Eyes Heart Eyes Филен данк за новото покривче  Party Party Party Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 26
По закона на жанра не трябва да успеят с целувката Онур и Лале! Ама да видим всички ли сценаристи са гадни като Мерич! Mr. Green

Фрагманчето, за който не го е видял:
https://www.youtube.com/watch?v=7q1imY-nJP0

Дори, аз всеки ден си вземам дозата Ашк като противоотрова срещу нежелания мутлулук. Пък съм си поставила и задача да видя дали нещата се възприемат по-различно, когато се гледа един сериал в цялост, без едноседмичното чакане на епизода.

# 27
  • Още у мъглата ...
А това е снимка, на която си личи, че влюбеният поглед, който виждахме, не е насочен към Кюса, а към репортер Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Даже се майтапят, че като го е вкарал, се е объркал накъде да бъде "правилно" насочен  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 28
  • Още у мъглата ...
Ей го, погледът и усмивката му са насочени в друга посока  Joy Joy Joy Joy
Ама както ги бяха дали резнати преди няколко дена, ще кажеш, че така е погледнал Клюна hahaha hahaha hahaha

Ся, не излизам от факта, че са били заедно на това място, а и че си съжителстват по принцип Laughing Peace, но това ухиленото не е за Клюна Joy Joy Joy

# 29

За новата тема  Hug Hug Hug Hug
Баръш гледа май май друга девойка.

Общи условия

Активация на акаунт