Искам да кажа ... (82)

• 70 577
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Сподели сега откраднатата идея, Тонка  Wink

# 241
  • София
Амиии, не знам какво разбираш под нямане за преправяне. Ние ще къртим яко, но това не е моя работа. Аз само казвам какво трябва да се кърти. Под лесно имах предвид такива сериозни неща като цветовете на стените и вида на подовете.  Laughing
Край, спирам да ви занимавам, защото си досадих жестоко.

Рая, сега видях въпроса ти. "Жестоката" идея е светло сини стени и тъмносини завеси, камбинирани с топъл цвят под, сив диван и сива секция и разните му цветни възглавнички като акцент. Имам и снимка, но ми е в офисния компютър.

# 242
Мен преди 2 часа ме застреляха с дошла в последния момент покана за РД, на който щерката задължително иска да ходи. На поканата пише, че молят децата да са с костюми на русалки, ама да носят и бански. Добре, че братята китайци са подготвени за всякакъв случай, така че преди малко отстрелях онлайн един бански с допълнителна част пола-опашка, щерката щастливо размазана повтаря "аз ще съм най-хубавата", пък аз се моля въпросният парцал да пристигне навреме. Аман, искам ваканция.

# 243
  • Sofia
 hahaha,Сбъдваща мечти, и аз бих се барнала с такава русалска премяна  Hug...ама със сигурност ще остана единствена на плажа  Laughing
Много сладки....ама има ли дупки за краката в опашката  newsm78 Crazy?

# 244
  • Tам през Атлантическия океан
Тонка , писала си
Цитат
Другите стаи са ми сравнително лесни.
за туй реших че няма да е грандЕ  ремонта.  Grinning

Успех , лятото е време за такива неща.
Да ти върви по план всичко.

# 245
Тонка, тръгнах да пиша за сиви дивани и се сетих, че вече си горд собственик.
Демек излишно е да давам предложение.
Мен са ме питали кога смятам да имам дете, защото на скоро се бях сгодила. И пак ме наеха.
Сега, обаче съм 13 години безработна, защото никой няма да наеме семейна с две деца в ученическа възраст, в различни смени. Не разчитам на баби за гледане, за туй си трайкам и си седя у дома. Sad

# 246
  • Бургас
Ние, живот и здраве,догодина, ще имаме едно в градина и едно в ясла. Решили сме да попитаме някоя комшийка дали ще се навие да ги прибира от градина и да ги гледа ако се разболеят,срешу заплащане. Направихме кастинг на възможните кандидатки и като наближи ще действаме Simple Smile

# 247

Рая, сега видях въпроса ти. "Жестоката" идея е светло сини стени и тъмносини завеси, камбинирани с топъл цвят под, сив диван и сива секция и разните му цветни възглавнички като акцент. Имам и снимка, но ми е в офисния компютър.

Звучи чудесно  Heart Eyes Дано си доволна от резултата накрая  Peace

# 248
Добро утро!

# 249
Добро утро и от мен bouquet
Денят се очертава да е слънчев и топъл.Ситното спи, а аз си на правих кафе с мляко и дойдох да чета, то пък не сте писали.
Искам да започна режим, всеки ден се каня и до обед издържам.После си похапвам хлебец, солетки, бисквитки, сладолед и какво ли още не, основно въглехидрати.Трябва да се мобилизирам, защото се отпуснах и паласките на гърба ми вече са оформени достатъчно добре Tired
Антигонче, благодаря, ще разучавам твоя режим, пък да видим...

# 250
Добро утро!

И аз исках кафе с мляко, но млякото свършило. Crossing Arms  Има суха сметана и сега пия нес кафе. Предпочитам еспресо, но е останало малко и трябва да купувам. Като ходя да пазарувам вече стриктно си правя списък. Писнало ми е да се връщам по сто пъти за забравени продукти.

# 251
Добро утро

Днес имам нещо като контролно по немски и ми е притеснено. Не е за оценка или нещо подобно, а като упражнение на всичко, което сме вземали досега. Това не ми пречи да се чувствам като ученичка в края на срока.

Екатерина, успех! Това му е хубаво на лятото, че в жегите трудно ще ми се дояде нещо тежко или мазно.

# 252
Антигонче, мерси! Аз разни тежки и мазни неща не обичам, но без тесто във всичките му вариации не мога.Решила съм и млечните да спирам, ама голяма мъка ще ми е.Вие замествате ли млечните по някакъв начин?
Аз съм решила английски да уча, но кога ли newsm78 Успех с немския Grinning

# 253
  • До морето
Добро утро и от мен. Изпратих баткото на автобусчето, татко му на работа и седнах да пия кафе с дребната вкъщи, ама Фб ми развали настроението - На тоя ден 3 години подред все сме хайманосвали някъде, пък днес най - много да центъра да ида  hahaha
Я, да ви питам - чудим се да идем някъде на Балкан. Препоръчайте някой хотел или вила, подходящ за малки деца - Рибарица, Априлци, Орешак, Троян....

# 254
Току-що колегата ми донесе кутия цигари... с мъртвец  Sick Знам, че щяха да го въвеждат, но е отвратително, психопати. Не съм пушач, кефя се, че не се пуши на закрито (в общия случай, приветствах я тази забрана), "некролозите" по кутиите иди дойди. Ама мъртви, посинели трупове от моргата?! Айде сиктир  Stop

Общи условия

Активация на акаунт