В началото доста често се случваше това с миризмата,но явно душата и се е успокоила. Последният път когато я сънувах беше пролетта. Сънувах,че сме в някаква тъмна стая,тя е в инвалидната количка и яде. Видях как и падаха зъби и тя ме попита дали това е страничен ефект на химиотерапията. След това видях,че имаше змия в ръцете си,която после някак си се издигна към небето и падна в бурен океан.

Миналата зима ходих на регресия за минал живот,защото исках да разбера защо точно аз съм тази,която понася всички тези неща и защо връзката с баба ми е толкова силна. Оказа се,че в много минали животи ние сме били заедно и дори нейната душа е била повече с мен отколкото тази на майка ми. Видях още как душата си отделя от тялото,какво става след това и наистина от този момент натам виждането ми за смъртта коренно се промени. Знам,че темата не е точно за прераждане и минали животи,но ако желаете ще ви разкажа!

Разквазвай, плс! Как премина цялата регресия, детайли, всичко? Мн ми е интересно и аз искам да ида на такова, но за момента няма как. Затова ще слушам сега.