Онази вечер спа при нас, хем отвътре беше, как се върти, к'во прави..падна на земята и се удари.
а днес в 10:00. Откакто се е родила се чудя защо спи толкова малко това дете и как може да му стига 9 часа сън на денонощие, но явно просто условията за сън не са му били оптимални. Сега пак се будеше, но като видеше, че съм до нея си заспиваше обратно. Без да иска каквото и да било да правя, за да я приспивам.
Аз съм спяла като пън през това време
много ви благодаря
днес беше един невероятен ден! А в момента си припомням как по това време вече успях да стана от леглото в Майчин дом и да ида да си видя бебка, която вече спеше! Това е най-смисленият и безценен ден в живота ми!!!!
Много здрава, щастлива и обичана да бъде винаги! :-* При нас нищо интересно, въведох прясно мляко и яйца и вече яде доста по-разнообразно. Още няма желание да прохожда и е с 8 зъбчета вече. От 1 седмица е с хрема.
Много здрава, щастлива и обичана да бъде винаги! :-* При нас нищо интересно, въведох прясно мляко и яйца и вече яде доста по-разнообразно. Още няма желание да прохожда и е с 8 зъбчета вече. От 1 седмица е с хрема.

Препоръчани теми