Искам да кажа ... (82)

• 70 578
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Екатерина,
на безглутенов режим ли мислиш да минеш? Ако нямаш непоносимост не виждам причина, просто още една ню ейдж "мода". Хората от липса на воля и чист мързел откриват такива режими и диети, с които на практика гризеш само бамбук (сварен в нам си каква тенджера, при нам си какви градуси, а водата не е някаква никаква ами точена от най-чистия извор на майката Земя), но пък О, чудо! Сваляш 60кг за 1 месец.  Laughing После се проваляш с евентуалното захранване, качваш 3х60 и идва ред на Новата Супер Ефективна Здравословна Диета от трева, сироп и парченце краставица. След години мъчения организмът ти вече е скапан, ти си 200кг и казваш, че имаш едър кокал или просто наследствена предразположеност към пълнеене.

За безглутеновата диета се хванах, не за теб лично  Hug

Благодаря ти за немския, за английски и аз смятам да изкарам сертификат, но ще е по-нататък, въпреки че имам завършена Английска филология.
Знам, че има различни сертификати, някой знае ли кои са най-търсени?

# 256
Много са гадни кутиите с мъртви или бял дроб на пушач след аутопсия..  Sick
Аз не съм пушач и съм върл противник на цигарите и най-вече свободната продажба и консумация, при все че например марихуаната супер много я гонят и плюят, а цигарите са истински и не по-малък наркотик. Както и да е, това е тема, в която няма смисъл да навлизаме.

Аз да си кажа, чета една книга, снощи до 12 не можах да я оставя и днес зверски ми се спи. Сутринта едва станах.. включих пресата да се загрява, за да си дръпна косата, ходих насам натам и връщайки се ...седнах върху нея!!! 230 градуса на бедрото ми  Crazy Ударно събуждане! Кожата ми е такава, че всичко става на белег, така че ще нося срама от простотията си дълго време!!!

# 257
Захир, Антигона, развеселихте ме!  Joy

# 258
  • София
Мър, аз също съм отвратена. По тази логика защо не слагат и на алкохола подобни снимки. Както и на много други неща. Мисля, че прекаляват просто и става гнусно отвсякъде.

# 259
Захир, че не си наблизо! Щях да ти дам мехлем против белези - не остава нищо.

Като ученичка се бяхме хванали с приятелки да си къдрим косите с ролки. Слагам тенджерата на котлона, сипвам вода и чакам да заври, че да сложа ролките вътре. Защо реших да местя тенджерата по някое време не помня, но така я хванах, че всичката вряла вода се изля отгоре ми. Бях по къси тънки гащи и в стремежа си да предпазя едно друго място от срещата с кипящата вода се извъртях настрани и го защитих с бедрото ми.
Имах чувството, че ще умра от болка. За секунди цялото бедро стана в ужасни огромни мехури, няколко месеца не можех да обувам нищо.
Баба ми тогава веднага отиде при монахините в Царевброд, които бъркат някакви мехлеми за рани. Едно петънце не остана, все едно никога не съм се заливала с вряща вода. Оттогава винаги ходя да взимам по една кутийка, за изгаряне е незаменим.

# 260
  • някъде ... тук ...
И аз имах едно време от този мехлем.
Използвам Живокост с алое и мумио, но тубичката е почти на свършване. Лошото е, че са спрели продажбата му и сега има на друга фирма и без мумио. Купих, но не съм ползвала още и не мога да кажа дали е толкова ефикасно.

Екатерина, пробвай да ограничиш тестените.
Мнението ми за диетите съвпада напълно с написаното от Антигона.

Не съм попадала още на такива кутии цигари Sick

Ще се справиш с немския, Антигона!

# 261
Ето тук ви е грешката, че не ядете мазни и тежки неща. Ако ядяхте, нямаше да ходите гладни, да се залъгвате с тесто и солети, а килограмите да вървят нагоре. Стани, изпържи си две яйца с бекон и кажи дали после ще ти е гладно. За мен сезонът няма отношение към глада - еднакво ми се яде и през лятото, и през зимата, вчера готвих зеле с бекон, не е лятно ястие, но това ми се ядеше.
Все ми е едно какви етикети ще слагат на цигарите, но ако е доказано, че стряскащите картинки имат възпитателен ефект у още непропушилите, съм за идеята да бъдат, колкото се може по-гнусни и отблъскващи. И на алкохола да слагат такива, особено на бирата, защото е пълно с бирени алкохолици  Sick
И аз снощи не спах заради книга, но и заради комар. В 4 започна да ми жужи на ухото гадта, не знам откъде се е провряла, имам мрежи навсякъде.

# 262
Захир , намажи с дефламол или ако нямаш с олио или краве масло. Аз от много сръчност вече 10 дни ходя с 4 кафеви петна и една рана на лявата ръка от изгорено. Тържествено заявих на мъжа си, че няма да готвя повече!

За диети си хортувате. Аз съм правила само 90ДД и бях доволна, свалях си и не съм седяла гладна, но към втория месец лакомията ме налазва и не издържам. Сега пак имам спешна нужда да взема мерки, обаче не ми стига мотивацията. На мнението на Антигона съм, подходящ хранителен и двигателен режим са ключа за палатката.

За цигарите - пушач съм (но пуша тютюн). Снимките не биха ме спрели да си купувам цигари, биха ме накарали да си купя табакера. Не смятам, че това е начина.

