Искам да кажа ... (82)

• 70 596
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
За хомеопатията спирам аз.Всеки си има своя истина и своя гледна точка и нека всеки се лекува както намери за добре Peace

# 286
  • някъде ... тук ...
Общо взето у нас се храним така, както е написала Жаки, и то отдавна. Аз не закусвам, а другите - да, и то високо-калорични закуски. Имам си проблеми с 7-8 кг от 2 години насам заради едни специални добавки, които пих заради хроничната ми болежка и от които нямаше никакъв ефект. Нямат сваляне тия кг. Не мога да пазя диети хич, опитвам с въртене на педалите (зимата - вкъщи, лятото - навън).
Обаче погледнах набързо какво е изобщо ВМ НВХ. Според този режим не трябва да се ядат ориз и картофи (често готвени вкъщи), както и да се пие бира (а ние си обичаме бира) и разни други разлики.
Ще почета още. Може би ще пробвам. Още повече, че пише, че помага и за моята болежка.

# 287
Дано не ни отчетат като спам, че така сладко се разприказвахме за диети  Laughing
След ражданията отслабвах без проблем- 25 кг след първото, 12 след второто- никакъв проблем за 2-3 месеца, без гладуване. Но 3 години лекувах едно заболяване, тогава спрях и цигарите и ми се лепнаха едни 5-6 кг, дето и нищо да не ям не падат и това е  Sad Никога не съм се ограничавала като сега, а ефекта е точно обратен.

Жаки, сега ще прочета и за този режим, мисля, че изключваше плодове, нали? Аз пък без тях не мога  Confused

# 288
Бира като бях малка дядо ми даваше да пия с него от чашата му. Страшно ми горчеше това чудо, но нали си беше момент с дядо, вечерта пред телевизора, гушнати на фотьойла и лочех блажено  Laughing После години наред не близвах, не ми харесваше и това е. Миналото лято на морето като ме лъхна от чашата една Загорка, ей така зверски ми се допи, че я сънувах после. Миналата седмица на плажа спонтанно си взех една и взех че я изпих до край.  Laughing И така три поредни на плажа като се забутаме да обядваме някъде и една бутилка бира отиваше. Сега ако ме питаш - не ми се пие изобщо.

# 289
Рая, може зелена ябълка, боровинки, касис, т.е. кисели плодове. Ако няма здравословен проблем, няма нужда да се изключват въглехидратите съвсем. Нутриентите ги държа -10 % въглехидрати, 25 протеин и 65 мазнини, така се чувствам най- добре. Ям плод в комбинация с мазно сирене и така нямам проблем. Ябълка със синьо сирене ми е любимо. Ориз и картофи не може. Но аз си позволявам веднъж седмично по малко, много обичам. Когато имам хранене с въглехидрат, обаче  не го комбинирам с мазнини.
Това не е диета за бързо сваляне, месеци трябват, особено за последните килограми. На мен ми допада и смята да си се храня така и занапред.

# 290
Мене ми се  прияде бекон заради Янечек,  ще ходя някъде да си поръчам,  у нас нямаме. Simple Smile
Не пазя диети никога, просто ям нормално, не прекалявам със сладко, тренирам си когато ми е кеф, йога, тичам и зумба.
Само гледам да не отслабвам  много, че не се харесвам, винаги съм го казвала. Имам много бърз метаболизъм и много лесно свалям.

# 291
Жаки, защо ядеш само два пъти. Аз като исках да свалям с ВМ НВД ядях по поне 5 пъти. Сега ще отпочвам режима пак, че се освиних, а нямам идея от какво. Явно от годинките, защото не съм променяла храненето, а по принцип не качвах.  Погледнах 90 дневната, но с толкова въглехидрати не е за мен, макар че много обичам баници и тутманици, добре че съм мързелива, а тук не продават на всеки ъгъл.

Искам да започна и йога, защото не съм тренирала от поне 3 месеца, а явно само с ходене не става. Имам проблеми с болки в гърба, които са доста изнервящи, а лекарите нищо не предлагат освен упражнения за корем, а моят е доста стегнат. Писна ми, защото напоследък все нещо ми има и се чувствам като бабичка, която само за болести говори. Ще взема да си хвана някой 80 годишен, че да се намираме на приказка Simple Smile.

Тони, утре метни снимката, стана ми интересно това синьо за стените.

# 292
Даун, не ми се яде, сутрин пия две кафета с кокосова сметана и кокосово масло и това ми е закуската. По принцип не обичам да ям преди обяд. В началото се мъчих насила, после се отказах и ми е екстра.

# 293
Край, започвам и аз.

Не мога без закуска, това ми е най-големия проблем, защото най-гладна съм сутрин. Имам гастрит и киселини, а обичам кафенце, така че за да пия, трябва да хапна нещо. Плод не става, дразни, така че закуската ми е най-проблемното хранене. После мога и с малко. JACKLIN* така ме надъха!!!

# 294
Щом ти действа, но по принцип, особено за нивата на инсулина е важно да се яде по-често, може да е малък снакс, като ядки или парченца месо някакво.

Захир, закуска от яйца си е супер за този режим. Жаки не яде, защото не и се яде и си е свикнала. Закуската си е препоръчителна и не е нужно да е плод. Просто при този режим е добре въглехидрати за се приемат сутрин, а плодовете са сладки, т.е. въглехидрати.

# 295
  • София
Добре, а какво закусвате на крак, че да се поддържате така добре изглеждащи?

# 296
Аз не закусвам на крак. В къщи не смогвам, защото излизам много рано, но си нося варени яйца, много тънка филийя с масло и някакъв колбас + няколко чери домата и/или краставица.

# 297
Като ставам рано сутрин мога да не ям до следобед, но когато съм на работа ставам в 6 и в 9 вече съм гладна  Confused Уж все съм на диета, сега ако домъкна в служебния хладилник 1 кило бекон ще се окорят всички  Joy

# 298
Как на крак?  Аз не бързам никога когато се храня,  закусвам  мисли с плодове повечето пъти и след това бавно си пия  огромна чаша чай. Понякога и по - силни закуски, яйца с бекон, сандвич с шунка и кашкавал плюс зеленчук вътре..И пак чай, по много чай пия ежегодно.

# 299
Шантал, някои хора работят и не им е възможно да закусват лежерно.
Как така ежегодно пиеш много чай? Веднъж годишно поемаш 10 литра?

Сори, ама ме разхили, знам че е неволна грешка Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт