Професионални серии за коса - тема 108

• 108 637
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас/Пз
ani_d, аз го имам този серум, но все още не съм стигнала до него.  ooooh!
Както и не съм пробвала мострите от серията за изправяне и изглаждане... При толкова много наличности - наистина много неща залежават. Затова и съм се спряла с покупките.  Peace

Ще чакам с нетърпение да споделиш, особено за серията за изправяне и изглаждане  Hug  Peace

# 661
ani_d, аз го имам този серум, но все още не съм стигнала до него.  ooooh!
Както и не съм пробвала мострите от серията за изправяне и изглаждане... При толкова много наличности - наистина много неща залежават. Затова и съм се спряла с покупките.  Peace

Ще чакам с нетърпение да споделиш, особено за серията за изправяне и изглаждане  Hug  Peace
И аз и аз  Mr. Green bouquet .
За серума четох ,че наистина изправя косата само с четка и сешоар Simple Smile

# 662
Момичета, някоя от вас дали случайно има опит с този спрей?
https://www.zlatnaribka.com/rozov-sprey-pudra-label-m-pink-powder-spray-150-ml
Да ужасен е. Ужасен! Прави косата суха като слама. Иначе е хубаво розово, но става метла. Моя виси ей така.
Нищо за коса не купувам, нямам и намерение. Постепенно приключвам нещата, моите не са толкова много и съм доволна. Когато свърша всичко налично ще си купя няколко съвсем нови серии, но това е далеч.

# 663
densi а остават ли остатъци от цвета  след миене?
Имам един подобен продукт,много хубав оранжев цвят,но не се отмива напълно,добре че пробвах само на един кичур.
П.п. не се сещам каква марка беше.

# 664
Момичета, някоя от вас дали случайно има опит с този спрей?
https://www.zlatnaribka.com/rozov-sprey-pudra-label-m-pink-powder-spray-150-ml
Да ужасен е. Ужасен! Прави косата суха като слама. Иначе е хубаво розово, но става метла. Моя виси ей така.
Нищо за коса не купувам, нямам и намерение. Постепенно приключвам нещата, моите не са толкова много и съм доволна. Когато свърша всичко налично ще си купя няколко съвсем нови серии, но това е далеч.

Значи го отписвам..  Sad Много искам да си направя косата пастелно розова, но не знам с какво  Laughing

# 665
  • Бургас / София
И аз подкрепям мнението на Дени за спреят, ужас ужасТен   Sick . Има един такъв на Йожен Перма и е много добър, но не е траен. Примерно пръска се сутринта и вечерта вече почти го няма   Peace

# 666
И аз подкрепям мнението на Дени за спреят, ужас ужасТен   Sick . Има един такъв на Йожен Перма и е много добър, но не е траен. Примерно пръска се сутринта и вечерта вече почти го няма   Peace

Може ли да ми дадеш линк? bouquet
Аз точно такъв си търся, да не е траен.

# 667
  • Бургас / София
http://www.vision-hair.net/6698-thickbox_default/eugene-perma-bl … pink-metallic.jpg ето въобще не изсушава, даже придава блясък, но не знам сайт откъдето може да се закупи, освен от фр. салони.

# 668
Този остава и след миене и косата отново стои по-суха.
Аз се направих сега цялата розова, ягодова блондинка по-скоро, но с безамонячна боя.

# 669
  • Бургас / София
Дени, този на Йожен Перма ли остава? Аз си направих само 3 4 кичура сутринта и вечерта нищо нямах от него.

# 670
City, ще пробвам днес Ш и Б Макадамия за обем, днес си ги получих.
И аз оставих за ползване доста ограничен продуктов състав и се чувствам много добре. Flutter

# 671
Ама така е като не питате...  Simple Smile
Сис, вземи си семи боя и я разреди с маска/балсам. За да стане пастелен светъл цвят, който се отмива напълно.
Никакви оксиданти и третиране не е нужно  Peace

# 672
Дени, този на Йожен Перма ли остава? Аз си направих само 3 4 кичура сутринта и вечерта нищо нямах от него.
Не, този на Лейбъл М. Аз съм голям фен на марката, но това розовото спрейче изобщо не трябва да го продават, защото се излагат страшно.

# 673
______Freya_______, би ли ми препоръчала боя Praynig И в какво съотношение трябва да ги смесвам с балсама? Малко съм невежа..  Laughing Laughing

# 674
  • Бургас / София
Не, този на Лейбъл М. Аз съм голям фен на марката, но това розовото спрейче изобщо не трябва да го продават, защото се излагат страшно.
Така е пробвай ако имаш възможност това на Йожен Перма ще ти хареса  bouquet

Линда, чакам мнение за серията с нетърпение  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт