Искам да кажа ... (82)

• 70 513
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Чаша с червило по нея и ястие с други примеси, освен хранителни, връщам без да се замисля. За щастие има заведения, в които като ти отнесат пълна чинията, те питата какво не е наред и, ако е основателно оплакването, ти го приспадат от сметката.

# 46
Хм, аз си купувам полароид за колата и за по-евтино, ама 150лв за тях не давам. Не по принцип толкова за очила, а за полароид. Имам един по-скъп чифт, който си пазя. Щото на другите все нещо им се случва, я някой седне на тях, я някое дете ги ползва, правят ги на мармалад.
А, може и 130 да са били, нещо в тоя порядък, ама да - не бих дала вече 130-150 лв. за Полароид, ще ми останат резервни, за вкъщи, за двора. Стъклата също лесно се цапат, абе не са оптимални  Wink

# 47
Аз върнах пица на Доминос заради косъм. Звъннах им, пратиха човек да си я вземе, след това цяла седмица се обаждаха различни служители да ме интервюират.
А най-кофтито с косъма беше, че си останахме гладни, хладилника ни беше полупразен, нямаше дори достатъчно яйца да изпържа, късно беше, общо взето - провал.

Полароид си купуваме редовно от разпродажбите. Зимата си взех за 80 лева страхотни. Паднаха вече няколко пъти, а при едно от качванията в колата така си фраснах главата, че тези ушичките за носа се бяха изкривили. На мъжа ми на очилата редовно сядам. Когато той е шофьора има навика да си оставя очилата на другата седалка, аз обаче влизам и сядам, без да гледам, също така си ги забравя някъде, това шапки, очила, чадъри - при него го броим за консуматив. Скъпите очила са за внимателните хора, не са за нас Blush

# 48
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз, също бих върнала чаша с червило или нещо в яденето Stop Много съм гнуслива..
И точно в Гърция миналата година ми донесоха чаша с червило с колата, е не им го спестих Naughty

# 49
Много смешно ми става, когато кажа на някой сервитьор, че има червило по чашата, което очевидно не е моето, как веднага ме поглежда с какво червило съм, да не би случайно да лъжа Simple Smile

# 50
  • някъде ... тук ...
Аз съм доволна от моите полароид, но ги ползвам само в колата и си седят там. Бяха на някаква промоция под 100 лв. Нямам навик да нося очила даже и на плажа.
Мъжът ми само тази марка носи. Той също ги ползва основно в колата, но пък и работата му е в движение и в колата.
Не сме имали проблеми досега с разтичащи се разни неща  Thinking

Ще му кажа за намаленията, че се оглежда за нови.

# 51
Най-доволна бях от Полароида - няма да казвам колко години откарах с тях Laughing
Бяха около 100 лв, на намаление и то в Созопол. Вярно по обикновени, но стъклата невероятни. Лято, зима (особено в колата) не ги свалям  Peace
Сега съм с Рейбан. Не ми харесват, ама каквито са.
Зимата мм ми ги подари за рд. Взети са с намаление за 180 лв. Ама от Плевен.

# 52
Имахме ужасно преживелици с един зъб и съм ви изпуснала  Confused

Снощи бях на спектакъла на Нешка Робева и Въргала и съм просто очарована  Crazy Имах нужда от това разведряване  Heart Eyes

# 53
  • Пловдив
В Пловдив вали град колкото орех, има и по-големи, ама няма да се показвам да снимам. Живее ми се.

През кухненския прозорец - https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13731442_102098159 … 8&oe=57ED6633

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 15:24 от Янтра

# 54
Ужас, дано не дойде и на сам, аман от големи градушки.

# 55
  • Пловдив
А последно купих три чифта полароид по... 50лв. Стара колекция и аз купих три. Две за мен, едни за мъжа ми. Хм, като се замисля - преди две години, как върви времето.

Бурята с гръмотевици и град продължава. Вашия репортер от мястото на събитието се опасява да не му спре интернета или тока.

# 56
Тук вече заваля. Някой около Орлов мост, ако има, да каже как е там, че след 2 часа имам среща там Simple Smile

# 57
Бурята с гръмотевици и град продължава. Вашия репортер от мястото на събитието се опасява да не му спре интернета или тока.
Хахаха, ти предаваш тук, аз от теб - на смс-и на заинтересованите лица  Mr. Green В центъра на София според мен го издуха нанякъде - вали, но се просветли, не ми се струват градушкови облаците, май се размина.

# 58
  • Пловдив
И понеже познавам хора от един от полигоните за борба с градушките - нямат право да стрелят над населени места. От друга страна - понякога не успяват. От трета - като няма ракети, няма какво да стрелят.

Градушката стана по-дребна.

В Калояново не вали.

# 59
Пряко включване от офисите около The mall, на Цариградско шосе: Имаше превалявания за около 20 минути, след което дъждът спря, но времето остава мрачно. Температурите поне слязоха до добър оптимум, предполагащ улеснение за работния петък на офисните труженици ( и тружчнички), в т.ч и моя милост!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт