Случи ми се нещо странно XIV

• 176 103
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Според мен има нещо вярно,защото и на мен ми се е случвало. Много пъти точно когато си помисля за този човек,просто ей така от нищото и 5 секунди по-късно той ми звъни по телефона или ми пише. Всички тези неща са много странни и за съжаление никога няма да получим отговор защо точно се случват. Sad

В началото доста често се случваше това с миризмата,но явно душата и се е успокоила. Последният път когато я сънувах беше пролетта. Сънувах,че сме в някаква тъмна стая,тя е в инвалидната количка и яде. Видях как и падаха зъби и тя ме попита дали това е страничен ефект на химиотерапията. След това видях,че имаше змия в ръцете си,която после някак си се издигна към небето и падна в бурен океан.  #CrazyПак се събудих в сълзи,защото си мислех,че се опитва да ми каже,че скорошното пътуване над океана ще бъде "неуспешно", защото змията и падащи зъби са на смърт и нещастие. #ShockedИ до ден днешен не знам какво се опитваше да ми каже с този сън.  newsm78
Миналата зима ходих на регресия за минал живот,защото исках да разбера защо точно аз съм тази,която понася всички тези неща и защо връзката с баба ми е толкова силна. Оказа се,че в много минали животи ние сме били заедно и дори нейната душа е била повече с мен отколкото тази на майка ми. Видях още как душата си отделя от тялото,какво става след това и наистина от този момент натам виждането ми за смъртта коренно се промени. Знам,че темата не е точно за прераждане и минали животи,но ако желаете ще ви разкажа! smile3525

Разквазвай, плс! Как премина цялата регресия, детайли, всичко? Мн ми е интересно и аз искам да ида на такова, но за момента няма как. Затова ще слушам сега.  Laughing

# 631
Както пак казах по горе,отидох на регресията с целта да разбера защо душата на баба ми е толкова привързана към мен и защо връзката ни е толкова силна и също така да разбера повече за себе си. Когато влезнах в стаята,жената ме посрещна много добре,настани ме да седна и започнахме да си говорим. Първото нещо,което ми каза беше,че моята душа е много много стара и има много голям житейски опит. Каза ми,че аз съм човек,който обича спокойствието,не го влекат нещата типични за неговите години. Тези неща са точно така и аз самата още дори преди това знаех,че има нещо такова,защото просто вътрешно се чувствам по зряла. Каза ми,че с баба ми сме много близки,защото в много от предишните ни животи сме били заедно. Връзката ни е толкова силна,че не може и няма да престане дори и след нейната смърт.

Когато започна хипнозата,започнах да се отпускам и усещах как тялото ми спи,но мозъка работи и съм в пълно съзнание. Първото нещо,което видях беше зелено поле. Казвах се Ана,годината беше 1926 и аз бях във Франция. Ходех по това поле сама и бях облечена в бяла рокля до коленете и помня,че имаше някакви шарки по нея. След това,терапевтката ме помоли да отида там където живея. Озовах се в малка къщичка и очевидно имах съпруг,който стоеше вътре. Очевидно бяхме бедни,защото имаше нещо подобно на легло, малка масичка с 2 стола и още някакви дребни неща. Стените бяха голи,нямаше нищо по тях. След това се пренесох в момента,в който раждах децата си. След това последваха много щастливи спомени,докато не дойде да видя най-страшното. Следващият спомен беше как едното от децата ми лежи безпомощно на леглото,а аз стоя до него. Междувременно мозъка ми усещаше,че нещо не е наред и започвах да усещам тежест в сърцето. Следващото нещо,което видях беше гроба на детето ми и аз бях седнала до него. Тялото ми започна да се тресе и започнах да ридая с глас. Терапевтката ме успокояваше,но болката беше такава,каквато никога не съм изпитвала досега в живота си. От там нататък в следващите сцени,които виждах мъжа ми и другото ми дете не съществуваха. Започнах да виждам себе си облечена в красиви скъпи дрехи,живеех в голяма къща с човек,който беше много по-възрастен от мен. Вътрешно усещах,че не го обичам и съм с него само заради материалното. Виждах как ме бута и бие.Малтретираше ме жестоко. Дойде момента,в който този човек беше на смътно легло и щеше за умре съвсем скоро. Усещах облекчение,че него нямаше повече да го има. Последва момента,в който него вече го нямаше,но моят час наближаваше. Бях на леглото и бях напълно сама и ужасно тъжна.Имах всичко,а всъщност нямах най-важното нещо-човек,който ме обича и да е с мен в този момент. Видях как душата ми излиза от тялото.Можех да се видя отгоре,но не виждах лицето си. Понесох се по тъмен тунел,в който се появи ярка светлина. В момента,в който се озовах там,усетих спокойствие,мир и много любов. Терапевтката ме попита какво виждам. Виждах едно безкрайно пространство,с лека жълтеникава,но много мека светлина. Виждах много хора около мен. Интересното беше,че те нямаха тела,а бяха само енергия.Минаваха покрай мен и заминаваха. Не можех да видя нито да усетя душата на никой,който познавам.

Накрая осъзнах,че съм била много щастлива с моят мъж и децата,докато едното от тях не умира. Не виждах мъжа ми и другото дете,защото не съм успяла да преодолея загубата и съм ги изоставила. Моето дете всъщност където е починало е било душата на моята баба в този живот.Мъжът,който ме тормозеше е бил човекът,с който съм се срещнала на по-късен етап от живота си и е очевидно,защо съм била с него.

Поуката,която трябваше да си взема е никога да не повтарям тази грешка, да изоставям този,които обичам,защото накрая в последния си час,ще бъда отново сама,така както съм била в миналия живот.

Това,което току що разказах е много лично за мен, истина е,преживях огромна мъка и тъга,виждайки как детенцето ми умира.
Искам да кажа на тези,които може би ще кажат,че не е истина и че мозъка ми си го измисля,че не е така. В моето семейство нито, в което и да е семейство,което познавам няма смъртен случай на дете. Никога не съм била удряна или малтретирана по какъвто и да е начин така,че мозъка ми няма как да си измисли такава информация. Ако имате въпроси питайте! С удоволствие ще ви отговоря!

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 06:08 от Mallinka94

# 632
Mallinka94, много интересно!
И на мен ми е любопитно това с регресиите, но и малко ме е страх...
А смяташ ли, че този предишен живот, уроците от него, по някакъв начин са свързани и със сегашния ти живот?

Аз абсолютно вярвам, че се прераждаме множество пъти в различни животи и с хората, които ни заобикалят, са сме били заедно и в предишните ни животи. Също знам, че в този живот може да сме съпрузи, в друг - родители и деца и т.н., ролите се сменят.

# 633
  • София
Mallinka94, много интересно това с регресиите!
Как се почувства след хипнозата, има ли някаква опасност?
познаваше ли хипнотизатора преди това, какъв опит има, безопасен ли е.....

# 634
Малинка и  аз мисля,че  от всички тези ужасни уроци е извлечена поука и за това сега живота ти е по-добър, дано и за напред да е така, аз също имам един и същи повтарящ се сън, от времето на войната , мисля че е минал живот ,и сега като чуя сирени без значение какъв е повода избухвам в сълзи , сякаш ми се раздира сърцето, по -късно се сетих, че в съня си изпитвам същия ужас,не знам дали това е връзката

# 635
За мен повтарящите се сънища изобщо не са случайни.Разкажи за този сън,можеш ли да го свържеш с определено място и смяташ ли,че тези минали събития по някакъв начин са свързани с настоящето?
Malinka ,къде ти правиха регресията и кой е човекът,който ти я прави?Ако не е тайна?

# 636
Малинке,  Hug Hug Hug
Прегръщам те силно!
Скоро четох една от многото книги за Слава Севрюкова. Чела съм ги и преди, теорията си я знам. Този път, обаче, си дадох ясна сметка след поредните разкази за хора, които са постъпили по някакъв начин в минал живот, как си плащат в този. Плащат за всичко. ПлащаМЕ за всичко. Въобще, осъзнах много ясно и натрапчиво, с голяма мъка, че ако се терзая тежко за нещо в този живот, аз съм постъпила по болезнен за другите начин в минал. Отговора на някои въпроси, които ме мъчат сега, изведнъж ме осени и се разплаках горчиво. Аз го осъзнах така, ти си го осъзнала с регресия, други хора го осъзнават по друг начин...
Хубаво е, че си попаднала на добър специалист.
Аз веднъж ходих на групова регресия. Не знам това, което видях до колко бих могла да се доверя че не е плод на фантазията ми тогава. Бих потърсила и аз лична консултация.

Въобще, във връзка с темата... случайни странности няма.

# 637
За мен повтарящите се сънища изобщо не са случайни.Разкажи за този сън,можеш ли да го свържеш с определено място и смяташ ли,че тези минали събития по някакъв начин са свързани с настоящето?
Malinka ,къде ти правиха регресията и кой е човекът,който ти я прави?Ако не е тайна?

с нищо настоящо не мога да го свържа, само с този страх, който изпитвам от звука на сирените, в съня си живея в германия, по време на войната и бягаме при бомбардировките, а следващата "серия' от съня е как успявам да спася себе си и деца с хитрост, това е

# 638
Аз също проявявам необикновен интерес към Холокоста през Втората световна война, харесвам книгите на Ремарк, завършила съм история, и изобщо според мен нищо не е случайно.
Колко струва провеждането на този специфичен сеанс и кои са специалистие, които са изпитани във времето ?

# 639
  • в кукувиче гнездо

с нищо настоящо не мога да го свържа, само с този страх, който изпитвам от звука на сирените, в съня си живея в германия, по време на войната и бягаме при бомбардировките, а следващата "серия' от съня е как успявам да спася себе си и деца с хитрост, това е
Най-вероятно си била еврейка.

# 640
слаба и красива с черна чуплива коса на красива прическа, с нежна рокля тъмна на бели цветчета, това помня, бяхме в красива къща с открита тераса и после бягането

# 641
Mallinka94, много интересно!
И на мен ми е любопитно това с регресиите, но и малко ме е страх...
А смяташ ли, че този предишен живот, уроците от него, по някакъв начин са свързани и със сегашния ти живот?

Аз абсолютно вярвам, че се прераждаме множество пъти в различни животи и с хората, които ни заобикалят, са сме били заедно и в предишните ни животи. Също знам, че в този живот може да сме съпрузи, в друг - родители и деца и т.н., ролите се сменят.

Напълно вярвам,че всичко е свързано.В този живот,още на 15 години намерих човека,който съм изоставила в предишния живот с една ясна цел-този живот да не допускам същата грешка. Ненанвиждам жени,които се женат заради материалното и един вид се продават.Всичко това идва от предишния живот.

Mallinka94, много интересно това с регресиите!
Как се почувства след хипнозата, има ли някаква опасност?
познаваше ли хипнотизатора преди това, какъв опит има, безопасен ли е.....

Няма абсолютно никаква опастност. Една приятелка ми сподели,че е имала ужасен страх от морета и океани и чрез хипноза е успяла да го преодолее. След хипнозата се почувствах много объркана.Жената ми каза преди да си тръгна,да се върна в нас и просто да си легна.Да чета книжка или просто да лежа и да си мисля,за да може мозъка да преосмисли добре информацията. Хипнотизаторката не я познавах,случайно я намерих,но вътрешно усещах,че тази жена ще ми помогне.

Малинка и  аз мисля,че  от всички тези ужасни уроци е извлечена поука и за това сега живота ти е по-добър, дано и за напред да е така, аз също имам един и същи повтарящ се сън, от времето на войната , мисля че е минал живот ,и сега като чуя сирени без значение какъв е повода избухвам в сълзи , сякаш ми се раздира сърцето, по -късно се сетих, че в съня си изпитвам същия ужас,не знам дали това е връзката

Това със сигурност е минал живот!Гледай предаването "Ghost in my child."Това е докумелтално предаване и доказани случай да прераждане. Има много подобни случаи на твоя и може пък да ти помогне да и спомниш нещо повече!
За съжаление в момента живея в чужбина и тук ми я правиха,но съм чувала,че и в България има добри специалисти,които правят регресия!

Ако някой ви каже,че не се получава от първия път,НЕ Е ВЯРНО! Дава ни се информацията,която можем да понесем. Ако човек не е готов,тази информация няма да му бъде предоставена.

# 642
Malinka94, много интересно наистина. Докато гледаше тези сцени, спомни ли си миналите ти животи? Или информацията, която ти беше предоставена беше само тази без да си спомниш останалото? Каза, че си изпитала огромна мъка, когато детето е починало. Реално помниш ли самата случка като спомен като все едно от сегашния ти живот примерно или е по-скоро като гледане на филм? Незнам дали разбираш въпроса, но и аз незнам как по друг начин да го обясня.  Laughing

И друго, тайна ли е в коя държава в чужбина живееш?  Grinning И от порядъка на каква сума ти таксуваха за тази "услуга"? bouquet

# 643
Malinka94, много интересно наистина. Докато гледаше тези сцени, спомни ли си миналите ти животи? Или информацията, която ти беше предоставена беше само тази без да си спомниш останалото? Каза, че си изпитала огромна мъка, когато детето е починало. Реално помниш ли самата случка като спомен като все едно от сегашния ти живот примерно или е по-скоро като гледане на филм? Незнам дали разбираш въпроса, но и аз незнам как по друг начин да го обясня.  Laughing

И друго, тайна ли е в коя държава в чужбина живееш?  Grinning И от порядъка на каква сума ти таксуваха за тази "услуга"? bouquet

Ами много е странно за обяснение. Виждаш сцените все едно си представяш нещо. Изплуват една по една. Не видях точно как детето ми умира,защото щеше да е твърде болезнено. Когато ме изкарваше от регресията видях сцени от два минали живота. В първия видях,че бях мъж на около 50-60,който чакаше на някаква гара. Следващата сцена беше от друг живот и аз пак бях мъж, но този път мисля,че бях лекар. Интересното е,че в сегашният ми живот винаги съм мечтала да стана лекар,за да спасявам човешки животи,но живота ме поведе по друг път. Може би в следващият ще бъда, след като си поправя грешката от миналия.
Последна година съм студентка в Америка. Цената на сеанса беше 100 долара,но определено си заслужаваше всяка стотинка. bouquet

# 644
По повод преражданията, които са ми интересни и вярвам в това, макар никога конкретно да не съм имала досег с моменти, които да свържа конкретно с реинкарнация, вярвам в кармичните връзки. Има хора, които се появяват в живота ни от нищото, при странни обстоятелства, но за които имаш усещането за нещо близко и познато; с които не искаш и не можеш да се разделиш каквото и да става. Отношенията ви са на различна плоскост от тази с другите ви приятели и познати, и сте така свързани, че каквото и да случва, нищо няма да ви раздели.
Обяснението за мен е, че това са хора от предишни животи, с които сте неразривно свързани във всеки следващ и общият ви път не е завършен. Понякога, обаче, е мъчително и за двете страни... и се питам какво имаме да изясняваме?!

Общи условия

Активация на акаунт