Искам да кажа ... (82)

• 70 592
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Чудни варианти за закуска сподели Ша, ама ако така лежерно си закусвам, трябва да се появя на работа за обедната почивка.
Защото имам освен себе си да оправям, дете да мия, обличам, карам до детска градина.
Та успявам да си взема попътно кафе и фреш. За залъгване на глада преди обяд -обикновено брускети. Рядко си купувам т.нар. чабата (наскоро разбрах, че се казва така), която изяждам в колата, шофирайки от детската градина към работата. Иначе ми се закусват други неща  Tired

# 301
Ох бе, много съм зле Laughing Целогодишно исках да кажа,  не ежегодно.  Blush

# 302
  • Once there was a Hushpuppy...
Ей, не мога да ви настигна Peace
Сина ми не яде сандвичи на Макдонолдс и КФС, не е като да не съм му предлагала. С баща му обичаме на 2-3-4 пъти в годината да ходим или да си поръчаме за вкъщи колкото да ни мине мерака Mr. Green Детето го пробва и го оставя на страна, като детектор ми е за кофти храни hahaha изяжда си царевицата и 5-6 картофа. Това му е яденето на храна от веригите Peace

# 303
Захир, закусвай си яйца със масло и сирене, яйца с бекон, авокадо със сирене. Опялянки( палачинки от яйца и крема сирене, виж в Гугъл) За работа- в кутийка месо, или зелена салата с риба тон и зехтин, или зелена чушка пълнена с паста от варени  яйце и крема сирене. Има варианти. А и във всеки ресторант има месо, риби и салата. Месото мазничко- ребра, врат, ако е пиле бутче с кожа. Готви се с масло, мас свинска или пуешка, хубав зехтин. Много е лесно. Аз сега за обяд съм приготвила таратор с пълномаслено мляко и зехтинец, пълномалена извара, маслини и едно авокадо. Красота:) лесен е режима, ще се справиш Hug
На пак казвам, не очаквай за две седици да стане, не сме ги качили килата за толкова нали:)

# 304
  • Sofia
Оф, аз тъкмо преглътнах няколко вафлички с черен шоколад  Embarassed,ще ме засрамите,ей  Crossing Arms.
Някой да е ходил на Дюни скоро  newsm78? Не долюбвам аз българските инклузиви никак,хеле,че не сме много ящни и всичките боклуци ги изсипват там...ама Португалия и Римини са фул за датата,която искаме...Ама,здраве да е.

# 305
Друго, което правя е всяка сутрин на гладно да пия топла вода със сокът на поне един лимон, може и чай, но без мед или захар. Много ме ободрява.

# 306
  • Once there was a Hushpuppy...
Чета за кутиите за цигари, че и аз не пуша и не знаех.
Противно е, но сякаш е взаимствано от други държави Thinking
Бях на обучение преди години, служебно и ставаше дума за начините за намаляване и предотвратяване на катастрофи.Та, беше ни даден пример от обучаващия от КАТ за мерките в Нова Зеландия. Как на билбордове до пътя има снимки на умрели деца,без никаква цензура, на трупове на цели семейства, на обърнати окъвавени коли, на хора станали инвалиди...Ами, потресох се меко казано, прилоша ми. И резултатите били на лице, намаляли с някакъв процент катастрофите, хората станали по-внимателни.
Направих паралел с това, и усещането ми е толкова гадно. Няма да ми е приятно да видя в мм такава кутия, или сина ми да ги гледа на баба му и дядо му по масата ooooh!

# 307
  • някъде ... тук ...
Не съм гладна сутрин. Приготвям закуската и пия кафе, докато мъжете закусват Simple Smile На обяд ям малко. Знам, че не е добре, но основното ми хранене е на вечеря, а често е късно вечер. Може би затова не съм гладна сутринта. Като видя бекон и пържени яйца на закуска, чак гадно и тежко ми става. Моите много обичат Simple Smile
Ние сме по-трудни за организиране и ранна вечеря, отколкото за ранна закуска Crazy

# 308
  • София
Тони, утре метни снимката, стана ми интересно това синьо за стените.
Даунче, ето за такава комбинация става въпрос:
Скрит текст:

Тук е спалня, но аз ще приложа за хола, понеже мъжът ми е цесекар и каза, че няма да спи на сини стени.  ooooh! Всеки е с претенции и капризи.

# 309
В Австралия тези кутии са от поне 7 години. В началото е гадно, но сега не ги забелязвам. При дългогодишни пушачи рядко имат ефект, но при започващи има. Тук от години има мерки срещу пушенето, които явно в течение на времето са довели до резултат. Аз имам забележки, относно акциза, но като цяло, смятам че имат ефект в дългосрочен план. Не се кефя, че кутия цигари, която струва долар и петдесет ми се продава за 25 и и мам аргументи, но това е положението.

О, Тони, стените са в прекрасен цвят. Ти като каза бледо, аз си представих едно друго синьо, което не ми допада. Това е супер.

# 310
Тонка, и на мен ми допадна, въпреки, че синьото винаги ми е оставяло усещането за хладина.
При теб свързани ли са кухнята с хола?

# 311
Не спазвам диети, отскоро се ограничавам, че метаболизма явно вече не действа така добре  Laughing
Иначе си хапвам каквото ми се яде, в нормални количества, без да злоупотребявам. Не обичам сладко.

Я да попитам някой дали е запознат с лечебните свойства на водата в Хисаря.
Всяка година в края на лятото ходим до Павел баня заради мъжа ми. Има дискова херния и добре се повлиява от балнеолечението там. Много ми се иска да разнообразим малко, но ако водата не е подходяща за това заболяване няма смисъл.
Прочетох отгоре, отгоре и видях, че се препоръчва за бъбречни заболявания основно. Но са изредени и редица други. Ако някой се е сблъсквал, приемам съвети  Hug

# 312
Ша, хареса ми твоята закуска, "мисли с плодове". Диетична и духовна бих казала  Laughing Абсурд е да закуся плод, не ме наяжда изобщо. Правя си омлет/бъркани яйца, палачинки, тост. Когато работех и започвах смяна в 8 сутринта, ставах в 5:30 да си приготвя закуската, да сложа в кутии обяд и евентуално вечеря, защото не се знае кога ще се прибера. 

# 313
Тони, много ми хареса синьото, много, ако е късмет да имаме морски имот, така ще го направя.

# 314
В какъв срок работодателят трябва да изплати неизползвания годишен отпуск. Има ли някой представа?

Общи условия

Активация на акаунт