След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -185

• 42 235
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Ето сладко чифте  Heart Eyes

Така де, ние не искаме еднократно довиждане, а дълготрайно сбогом Naughty Mr. Green
  NaughtyMr. Green Joy

# 46
  • София
Момичета,

искам да загледам летен сериал. Да е лек, да няма много драми, традиции, истерии.

Загледах "Висшето общество", не е лош, но не ме грабва.

Сега чета, че гледате някакъв "309". Има ли го преведен и хубав ли е?

# 47
  • Perla
А това е снимка, на която си личи, че влюбеният поглед, който виждахме, не е насочен към Кюса, а към репортер Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Даже се майтапят, че като го е вкарал, се е объркал накъде да бъде "правилно" насочен  hahaha hahaha hahaha hahaha

Габиии Hug Това за влюбения поглед го писах още тогава, когато излезе видеото, на което се вижда, че погледът е другаде, ама никой не ме отрази...пък Sad

Скрит текст:
Гъбке, фенките на Клюна много обичат да си нагласят нещата, както онова GAP ли кво беше  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha и я изкарват светица, красавица и каква ли не  hahaha hahaha hahaha

Както казва Дани тъкмо реша да уважа решението му и тая се появи с поредната олигофрения  hahaha hahaha hahaha hahaha

Терка  Hug Heart Eyes Heart Eyes
То онова GAP  Joy Joy Joy по-скоро беше майтап с Борко, поне аз като такъв го видях hahaha hahaha
Даже щях за малко да пиша в туити, че така ще ме накарат да си изхвърля ГАПските дрешки Joy Joy Joy, които си харесвам иначе  Party

Горкинките те Mr. Green Ма няма как да е красавица, просто защото се е разминала здраво с това определение Joy Joy Joy

Ми аз не мога да му разбера решението, колкото и да се опитвам да го уважавам Whistling Joy
Габунчи  Heart Eyes Hug кое му решение не можеш да му разбереш  Mr. Green..... Мислиш ли, че и той може, напоследък толкова си противоречи, че не знае човек дали да вярва на това което говори и върши  Laughing

Дидоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Решението му да бъде с нея, а и да продължава да бъде с нея, а и да продължава да се представя за притурка ooooh! Whistling ooooh! Whistling Чакай бре, ти си вече много над нея и сред фенове, и в средите, кво се гънеш такъв Whistling Да му се и невиди, кой е мъжът в тая връзка не мога да разбера  Crossing Arms Whistling Mr. Green
ами Габунчи на него явно си му харесва така, пък и в самото начало Кюса беше казала че той никога няма да я изостави (след случката с фенката и телефона  Mr. Green) излиза, че когато на нея и омръзне тя ще го зареже, а не той нея  Whistling все едно и е задължен за това което е в момента и той трябва да се съобразява с нея

Смотла Whistling Никога нямало да я изостави, я да видим Whistling Mr. Green
Па на него като му харесва, нека се гъне, после ще му ходатайствам за терапия за дискова херния Mr. Green hahaha
А пък той хич, ама хич не може да й е задължен в момента Naughty На никой не е задължен, че се справя прекрасно с ролята си и това го издигна в средите  Naughty Или ако трябва да е задължен на някого, тогава да са Онур и Елка, заради избора на двойката на Онур и на Елка за химията Naughty Heart Eyes Същото важи и за Елка Peace

Само че, Габи, той се държи така- застане ли край нея, губи говор и картина, дава ѝ микрофона или започва да я превъзнася, след което застава свит в някой ъгъл, щото е щастлив да е в компанията на такава звезда! Това наистина не го разбирам. В момента той е сред най- ярките звезди на небосклона в тр. дизи индустрия и очаквах да се държи като такъв. Mr. Green

# 48
  • Perla
Момичета,

искам да загледам летен сериал. Да е лек, да няма много драми, традиции, истерии.

Загледах "Висшето общество", не е лош, но не ме грабва.

Мише, ние тука май се обединихме около 309, в смисъл, че доста от момичетата в темата го гледат. Има превод на руски,  ГГ са хубавки, лек и забавен сериал. Дори ми се струва, че може и да продължи по- нататък през сезона.

