Случи ми се нещо странно XIV

• 176 159
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • В.Търново
Днес бяхме навън с детето и едни приятелки навън. Тъкмо гледах към светофара и някакси без да искам изтърсих "Здравей " . Пред мен нямаше човек (освен моите хора) , но аз сякаш усетих присъствие. Почувстах се доста странно след това,как така ми дойде на устата Simple Smile

Ами и аз вчера съм в хранителен магазин.Отивам до щанда със саламите и като дойде моя ред вместо сушеница казах кайсия.Просто всички паднаха да се смеят.Може би, защото в ръцете си държах сок кайсия.Понякога човек казва думи несъзнателно без да си е помислял за тях.  Laughing

# 556
  • София
Здравейте момичета!
Влизам в темата само да попитам.Някой беше обяснявал, но не мога да намеря къде.Та искам да попитам какво означаваше когато много добре чуеш че някой те вика насън.Преди няколко дни както си спях и чух малкият ми син да ме вика.Станах и отидох в стаята му.Той си спеше нормално.Може би подсъзнанието ми си прави шега.Една позната ми каза,че не било хубаво да отидеш когато насън те викат.
Да. Има поверие, че когато те вика някой насън, това е смъртта и не трябва да ходиш. Най-често с гласа на майка ти или децата ти, така е най-сигурно, че ще отидеш. Не вярвам на такива поверия, но го имам предвид.

Преди години баща ми катастрофира много тежко, едвам оживя. В реанимацията му се случило следното - каза, че е летял през тунел към светлина, в тунела било много шумно, чувало се бучене. Тъкмо да стигне го светлината и чул сестра ми да го вика "Тати" и той "рикоширал" от светлината и дошъл в съзнание. Не е точно сън, но в случая викането се оказало много положително.
Медицината е обяснила светлината, но останалото все още е в сферата на паранормалното.

# 557
  • Бургас
Суеверието за викане на сън го знам по друг начин от баща ми. Когато сънуваш мъртъв близък и той те повика с него или вървите заедно на някъде -това е предвестие ,че ще починеш скоро.

# 558
  • София
Другото което много ни озадачи, беше една случка с едни черни домашни мишки, които купихме за децата... Отидохме за хамстери (преди сме имали зайчета и винаги умираха), но те си харесаха тези 2 сладки черни пухкави топки... Живееха в клетка със стърготини, но си излизаха понякога и се криеха зад мебелите. Затова ги слагахме вечер в банята, за да няма къде да се скрият.. Една нощ станах да пия вода и видях вратата на банята отворена (която никога не оставяхме заради мишките), едната мишка беше във ваната (което незнам как е станало), а другата беше изчезнала... Събудих всички, търсихме я, но никъде не я открихме.. Така и не се появи и изчезна безследно, няма отворени врати, канали, дупки и т.н.  Просто невероятно... След известно време и другата мишка умря, може би от тъга, защото бяха родени и израсли заедно... Confused Има и много други случки, ако се сетя ще ги напиша по-късно...
 Смеем се и се шегуваме, че си имаме дух в апартамента и той ни навестява понякога.... Mr. Green

Спомних си една случка от преди години. Тогава още живеех с родителите си, със сестра ми бяхме в една стая. Събуждам се през нощта, нещо бяло се движи в стаята. Бяла мишка! Обикаля, души, пък не съм пила  Laughing Станах, запалих лампата, хванах мишката, сложих я в буркан. Сутринта се заговорихме с новите ни съседи, които се оплакаха, че са купили на детето си мишка, а тя е избягала  Simple Smile Е, получиха си я.

# 559
  • Кьолн
Лунна пътека, и аз си мисля че имаме дух в апартамента.Дано да греша.
Moonchild,баща ти сигурно е имал силна връзка със сестра ти! Тя го е спасила.

# 560
http://lifestyle.framar.bg/4-научни-обяснения-зад-духовете-които-мислите-че-виждате-1-част

# 561
  • В.Търново
http://lifestyle.framar.bg/4-научни-обяснения-зад-духовете-които-мислите-че-виждате-1-част

На този линк излиза, че страницата не съществува.

# 562
  • София
Копирай линка с текста след него. Излиза.

# 563
Супер вече няма да се стряскам от студения въздух, който усещам вечер по лицето си, не се бях сетила

# 564
Благодаря за линка. Чрез него попаднах на друг линк:

http://lifestyle.framar.bg/учените-откриха-бутона-изтриване-в-мозъка-внимавайте-за-какво-мислите

Пак трябва всичко да се копира.

# 565
  • В.Търново

Прочетох статията.Пълни глупости.

# 566
Видях, че в началото на темата е писано за вихрушките и самодивите. Това лято бяхме на язовир със зеленинка и дървета, но няколко метра над нас започваха житните ниви и интересното беше, че бяха ожънати. Както си седяхме на масичката под едно дърво от нищото една вихрушка се завъртя, сякаш падна от небето и продължи да се върти в права линия надолу, мина през язовира даже и замина. Хората с които бях казаха, че това е нормално от времето е понякога се случвали такива нещица като начално торнадо. Ама в БГ какво торнадо? Grinning Та като прочетох поста в темата и се сетих затова. Незнам самодиви ли бяха, нормално природно явление ли беше ама беше след жътва.  Party

# 567
  • BG-DE
Разбира се, че това са нормални атмосферни явления, а и в България си имаме торнада, макар и не така опустошителни като тропическите, често ги наричат смерч  Peace

# 568
Разбира се, че това са нормални атмосферни явления, а и в България си имаме торнада, макар и не така опустошителни като тропическите, често ги наричат смерч  Peace

Един вид хората в миналото така са си обяснявали тези атмосферни явления със самодивски истории?  Laughing

# 569

Един вид хората в миналото така са си обяснявали тези атмосферни явления със самодивски истории?  Laughing
Ами да. Както и при гръмотевици със светкавици са смятали, че боговете са гневни.

Общи условия

Активация на акаунт