Искам да кажа ... (82)

• 70 570
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Има го да. В някои обяви предварително упоменават, че CV-та без снимка няма да бъдат разглеждани.

# 226
  • Tам през Атлантическия океан
ЕгаТИ , мислих че се е променило  ooooh!

Какво, ако си грозен но имаш отлични умения  няма да те вземат ли  newsm78
какво значение има снимката се чудя за едно CV  newsm78  (изключвам специфични професии де )

# 227
  • Ямбол
Антигона, трябваше да ги подредиш малко повече, заслужават си го. Пита ли ги те от непорочно зачатие ли са се пръкнали, та са толкова малоумни?

# 228
  • Бургас
То и деца да имаш, пак задават хиляда въпроса. Колко са? На колко години са? Има ли кой да ги гледа ако са болни? Има ли кой да ги взима от градина?

# 229
  • София
Оф, то голяма полза от тия снимки. Преди 4 месеца търсихме нов човек във фирмата и шефът ме викаше да ми показва снимките им - щото мъж търсехме и аз като фейс контрол.  Mr. Green За едно от момчетата казах, че има вид на избягал от затвора, а същото това момче вече работи при нас и на живо се оказа изключително симпатично и добро. Станахме си приятелчета вече.  Grinning

А вчера така хубаво се посмях. Бяхме си уговорили първа среща със собственичката на апартамента, който искаме да купим, в едно кафене на НДК. Обажда се жената и пита как да ни познае. Почвам аз да обяснявам криво-ляво, докато мъжът ми отсече: "Абе какво толкова се обясняваш, кажи на жената да се оглежда за млади и красиви".  Joy

Антигонче, потресена съм от въпросите. Добре си им го хакнала.  Hug

# 230
Успех с намирането на нов дом  Hug

# 231
  • София
Дессс, не знам как четеш, душа, но мисля, че е ясно от поста ми, че сме намерили.  Laughing  Hug

# 232
Ох , да вЕ  Crazy
тамън пишех обяснение че не съм довидяла  Laughing

Еми тогава  Hug бързо приключване на продцедурата  Grinning

# 233
  • София
Мерси!  bouquet Крайно време е да приключваме с покупката и да се хвърлим с голи гърди в ремонта.  Mr. Green
А между другото, мой колега каза, че с моите изисквания нито една фирма нямало да се навие да се захване с нас. Много съм искала - договор, ясни срокове без излишно мотаене, както и издаване на фактури. И да се работи ударно, а не да ми се точат по един-двама.

# 234
То с ремонтите почти навсякъде е така  Crazy

Ние сме новодомци и това с ремоитите го избегнахме в близките години.
Къщето е на малко години и е такова каквото търсехме , има работа ама то е по двора  Mr. Green там ще се гъзунча да садя китки , храсти и т.н.  Laughing

Тонка ,  пожелавам  Grinning да си натамъните и да си го направите уютно местенце , така както си го искате  Grinning

# 235
п.п. сега ще се телепортираш по форумите за идеи , ремонти , обзавеждане  Laughing Hug

# 236
  • Sofia
Тонкааа,много си серт  Laughing.Само така, дано ви се получат нещата,както и когато ги искаШ  Wink!
И мен са ме питали на интервю за работа дали и колко деца имам...и кога планирам следващото, в едно посолство хем... Rolling Eyes, в писмен вид ми искаха отговорите. Ако искаш ....  Crossing Arms.

# 237
  • София
Дессс, аз се телепортирах вече и си откраднах страхотна идея за хола. Поне за мен е страхотна, което всъщност е най-важното.  Laughing Другите стаи са ми сравнително лесни.

ГеНа, правя се и аз на серт, като по правило накрая винаги съм прецакана. В случая срокът на ремонта е от изключително значение, защото не може да живеем безкрайно при моята приятелка. Даже мисля първо да оправят двете спални и да си се нанасяме насред джунглата.

# 238
М/у има фирми за които това че си семеен или  с деца е +
такава ми бе последната работа в Бг.
Питаха ме за деца и сем. положение на интервюто ,  но бе  как да кажа , поднесено така че ще е + и че предпочитат даже  такива служители  Grinning
Наемаха даже и студенти  Grinning това също бе +
Хора имащи задължения , отговорности , принципи.

# 239
Дессс, аз се телепортирах вече и си откраднах страхотна идея за хола. Поне за мен е страхотна, което всъщност е най-важното.  Laughing Другите стаи са ми сравнително лесни.
Това е дбре , че няма да имате сериозни неща за дооправяне/преправяне  Peace

Общи условия

Активация на акаунт