# 49

Има го до 2 епизод с бг, иначе на руски, ма ти разбираш така че няма да имаш проблем  Peace
Страхотен е! Това ми е фаворита това лято  Peace

# 50
  • Още у мъглата ...
А това е снимка, на която си личи, че влюбеният поглед, който виждахме, не е насочен към Кюса, а към репортер Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Даже се майтапят, че като го е вкарал, се е объркал накъде да бъде "правилно" насочен  hahaha hahaha hahaha hahaha

Габиии Hug Това за влюбения поглед го писах още тогава, когато излезе видеото, на което се вижда, че погледът е другаде, ама никой не ме отрази...пък Sad

Скрит текст:
Гъбке, фенките на Клюна много обичат да си нагласят нещата, както онова GAP ли кво беше  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha и я изкарват светица, красавица и каква ли не  hahaha hahaha hahaha

Както казва Дани тъкмо реша да уважа решението му и тая се появи с поредната олигофрения  hahaha hahaha hahaha hahaha

Терка  Hug Heart Eyes Heart Eyes
То онова GAP  Joy Joy Joy по-скоро беше майтап с Борко, поне аз като такъв го видях hahaha hahaha
Даже щях за малко да пиша в туити, че така ще ме накарат да си изхвърля ГАПските дрешки Joy Joy Joy, които си харесвам иначе  Party

Горкинките те Mr. Green Ма няма как да е красавица, просто защото се е разминала здраво с това определение Joy Joy Joy

Ми аз не мога да му разбера решението, колкото и да се опитвам да го уважавам Whistling Joy
Габунчи  Heart Eyes Hug кое му решение не можеш да му разбереш  Mr. Green..... Мислиш ли, че и той може, напоследък толкова си противоречи, че не знае човек дали да вярва на това което говори и върши  Laughing

Дидоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Решението му да бъде с нея, а и да продължава да бъде с нея, а и да продължава да се представя за притурка ooooh! Whistling ooooh! Whistling Чакай бре, ти си вече много над нея и сред фенове, и в средите, кво се гънеш такъв Whistling Да му се и невиди, кой е мъжът в тая връзка не мога да разбера  Crossing Arms Whistling Mr. Green
ами Габунчи на него явно си му харесва така, пък и в самото начало Кюса беше казала че той никога няма да я изостави (след случката с фенката и телефона  Mr. Green) излиза, че когато на нея и омръзне тя ще го зареже, а не той нея  Whistling все едно и е задължен за това което е в момента и той трябва да се съобразява с нея

Смотла Whistling Никога нямало да я изостави, я да видим Whistling Mr. Green
Па на него като му харесва, нека се гъне, после ще му ходатайствам за терапия за дискова херния Mr. Green hahaha
А пък той хич, ама хич не може да й е задължен в момента Naughty На никой не е задължен, че се справя прекрасно с ролята си и това го издигна в средите  Naughty Или ако трябва да е задължен на някого, тогава да са Онур и Елка, заради избора на двойката на Онур и на Елка за химията Naughty Heart Eyes Същото важи и за Елка Peace

Само че, Габи, той се държи така- застане ли край нея, губи говор и картина, дава ѝ микрофона или започва да я превъзнася, след което застава свит в някой ъгъл, щото е щастлив да е в компанията на такава звезда! Това наистина не го разбирам. В момента той е сред най- ярките звезди на небосклона в тр. дизи индустрия и очаквах да се държи като такъв. Mr. Green

Доре  Hug Heart Eyes Heart Eyes Ми аз не бях на линия, като сте хвърляли видеото и затова не съм могла да те отразя  Laughing Hug

Е да, точно, мен от там ми започна неразбирането също  Whistling За начина му на държане и поведение Peace Освен да си мисли, че така като се сгърчва и е кавалер, ама да му имам и кавалерството значи Whistling Joy Joy

Мише  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 51
Той напоследък беше започнал да взима думата, когато е с Гупсе, но ми се струва, че в последното интервю просто не му се обясняваше с журналистите и затова й даде думата. Но се намеси доста сполучливо, уведоми феновете си, че няма да има Делиха 2 (освен перманентната Делиха 2, в която живее Mr. Green), че Гупито ще работи лятото, а той ще почива. Така че когато иска, говори, когато има какво да каже, го казва. Поне с такова впечатление ме оставя от последните си изяви пред журналисти.

