Искам да кажа ... (82)

• 70 586
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Хареса ми и режима на Мър  Wink
Нещо такова искам, простички правила, които са лесни за прилагане, а не да чета като луда етикети и да меря до грам  Peace

Чакам дъщеря ми да се върне и на есен тръгвам на фитнес с нея, срам ме е сама  Embarassed Embarassed Embarassed

Не ми се смейте  Mr. Green

# 271
Антигона право в десятката!И на мен ми се иска да изтипосат хора със свръх тегло на някои вериги за бързо хранене.Не купувам цигари.Видях картинките,абсолютна глупост.Не това е начина.Като повишават цените,пак за наше ''добро'' го правят.С гр.транспорт в София,същата история.Всички ни мислят доброто,а ние все недоволни.

# 272
  • София
Ами истината е, че лекуващите се с хомеопатия рано или късно опират до (бих казала) нормалното лечение.
И обратното важи със същата сила Wink

Не съм много съгласна. Не съм сигурна има ли нещо, което не би се излекувало с конвенционална медицина, та да се наложи прибягването до хомеопатия.
Режима на Мър и аз го харесах.

# 273
  • София
Ами истината е, че лекуващите се с хомеопатия рано или късно опират до (бих казала) нормалното лечение.
И обратното важи със същата сила Wink

А, не, категорично не.  Peace

Въздържам се по тая тема, че доста се паля, но това не можах да го подмина  Grinning

# 274
Е, за сладки неща, бял хляб, пържено, тестено, много алкохол, газировки, захар, пици, чипсове... дума да не отварям, нали  Mr. Green Те веднъж седмично, при режима, когато не се цели сваляне, а задържане на свалените  килограми, може. И аз не мога да спазвам стриктни диети, с грамове и разписания, веднага огладнявам.

# 275
  • София
Бърди, знаем се с теб, че сме първи фенки на хомеопатията.  Joy  Hug

# 276
Аз не съм видяла още  тези кутии с цигари,  у нас никой не пуши. Сигурно е много неприятно.
За Мс Доналдс и подобни вериги много съм говорила на детето ми, какво представлява храната там, какви последици има редовната и консумация,  но не бих искала ако веднъж в месеца и се прияде, или отиде на рожден ден в КФС, да и сервират в  опаковки  със снимки на  100 кг хора  Simple Smile

# 277
  • София
А, точно! В Макдоналдс ще е доста идейно да сложат едни хубави пухкави прасенца по стените, тъкмо ще създават атмосфера и ще засилват апетита.  Peace
И както са тръгнали със снимките, върху опаковките на алкохола предлагам да се слагат размазани трупове на убити хора от пияни шофьори.
Разбира се, не говоря сериозно. Категорично против съм снимки с такова съдържание, които могат да бъдат видяни и от малки деца.

# 278
  • Sofia
Не съм против хомеопатията,билколечение,баене и т.н. алтернативни методи,НО да е с мярка...щото наши познати опитаха да лекуват епилепсия с хомеопатия   Shocked  Tired.Може и да може,но зависи от стадия и т.н.
Пуша аз,по кутия на седмица,средно...не съм видяла такива кутии все още  Sick.Вариантът е или табакера, или прехвърляне на цигарите в стара, неукрасена кутия  Thinking. През зимата и по месец не пуша,често и цигари нямам  Whistling.Не ми е проблем и да пуша,и да не пуша  Flutter.
От вчерашната тренировка съм като пребита  ooooh!.Наумила съм си да направя стая за аеробика за мен и детето. Имаме място, и уреди харесах....ама той не знае,че ще участва  hahaha.

Аз пък не познавам деца/хора,които да прекаляват с американските вериги-МК Доналдс и КФС  newsm78.Веднъж месечно хапваме ние там.Не съм привърженика на категоричните забрани аз, за храна  Naughty.

