Случи ми се нещо странно XIV

• 176 115
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Съпруга ми каза, че просто няма от къде.
Наистина нямам идея, но знам, че сутрин, когато е студено тръбата в стаята ми се "изпотява", сега - не капе чак, но...
Какво да е било иначе?

# 616
  • В.Търново
Не вярвам да не може жената да не различи конденз ит течаща вода. Grinning

# 617
  • София
Не вярвам да не може жената да не различи конденз ит течаща вода. Grinning
Не казвам, че не може, но откъде тази вода!? Shocked Rolling Eyes
Да видим и утре сутрин, макар че сега се позатопля....

# 618
Съпруга ми каза, че просто няма от къде.
Наистина нямам идея, но знам, че сутрин, когато е студено тръбата в стаята ми се "изпотява", сега - не капе чак, но...
Какво да е било иначе?

Никога, никога до сега не се е случвало.

# 619
  • Австрия

Халюцинация?

# 620
При написаното "тихо шуртене" и "тече вода", аз си представям, струя вода, като от леко пусната чешма. Водата е мокра, тя тече надолу, т.е. стича се върху нещо. Нещото под нея е върху пода. Да речем, че нещото някак си е сухо, то пода под струята течаща вода и под нещото, което е останало някак си сухо, трябва да е мокър, и то не просто влажен, а мокър. И ако всичко наоколо, което е под тръбите и върху пода, както и самия под, са сухи в момента на виждане на теч от отрязана тръба, от която практически няма как да потече вода, то остава това, че виждането на течаща вода от място от, което няма как да потече и която не мокри, е халюцинация.

# 621
Преди 3 години баба ми почина,а с нея имахме много силна връзка.След като почина аз бях единственият човек от семейството,който я сънуваше почти всяка вечер,но никога няма да забравя точно един специфичен сън. no Сънувам,че стоя с майка ми в хола и чувам телефона да звъни.На дисплея пишеше Баба Вили(в съня ми тя е починала).Вдигнах телефона с треперещи ръце и чух: Ало,ало,алоо точно с неиния глас,така както говореше докато беше жива. #Crazy Усетих как припадам и се събудих цялата в пот и сълзи.Цяла нощ не можах да заспя и плачех,защощо знаех,че е искала да ми каже нещо,а аз не и дадох шанса. cry

Една седмица по-късно си бях сама в нас,лежах на леглото и четях книга.Беше зима и всички прозорци бяха затворени,нямаше как да стане течение. Изведнъж чух шум идващ зад мен и се обърнах да видя какво става.Когато се обърнах видях,че връзката на шорите за вдигане и сваляне се люлее силно. Вътрешно се изплаших до смърт и направо ми причерня пред очите от страх. Две секунди по-късно пред очите ми видях как връзката рязко спира да се люлее,все едно някой я хвана за да я спре. Скочих от леглото и побягнах към другата стая за да взема телефона и да се обядя на майка ми.

Имам и още такива истории,но ще разкажа друг път newsm44

# 622
Преди 3 години баба ми почина,а с нея имахме много силна връзка.След като почина аз бях единственият човек от семейството,който я сънуваше почти всяка вечер,но никога няма да забравя точно един специфичен сън. no Сънувам,че стоя с майка ми в хола и чувам телефона да звъни.На дисплея пишеше Баба Вили(в съня ми тя е починала).Вдигнах телефона с треперещи ръце и чух: Ало,ало,алоо точно с неиния глас,така както говореше докато беше жива. #Crazy Усетих как припадам и се събудих цялата в пот и сълзи.Цяла нощ не можах да заспя и плачех,защощо знаех,че е искала да ми каже нещо,а аз не и дадох шанса. cry

Колко странно - имам почти същия сън, изключително реален. В съня ми също ми се обади починалата ми баба, само че на стационарния телефон. В съня си знаех, че е мъртва, и в момента в който й чух гласа си изкарах акъла. Попита ме за един човек, дали е добре, каза ми да се грижи за себе си и т.н. След това се събудих, но още помня това чувство, което изпитах при чуването на гласа в слушалката. Странното е, че малко след този сън, човека за който тя ме предупреди имаше здравословни проблеми, беше в болница, но се оправи.
Знам, че темата не е за сънищата и се извинявам ако съм я разводнила.

# 623

Колко странно - имам почти същия сън, изключително реален. В съня ми също ми се обади починалата ми баба, само че на стационарния телефон. В съня си знаех, че е мъртва, и в момента в който й чух гласа си изкарах акъла. Попита ме за един човек, дали е добре, каза ми да се грижи за себе си и т.н. След това се събудих, но още помня това чувство, което изпитах при чуването на гласа в слушалката. Странното е, че малко след този сън, човека за който тя ме предупреди имаше здравословни проблеми, беше в болница, но се оправи.

Знам, че темата не е за сънищата и се извинявам ако съм я разводнила.

Шокът беше толкова голям за мен,че не случайно припаднах.... Не мога да си обясня защо точно на определени хора им се случват разни необясними неща и сънуват такива странни сънища..може би на мъртвите им е по-лесно да се свържат с нас,защото сме по податливи... newsm78

Моите родители принципно са по-скептични и не вярват много много в паранормалните неща. Това се случи малко след като баба ми почина: Една вечер не можех да заспя и понеже баща ми пишеше разни документи за фирмата до късно в кухната,аз реших да отида при него за да му правя компания докато ми се доспи. В момента,в който влезнах в стаята,усетих парфюма на баба ми,с който тя се пръскаше преди да почине.Баща ми ме погледна очудено и попита - 12 часа през ноща е защо се се напръскала така все едно ще излизаш? и аз просто му отговорих,че не съм аз и че не идва от мен... Той ме погледна много странно,но така и не разбра какво исках да кажа....

# 624
а това с ароматите и на мен ми се случва, в къщи където никой не пуши и няма как да се прокрадне пушек от цигара, усещам мирис на цигара, обаче точно като петно, все едно ми е на гости човека, който е починал, нарочно викам някой друг да провери , и да мирише на цигара сякаш е минал преди мен , само едно облаче 

# 625
В една книга четох, че това с аромата на парфюм, миризмата на цигари, са сигурен знак, че имате посещение от починал.

# 626
наистина ли, странно ,че ми се появява на мен , не съм роднина, само ме обичаше

# 627
  • на Мелмак
Снощи в хола ми миришише на цигари -яко,но само на мен. А в къщи не се пуши от години.
Майка ми я сънувах малко след като почина, че ми се обажда по телефона, аз си знаех, че не е между над вече. Каза ми , че е много добре, много е щастлива и изобщо да не се притеснявам за нея, а аз тогава що рев изревах . ..
А миризмата на парфюми аз я усещам много често на необичайни места.

# 628
От няколко дни мисля за дъщерята на моя приятелка, че не сме се чували около 3 месеца. Преди два дни сънувах приятелката ми(за първи път въобще в живота ми я сънувам), която почина преди 3 години от рак и си мислех днес да звънна на дъщеря ѝ. Телефонът ми обаче звънна и насреща беше ... точно тя.
Преди време прочетох една мисъл на Петър Дънов, че когато един човек е в мислите ти, то със сигурност и ти си в неговите.
Има дни, в които си мисля за някого непрекъснато, не сме се чували, не сме се виждали отдавна, но мисълта за този човек не ми излиза от главата. Има дни, в които искам да си мисля за някого, но след 1-2 минути просто мислите ми се разнасят и тотално забравям. Дали има нещо вярно в твърдението на Дънов?

# 629
От няколко дни мисля за дъщерята на моя приятелка, че не сме се чували около 3 месеца. Преди два дни сънувах приятелката ми(за първи път въобще в живота ми я сънувам), която почина преди 3 години от рак и си мислех днес да звънна на дъщеря ѝ. Телефонът ми обаче звънна и насреща беше ... точно тя.
Преди време прочетох една мисъл на Петър Дънов, че когато един човек е в мислите ти, то със сигурност и ти си в неговите.
Има дни, в които си мисля за някого непрекъснато, не сме се чували, не сме се виждали отдавна, но мисълта за този човек не ми излиза от главата. Има дни, в които искам да си мисля за някого, но след 1-2 минути просто мислите ми се разнасят и тотално забравям. Дали има нещо вярно в твърдението на Дънов?

Според мен има нещо вярно,защото и на мен ми се е случвало. Много пъти точно когато си помисля за този човек,просто ей така от нищото и 5 секунди по-късно той ми звъни по телефона или ми пише. Всички тези неща са много странни и за съжаление никога няма да получим отговор защо точно се случват. Sad

В началото доста често се случваше това с миризмата,но явно душата и се е успокоила. Последният път когато я сънувах беше пролетта. Сънувах,че сме в някаква тъмна стая,тя е в инвалидната количка и яде. Видях как и падаха зъби и тя ме попита дали това е страничен ефект на химиотерапията. След това видях,че имаше змия в ръцете си,която после някак си се издигна към небето и падна в бурен океан.  #CrazyПак се събудих в сълзи,защото си мислех,че се опитва да ми каже,че скорошното пътуване над океана ще бъде "неуспешно", защото змията и падащи зъби са на смърт и нещастие. #ShockedИ до ден днешен не знам какво се опитваше да ми каже с този сън.  newsm78
Миналата зима ходих на регресия за минал живот,защото исках да разбера защо точно аз съм тази,която понася всички тези неща и защо връзката с баба ми е толкова силна. Оказа се,че в много минали животи ние сме били заедно и дори нейната душа е била повече с мен отколкото тази на майка ми. Видях още как душата си отделя от тялото,какво става след това и наистина от този момент натам виждането ми за смъртта коренно се промени. Знам,че темата не е точно за прераждане и минали животи,но ако желаете ще ви разкажа! smile3525

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 03:58 от Mallinka94

Общи условия

Активация на акаунт