Иначе от ранните им дни заедно тя е баш генерал, а той оръженосец, придатък към шоуто й на колела.

# 52
  • София
Благодаря ви, момичета! Peace

Значи довечера ще го загледам този "309".

Hug Hug Hug на всички.

# 53
  • Perla
Той напоследък беше започнал да взима думата, когато е с Гупсе, но ми се струва, че в последното интервю просто не му се обясняваше с журналистите и затова й даде думата. Но се намеси доста сполучливо, уведоми феновете си, че няма да има Делиха 2 (освен перманентната Делиха 2, в която живее Mr. Green), че Гупито ще работи лятото, а той ще почива. Така че когато иска, говори, когато има какво да каже, го казва. Поне с такова впечатление ме оставя от последните си изяви пред журналисти.

Иначе от ранните им дни заедно тя е баш генерал, а той оръженосец, придатък към шоуто й на колела.

Внасям поправка- шоуто по кецове! Joy
Дани, на предишното интервю пак беше така- каза две думи, след което тя го прекъсна и разказа плановете си за лятото. разбира се, хилеше се като ненормална, пък уж бяха разстроени заради поредния атентат в Истанбул. Май само на оная сватба съм го чула да приказва, пък тя да мълчи, но не съм сигурна. Пък като видях последния клип, съм вече в пълно недоумение как можеш да делиш живота си с такава откачалка.

# 54

нови Peace Елка със стилиста са в Италия/Пулия

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 18:52 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 55
Да не сменят Руткай! Да си стои, че да ни пуска клипчета, снапчета, снимки. Веселяк! Стайлинга на Дефне му го прощаваме! Wink

# 56
Габи, ние вчера стигнахме до отговора на този въпрос защо е с нея - заради красивата й душа! Mr. Green

А, още един маймунджулък на Гупито е сложила Терка. Тя не излиза от роля тази жена. На Боре му е хубаво да живее с Делиха, значи! Постоянно участие в Делиха 2 за него!  Да взема да гледам филма, че да имам по-ясна представа как живее Борето зад затворени врати!
Тя нали каза, че описвала себе си чрез Делиха, значи мъка ми е  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Ако го псува и кълне така като я ядоса  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Габунчи, ти па къв въпрос зададе  hahaha hahaha hahaha

Ами като почва да ми чехлявее, ко  Mr. Green Joy
То второто му име е Пантофас,ти чехлявее ти  hahaha

# 57

нови Peace Елка със стилиста са в Италия/Пулия
А така Joy по една гейдуна на седмица  hahaha  толко й е харесало с Кита,че се е върнала да си вземе другата гейдуна и да се върне хахаха

# 58
newsm78 не знам защо но ми минават разни мисли,че ще имат снимки в Италия иначе защо ще го води този там, а и екипа не случайно си търсят изчезналия аркадаш  Rolling Eyes....Борко и той се прибра в Стамбула а уж каза че малко можел да поостане  Whistling

# 59
  • Perla
Да не сменят Руткай! Да си стои, че да ни пуска клипчета, снапчета, снимки. Веселяк! Стайлинга на Дефне му го прощаваме! Wink

ААА, не, не, не! Тоя искам да си ходи! Един тоалет за свят нямаше, откакто дойде. Аз не му ща ни клипчетата, ни снимките, ни снапчетата. А и като го видя такъв никакъв, направо ми се гади. Пък и с оная  Галото първи дружки. Mr. Green

newsm78 не знам защо но ми минават разни мисли,че ще имат снимки в Италия иначе защо ще го води този там, а и екипа не случайно си търсят изчезналия аркадаш  Rolling Eyes....Борко и той се прибра в Стамбула а уж каза че малко можел да поостане  Whistling
Дианче, чудесно предположение, но не ми се вярва по това никое време да имат снимки.  newsm78 Обаче пък какво ще прави тоя с нея, че и в Италия???

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 19:20 от dora_st

Общи условия

Активация на акаунт