Случи ми се нещо странно XIV

• 176 148
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
И аз съм виждала такава цветна аура,както го описвате.Но рядко  мислех че тогава съм имала някакъв проблем с очите тъй като съм късогледа и то с не много малък диопер  newsm78

# 586
Добре, де - нали, ако недай си Боже й имаше някакъв физически проблем, щеше да има и други симптоми, главоболие поне...  newsm78 Очният лекар е абсолютен професионалист, не ни изпрати към друг доктор - аз съм сигурна, че при най-малкото съмнение за каквото и да било, щяха да ни насочат. 

# 587
главоболието не е задължителен симптом за проблем с очите.Проблем е примерно ако се чувства парене,сълзене,сухота...

# 588
От малка често е имало случаи, в които съм виждала бъдещето, главно чрез сънища. Когато бях в 6 клас, животът ми беше много тежък и една нощ сънувах как стоя на терасата си и Смъртта ме гледа (стоеше почти срещу мен). Мислено се помолих да ме вземе, но тя скочи от терасата и изчезна. Седмица след това почина прабаба ми.

# 589
Според мен е добре да ви види съдов специалист и да се направи доплер. Ако е нужно и ЯМР на главата. Не търсете чудеса в така внезапно появило се зрително смущение. Майка ви е лекар, имате поле за действие и съдействие. Успех!
Според мен също това е пътят. Бих разбрала, ако се е родила така, както споменатото друго момиче, но изведнъж и от нищото - не.
Още един глас за ЯМР и скенер на главата. - задължително!

# 590
ЯМР сме правили преди година по повод пристъпи на мигрена тогава. И ни изпрати същата очна докторка, тъй като мигрената понякога е съпроводена със замъглено зрение.

Мислите ли, че нямаше да ни изпрати пак, ако вижда какъвто и да било възможен проблем със зрението???
И не само, тази докторка ни е лична приятелка.
Аз съм заобиколена от доктори, момичета.
Както споменах, майка ми е доктор специалист.

# 591
...И ни изпрати същата очна докторка...
Е, за мен това е показателно.
Приятелството с лекар не ви прави по-защитен от проблем, който не е открит навреме. Това, че тази лекарка не вижда, не означава, че друг лекар няма да види. А нещата са по-скоро медицински, отколкото чудо. Не се заблуждавайте, че дъщеря ви е надарена с незнайна дарба. Да, майка ви е доктор, детето си е ваше, вие си решавате. Peace

# 592
Още нещо от мен.
Апартаментът, в който живея е подарък от прадядо ми. Доколкото знам не е имало актове на насилие или убийства от страна на предишни собственици. В периода, когато бях 7-9 клас и бях сама в къщи понякога, започнаха да се случват обезпокоителни неща.
Почти всеки ден, когато си лягах следобед  (винаги лежа и спя с глава под завивката), изведнъж нещо силно ме удряше по главата. У дома над леглата нямаме рафтове или нещо, което би могло да падне. С времето това започна да става по няколко пъти на ден, все по-силно и болезнено. Абсолютно съм убедена, че винаги съм била будна, когато това е ставало. Слава богу, един ден спря. Така и не разбрах, какво беше, как се появи внезапно и как изчезна без следа.

# 593
И аз мисля, че при внезапно появило се необичайно здравословно състояние е редно да се направи едно ЯМР. В България, за жалост много малко лекари са запознати с редки заболявания и лежат на стари ларви от практиката си. Това състояние не може да се отдаде единствено на бушуващите хормони в тийнейджърския организъм. Аз бих проверила всичко преди да търся алтернативни диагнози. Успех !

# 594
utro77 при мигрената често има аура, зрителна най-често. Възможно ли е да е това  Rolling Eyes
Не ме разбирайте погрешно, аз съм по-склонна да вярвам, че е нещо"странно". Синът ми до една възраст предсказваше невероятни неща,които ако не се бяха случили и не го бях чула да ги казва преди това, никога нямаше да повярвам Blush

# 595
Не бях влизала скоро в темата и сега виждам поста на Утро.
Утро, аз страдам от очна мигрена от 15 години поне. Представлява следното усещане: без никаква причина загубвам зрението си и виждам само линии, във форма на зиг-заг или прави. Линиите са цветни. Виждам ги както с отворени, така и със затворени очи, само тях. Понякога не губя зрението си, а яснотата на образа просто намалява и се появяват тези линии. След 5 до 10 мин изчезват сами. При мен се дължат на тежки очни проблеми с 30-годишна давност. Не съм си помисляла нито за момент, че може да е нещо, различно от вид болестно състояние. За тези неща човек винаги има сам точен барометър.
Нужна е консултация с офталмолог, който преглежда на лазерен апарат, за да обърне клепача и да обходи очната ябълка с лещата и да огледа всичко. това е нужно за ваше успокоение, най-вече.
Ако няма здравословни проблеми, кажи на детето си да не се тревожи. Не е само тя. Тук, във форума, има потребителка, която вижда аурите на хората. Понякога дори без самия човек да е при нея. Това, че детето казва, че вижда аурата, ме навежда на мисълта, че прави разлика между усещане при евентуален здравословен проблем и тази" способност". Да не се депресира, не е само тя. Не пропускайте обаче прегледите, трябва да се отхвърли всичко на здравословна основа.

# 596
Аз затова питам в темата дали има някой, който вижда по този начин.

Не съм предполагала, че това чак толкова ще я уплаши.
Тя е така от няколко месеца, от лятото и за това време направо разви Паническо разстройство поради тази причина - вижда странно, страхува се от това и се страхува, че нещо й има - физическо или психическо...  ooooh!

Има във форума, ще й кажа за твоето дете и ще я попитам иска ли да помогне по някакъв начин.
Извинявам се, че пиша втори пост, не бях видяла този Blush

# 597
Аз неслучайно казвам да се търсят още специалисти. Майка ми започна да вижда някакви неща, при нея се оказаха прищипани нерви от шипове по врата. И не се съмнявам, че има хора, които имат подобна "дарба". Но тя идва или по рождение, или след преживян силен стрес, шок, ПБС. Утро, просто мислим доброто на дъщеря ти  Peace

# 598
Ън, точно там  е работата, че тя го описва като напълно различно от очната мигрена, която й се случва от около 2 години насам и много добре си я знае.

Психоложката, при която ходихме, има точно такива способности - да вижда енергията /аурата/ и след като се срещна няколко пъти с дъщеря ми, твърди, че тя също вижда това. Ние до момента, в който тя не ни го каза, изобщо не сме мислили в тази насока. Дъщеря ми по принцип се плаши от това и не иска дори да говорим.
Откакто взе да й се случва /2-3 месеца/ също така има странни сънища, които също я плашат и за които също не иска да говори.
Самия факт, че онази вечер тя спонтанно заяви, че е видяла енергията точно на онази ядосана майка на родителската среща, ме накара да си мисля, че наистина има нещо странно.

Има във форума, ще й кажа за твоето дете и ще я попитам иска ли да помогне по някакъв начин.
Извинявам се, че пиша втори пост, не бях видяла този Blush

Бих искала да поговоря с някой, който го може.

# 599
Спокойно, Утро. Всичко ще се нареди. Peace
Странните сънища мисля, че са във връзка с новата"способност", която е добила. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт