Искам да кажа ... (82)

• 70 551
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Охооо, уикендите яко ви изпускам  Mr. Green

Прочетох тази диета, не ми се струва страшна, ама сигурно нещо изпускам  newsm78, я кажете
http://mall359.com/%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D1%80%D … -6022-obiavi.html

Най-доволна съм от резултатите на 90 дневната. Миналата година,след раждането на малката ми дъщеря бях 64 кг. Сега съм 47. За това време пазих на Скарсдейл, на Червенкова и 90ДД. Сега не паза никаква, но спазвам принципите заложени в 90ДД. Според мен 7 кг за две седмици може и да се свалят, но дали ще се запазят после?

# 196
Лина, РЕСПЕКТ!

# 197
  • sofia
Честит празник на малкото Жаки! Да е жива и здрава и да ѝ бъде весел празника.

Рая, аз изобщо не вярвам на подобни диети. Човек трябва да си спазва хранителен и двигателен режим - това е. Но не да го приема като нещо временно, а като начин на живот - те това е трудното.

Белите ми гуменки са пожълтели след прането. Ще трябва нови да си купя, а тези нещо да ги оцветя, защото пък са здрави.

# 198
С 90дневната съм сваляла много килограми, но тя не е подходяща за спортуващи. Всички диети имат йо-йо ефект, затова ми е чудно как е възможно някой да се измъчва цял живот с по седмица,две, три, няколко месеца диети и да си скапва организма и кожата на тялото от непрестанно качване и сваляне.
 Единственото здравословно нещо е хранителният режим. И спорт, разбира се.

Рая, аз имам изготвен хранителен режим, мога да ти го пратя ако искаш. Няма нищо страшно, сложно или ограничаващо в него. Просто да го погледнеш. За сваляне и поддържане на тегло е. На лични мога да ти кажа и кой го изготви.

# 199
Белите гуменки да не са пожълтели при сушенето.
Знам, че ако се сушат на сянка може и да се получи това. Пробвай ново пране, а защо не и с малко вениш и после да се сушат на слънце, за са стане бързо.

ЛЛ слага по една ваксина на племенницата след една алергична реакция. Лято, запъни й се!

# 200
Антигона, кой ти изготви режима? И аз имам от Руми Илиева, миналата година си го поръчах, имам и упражнения, бях много стриктна и редовно скачах.Но ми писна, много съм мързелива и се отпуснах.Инак с режима и упражненията свалих доста, но сега пак съм с 3 кила отгоре.Режима е с грамажи и ми е много натоварващо всичко да меря, не че не се свиква, накрая на око си приготвях храната, но може ли постоянно да се ограничавам?То не е живот това Rolling Eyes

Ще прочета принципите на 90дневната.

# 201
Ще ти пиша на лични, че може да се сметне за реклама.

# 202
  • sofia
А, те тия гуменки струваха 5 лева  Laughing Пожълтели са покрай подметката, може нещо лепилото да е пуснало. На слънце са сушени и не им е първото пране.

Лято, опъни се на личната лекарка и изтъкни здравословния проблем, който е имало детето.

# 203
Тя много добре знае за здравословния проблем, детето ми е 100% инвалид, и това знае, просто тя за нищо не поема отговорност и не е компетентна. За съжаление в нашия град изборът на лл е силно ограничен и няма къде да се преместим.

# 204
  • Sofia
ЛятоConfused ...а решихте ли къде ще се преместите?

Жаклин,прекрасна ти е рожденичката  bouquet. Да е много здрава и много щастлива!

Диети не съм пазила нивга, обаче си имам някакъв лимит на яденето и горе-долу поддържам същи килограми от 15-17 години, с малки изключения. Успех  и силна воля и мотивация на диетуващите  Peace!

# 205
  • София
Жаки, да ви е здрава и много щастлива прекрасната рожденничка и все така да ви весели!  bouquet  Hug

От моя опит с диетите мога да кажа, че 90-дневната върши чудеса. И се яде, не се гладува. Всъщност не е диета, а режим.

# 206

Рая, аз имам изготвен хранителен режим, мога да ти го пратя ако искаш. Няма нищо страшно, сложно или ограничаващо в него. Просто да го погледнеш. За сваляне и поддържане на тегло е. На лични мога да ти кажа и кой го изготви.

О, чудесно, благодаря ти  Heart Eyes

Не мога да я спазвам тая 90 дневна, аз си нося храна от вкъщи, готвя след работа, за кой ден по- напред да готвя  Rolling Eyes, за текущия или за другия newsm78
Спазвам това до обяд да ям само плодове. Пък и много често тоя плодов ден бе  Wink

# 207
  • Бургас
Вечерта готвиш за следващия. Плодовият е толкова често, колкото и сладкия  Laughing

# 208
Лято, дано бебето ти да понесе леко ваксините, но все пак запомни от кака си, че ще стане, както кажеш ти, а не както каже личната лекарка и ако се запънеш, че ще слагате ваксините по една, а не по две, значи тя ще се съобрази! Детето е твое и не бива да се поддаваш на натиск, съжалявам, че ще го кажа, но с тези хора (личните лекари) човек трябва да се държи като пълен гадняр, за да уважат мнението му. Свикнали са още от комунизма, че имат право да са нелюбезни, да се държат надменно и да не дават обяснения, само че ако ние се примиряваме с това, така ще е и занапред. Заинатявай се и не позволявай да те мачкат, особено когато се отнася до здравето на децата ти  Hug
За диетите нямам какво особено да кажа, не съм пазила никога, но за да имаме хубави тела, по-важното е да имаме физическа активност. Когато тялото е стегнато и силно, 2-3 килограма повече не стоят, както биха стоели на отпусната и нетренирана фигура. Зимата започнах да спортувам всеки ден, не съм имала за цел да отслабна, а само да се стегна, но резултатът е, че намалих обиколки, няма да си ги напиша, за да не се възприеме като хвалба. А най-голямата полза, която отчитам, е, че ми се изправи леко прегърбената стойка.

# 209
  • Once there was a Hushpuppy...

За диетите нямам какво особено да кажа, не съм пазила никога, но за да имаме хубави тела, по-важното е да имаме физическа активност. Когато тялото е стегнато и силно, 2-3 килограма повече не стоят, както биха стоели на отпусната и нетренирана фигура. Зимата започнах да спортувам всеки ден, не съм имала за цел да отслабна, а само да се стегна, но резултатът е, че намалих обиколки, няма да си ги напиша, за да не се възприеме като хвалба.

+1 Peace
Все едно аз съм го писала това! Абсолютно.Само, че аз по 2- 3 пъти в седмицата, не всеки ден.
И аз започнах за пръв път в живота си да ходя на фитнес и мога да кажа, че се почуствах превъзходно.
Преди 4-5 години си бях слаба, като клечка естествено Mr. Green обаче взех да качвам едни килца с напредване на годините, не много  - около 4. И, най-лошото е, когато тялото е отпуснато, ами стана ми криво. И така взех решение, че няма да отслабвам, а ще тренирам, за да си стегна всичко Peace

Общи условия

Активация на акаунт