Пиза – хотели, транспорт и накъде после?

• 26 276
  • 141
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Не помня време, но като цяло не беше много. Не бих казала, че Кулата си заслужаваше кой знае колко. Помня, че всички чанти бяха забранени и трябваше да се оставят в специално място за багаж. С мен си бях взела телефона и портмонето. Това за 2018 г., сега не знам дали още е така.

# 136
  • Пловдив
Бях в Пиза през април 2023г(мръсен град,лично мнение),не се качихме с ММ горе на кулата,защото имаше голяма опашка от хора и бавно вървеше,а беше делничен ден.

# 137
Pisa S. Rossore е гарата, доколкото виждам. На сайта на trenitalia можете да планирате пътуването, има влакове до Флоренция , които са директни.

# 138
Ако предварително купя билет за кулата (а и за другите забележителности) чака ли се на опашка с другите хора или влизаш с приоритет?
Колебая се дали отсега да купя билети и какво точно да включват като забележителности...

# 139
Всички на опашката за кулата са с билет. Не помня да съм чакала много.

# 140
Благодаря за потвърждението! 😊

# 141
Ние летим в събота, кацаме рано, но и летим рано на връщане. Дали ще можем да си поръчаме такси около 5 часа сутринта от централната част до летището? Или има градски транспорт? Ние сме с 3 деца, само малката е на почти 4 години и няма да вземаме количката, тя не сяда вече в нея.

Ако вече сте пътували, ще се радвам да споделите опит, тъй като ние пътуваме през май и също се притеснявам дали ще има такси от града до летището в ранни зори за обратния полет. Градски транспорт със сигурност няма в този ранен час. Полетът ни е в 6 ч.

Общи условия

Активация на акаунт