# 263
Мър, аз също съм отвратена. По тази логика защо не слагат и на алкохола подобни снимки. Както и на много други неща. Мисля, че прекаляват просто и става гнусно отвсякъде.
А де!? Аз лично смятам, че българите са доста опиянчена нация (говоря пак обобщено, не визирам всички на 100%, ама едно 50% има), а алкохолът създава изключително нездрава семейна среда - насилие вкъщи най-често над жените, децата, ако не са бити и те, стават свидетели на грозни сцени, всяка стотинка се дава за бутилка спирт (да, дори спирт пият!), а един алкохолик не е вреден само на себе си, а вреди на много широк кръг хора, той най-малкото е социално неинтегриран, защото целта им е само да се доберат до чашката. По селата и малките градове картинката е ужасна. И какво? За алкохола проблеми няма, той черен дроб не уврежда, не вреди на никой... мхм  Wink

Аз отдавна не пазя диети, правя само режим, то даже не е лошо така да се храни човек
Скрит текст:
- протеини повече, зеленчуци, плодове сутрин, гледам да не смесвам въглехидрати с мазнини, а въглехидратите са сутрин и на обяд (чисти на обяд - ориз, черен хляб, варени картофи такива неща, без да са пържени или готвени с мазнина). Вечер по-леко, протеини и зеленчуци. Има и зареждащ ден, в който се ядат въглехидрати. И се тренира. А ако се храниш така след като си постигнал целта е супер, защото не се лишаваш от нищо, а спокойно можеш един път в седмицата да се наядеш като по Коледа, само с гадости и това няма да ти се залепи въобще, гарантирано. Особено, ако правиш и лека активност (казвам лека, не като в тренировъчен период) е супер.

В момента не го спазвам на 100%, тренирам не много добре - 2 пъти седмично, та сега съм 3 кг. надолу за месец и половина без никакъв зор, последно режимът го бях изпълнила стриктно преди година (преди миналото лято - ефектът беше страхотен, стегнах се много) и оттогава си ям... като прасенце меко казано, върнах 3 кг. от 5,5 свалени. И не съм мърдала, за 1 година! Ако бях яла нормално, дори да не бях спортувала щях да върна 1-1,5 кг. максимум и то вода  Wink

Последна редакция: вт, 19 юли 2016, 10:22 от Мъ℘♥Мяɣ

# 264
Янечек, добре си ти. В жегите само ако си помисля за пица, дюнер или друга мазна закуска и въобще топла храна и ми става лошо. Залитам към студените - таратор, салати, плодове. Само топли напитки консумирам, храната я искам лека, просто защото не ми понася.

Относно изображенията върху кутиите с цигари,
чудя се кога ще сложат подобни върху бутилките алкохол и дали върху опаковките и торбичките на Макдоналдс няма да започнат да слагат 300 килограмови хора. Защото така е честно.

# 265
      Не съм виждала тези опаковки, не пуша, но наистина си е гнусничко! Sick

Представям си да съм на една маса с пушачи и по масата да има такива кутии с картинки, гадост!

# 266
  • sofia
ГеНа, правя се и аз на серт, като по правило накрая винаги съм прецакана. В случая срокът на ремонта е от изключително значение, защото не може да живеем безкрайно при моята приятелка. Даже мисля първо да оправят двете спални и да си се нанасяме насред джунглата.
Тонка, честито за новия дом. От джунглата първо оправете баните и кухнята, те са най-трудни за докарване до нормален вид и тогава се нанасяйте в полеви условия.

Антигона, сертификатите на Кеймбридж са безсрочни. Ако не гониш специфични изисквания на някой чужд университет, те са най-удачни за доказване на ниво на владеене на английски.
Но при положение, че имаш университетска диплома за английска филология не виждам смисъл от упражнението за сертификат (че и там са едни 300-400 лева)

# 267
Марипоса- препоръчвам Реденка.
За няколко дни е супер. Има детски кът, външен детски басеин, голямо джакузи и голям басеин. Вътрешен, джакузита, сауна, парна баня. Има 2 ресторанта. Много зеленина и алеи за разходка с количка, колело. Тенис корт, футболно игрище, детска площадка. За семейства с малки деца е супер. Последния път бяха прибрали масите и столовете от терасите  newsm78, и имах скъсана тапицерия на единия кухненски стол, но иначе е ок. Има и вили, които се дават под наем, близо до Банско е.

# 268
  • София
И аз още не съм попадала на тези опаковки, но е меко казано - отвратително.
За яденето - на мнението на Янечек съм. И зиме и лете могя да ям ВСИЧ КО. Боб, зеле, и подобни си готвя и лятото, стига да ми се ядат. На морето обожавам английска закуска (за закуска). Обаче съм 59 кг на 165  #Cussing out. Преди да се върна на работа (преди година и половина) бях 50 кг.
За хомеопатията някой напред попита защо привърженицете на хомеопатията рядко си позволявали да отричат традиционната медицина, а обратното било често срещано. Ами истината е, че лекуващите се с хомеопатия рано или късно опират до (бих казала) нормалното лечение.

# 269
Ами истината е, че лекуващите се с хомеопатия рано или късно опират до (бих казала) нормалното лечение.
И обратното важи със същата сила Wink

Общи условия

Активация на акаунт