# 279
Подписвам се под мнението на Янечек за мазните храни, от 9 месеца се храня ВМ НВХ, резултатите са забележителни, така не съм изглеждала от преди бая годинки и преди едно дете:)
Спокойно мога да се плясна в темата на Ша:))) Ям по два пъти на ден, с доста голям фаст между храненията вечерям към 20 часа и до 14-15 часа на другия ден нищо. Ям месо, яйца, зрели сирена, авокадо, маслини, зехтин, риба и всичко морско, зеленцуци и рядко плод. Ако обядвам 3 яйца със малко бекон, поне шест часа не съм гладна. Изчистих едни гадни натрупвания, които с никоя гладна диета не  се махаха. Най- важното обсче е, че изследванията ми са чудесни и за момента ИР е овладяна.

# 280
Заклетите пушачи,които познавам, никакви подобни картинки или надписи няма да ги спрат да пушат. Но съм съгласна, че подобни снимки са много неприятни. Вкъщи никой не пуши и мразя цигарен дим.

Вчера и аз правих тежка тренировка и сега съм с ужасна мускулна треска. Не бях тренирала от няколко седмици и малко се изсилих сякаш...но не се оплаквам, ще ми мине бързо.

# 281
Жаки,  плясни  се, моля те  Grinning   Много ще се радвам  Hug

# 282
 Hug еее JACKLIN* ! Ти ме утрЕпа, тъкмо му се чудех на този режим, защото той ми е ок, 90-дневната я опитвах няколко пъти, ми не мога и това е. В този режим на хранене все пак може ли да се приема някакъв  ВХ, например хляб нез брашно или сухари, че на мен това ми е най-големия ужас, не мога без нещо такова.. Супи ядат ли се? Искам и аз да сваляяя!!!

За хомеоматията си позволих да се изкажа, като човек, който е що годе наясно. Мъжа ми е фармацевт, говорили сме и с лекари, и двамата работим в сферата на клиничните проучвания. Аз мога да си обясня ефекта на лекарствата, мога и на хомеопатията и то по научен начин. Затова ми е интересно провържениците на това "лечение" могат ли с пълна убеденост да защитят тезата защо смятат, че това е удачен начин на "лечение"? Съгласна съм, че има случаи, в които помага, но това е, защото самия организъм има защитни сили и се бори с причинителите на даден вид болести, а не защото безкрайно разтворена молекулка от нещо си е помогнала. Призовавам към разумност, това е.. Всеки има истина, ако на някой му допада това, нито споря, нито искам да си налагам мнението, няма нищо по-добро от това да успее човек да се излекува без тежки и вредни лекарства, съгласна съм, че фармата е бизнес и то голям!

Антигона, аз имам Кембридж сертификат от време оно.. мисля, че е удачен вариант, ама ти с филология едва ли ще имаш нужда, по-скоро от Гьоте институт един немски сертификат и си супер!!  Peace

# 283
      За хомеопатията- в реалния живот не познавах по-голям противник от себе си. И сега не съм фен и се отнасям доста скептично. Но към нея прибягнах точно защото традиционната медицина не успя да реши едни не тежки, но постоянни здравословни проблеми на детето. Не е лекувано само от един лекар, да каже човек, че лекарят не е на правилен път.Но дори и последното Дж.П. употреби точно израза "Получава се един затворен кръг"Няма зима, няма лято, още си пазя купища рецепти през 7, 10 дни с лекарства и отново  , и отново. Миналата есен 4 пъти прекъсвахме и пак почвахме физиотерапия, по съвет на традиционната медицина и пак нищо работа. А когато детето е "здраво", носът му беше като водопровод

Сега- да кажем,че не смея и да се похваля.

# 284
Шегувам се, Ша:) При наличието на такива млади хубавици, къде ще се бутаме вече 35 годишните:)
Вчера видях Антигона, прекрасна, млада, свежа Hug
Моята Мими нещо напълня рязко в краката, вчера видях че има няколко стрии, много и е суха кожата, днес ще потърсим някакво масло да се маже.

Захирче, за съжаление хляб не може и на мен това ми беше тежкън в началото, но се свиква. Може като поглезване много рядко, но не ежедневно. Аз започнах режима заради проблемите с инсулина, генетично съм обременена и не вървях към добро, отслабването стана, като страничен ефект. От 90 дневната, след раждането също имах резултат, но за съжаление си върнах сваленото в рамките на година.

Общи условия

Активация на акаунт