Писна ми!!!

• 17 041
  • 91
  •   1
Отговори
# 30
Действително е грубо изказването на Митао, но има право за възраста на бащата.На 23- 24 като гледам акъла им хич го няма.Доста трудно свикват на задължения и отговорности.
Трябва много сериозен разговор с този мъж.Колко са големи децата.

# 31
Действително е грубо изказването на Митао, но има право за възраста на бащата.На 23- 24 като гледам акъла им хич го няма.Доста трудно свикват на задължения и отговорности.

Баткото е на 6г,бебето на 8 м

# 32

То възраста на децата си пише в подписа и, а разговора мисля че е излишен. Каквото станало станало, нито той ще се промени с един разговор нито тя. Мисли се предварително за тея неща, ама някой хора имат много свободно време но не и да прочетат 1-2 книжки, да се образоват малко.От тук нататък или ще се търпят щото няма накъде, или ще си бият шута.

# 33
Не знам какво да ти кажа.Лесно ще си тръгнеш ,ама така ли ще я караш.В момента в който ти писне скачаш и си тръгваш ,срещаш следващия и така до безкрай
Усложняваш си живота по този начин
Седнете поговорете със съпруга ти,кажи му какви ще са му задълженията,постави ясни условия, но постави и условия пред себе си.Ти какво искаш от него ,какво искаш за себе си и докъде можеш да стигнеш в компромисите

То възраста на децата си пише в подписа и, а разговора мисля че е излишен. Каквото станало станало, нито той ще се промени с един разговор нито тя. Мисли се предварително за тея неща, ама някой хора имат много свободно време но не и да прочетат 1-2 книжки, да се образоват малко.От тук нататък или ще се търпят щото няма накъде, или ще си бият шута.

Пиша от телефон и не виждам подписите

# 34
Спри да му готвиш и да му чистиш на тоз михлюзин!
Като пита защо- направи физиономия, все едно умираш, и кажи, че те боли главата!

П. С. Нали беше казала, че живеете при майка ти, той трябва да си ходи, значи. newsm78

# 35
И аз съм мислела за това.Той ме прие с дете,а той много го обича много пъти като сме се карали е казвал "Ако се разделим ще взимам ДЕЦАТА всяка седмица при мен издръжка ще получаваш и за ДВАМАТА.Което може само да ме радва/Работи извънредно,за да сме добре,когато има някакъв проблем с баткото винаги тича той,когато е болен и т.н Има много добри качества за 24 годишен пикльо както се изразиха по-горе е доста отговорен по-отговорен е от мен.Дразни ме само като се нацупи.Може да седне и да говори с мен,а не да се цупи,не сме имали и смислени скандали,все за дребни неща сме се карали,и то това не е каране,а мълчане и цупене за около 2 дни и после всичко се нарежда от до следващия път.

# 36
Спри да му готвиш и да му чистиш на тоз михлюзин!
Като пита защо- направи физиономия, все едно умираш, и кажи, че те боли главата!

П. С. Нали беше казала, че живеете при майка ти, той трябва да си ходи, значи. newsm78
Laughing Е,как да не му готвя.Да живеем в нашата къща.

# 37
И аз съм мислела за това.Той ме прие с дете,а той много го обича много пъти като сме се карали е казвал "Ако се разделим ще взимам ДЕЦАТА всяка седмица при мен издръжка ще получаваш и за ДВАМАТА.Което може само да ме радва/Работи извънредно,за да сме добре,когато има някакъв проблем с баткото винаги тича той,когато е болен и т.н Има много добри качества за 24 годишен пикльо както се изразиха по-горе е доста отговорен по-отговорен е от мен.Дразни ме само като се нацупи.Може да седне и да говори с мен,а не да се цупи,не сме имали и смислени скандали,все за дребни неща сме се карали,и то това не е каране,а мълчане и цупене за около 2 дни и после всичко се нарежда от до следващия път.

Ако това което пишеш е така не знам при това положение ти какво искаш.Помага ти  ,пишеше че е отговорен ,грижи се за семейството си
Еми цупи се ,те доста мъже се цупят и то за глупости.Човек  не винаги е в добро настроение.Той винаги ли е нацупен
Не се карате сериозно ,няма постоянни скандали ,не ти посяга
Започвам да си мисля ,че повредата е в твоя телевизор и ,че ти не знаеш какво точно искаш

# 38

Ако това което пишеш е така не знам при това положение ти какво искаш.Помага ти  ,пишеше че е отговорен ,грижи се за семейството си
Еми цупи се ,те доста мъже се цупят и то за глупости.Човек  не винаги е в добро настроение.Той винаги ли е нацупен
Не се карате сериозно ,няма постоянни скандали ,не ти посяга
Започвам да си мисля ,че повредата е в твоя телевизор и ,че ти не знаеш какво точно искаш

Ами да цупенето ме дразни,на моменти ми идва да го фрасна здравата.Може и в моя телевизор да е повредата,не обичам някой да ми се сърди,а когато ми се разсърди правя всичко възможно да ми се разсърди още повече.Това ми е грешката на мен.Искам да кажа и за предната тема малко за еднообразието,проблема пак беше в мен.Не,че няма какво да правя има,но не съм го правела,сега гледам да се занимавам с каквото мога и ми е по-добре,защото докато се усетя е станало 19:00 часа и ММ се е прибрал,липсваха ми разходките,но разбрах,че мога да се разхождам и сама с децата. ooooh!Даже и не знам вече защо се оплаквам,както казваш явно повредата е в моя телевизор,като чета другите теми на в СО и наистина моите ми се струват безобидни.Може би не трябва да се вглеждам и като се цупи да го оставя да си се цупи.Ден,два важното е,че минава.

# 39
На жената мъжа и се цупел а ние вече в 3-та тема разискваме и философстваме. Май ние сме за бой, дето и обръщаме внимание на простотиите.

# 40
На жената мъжа и се цупел а ние вече в 3-та тема разискваме и философстваме. Май ние сме за бой, дето и обръщаме внимание на простотиите.
Мито,тебе някой каралите да ми четеш "Простотиите" Моля те не коментирай повече мой теми.Имала съм нужда да споделя,направила съм го,не мога да разбера твоя проблем какъв е.Гледай си живота и,ако няма какво да кажеш по темата,не казвай.Не съм те вързала да ме четеш и коментираш. Stop

# 41
Виж много се връзваш и това си личи и тук.Скачаш веднага при по негативни постове.
Ако и в къщи си така когато той се нацупи ето ти го проблема.
Като се нацупи не го отразявай или се дръж така все едно нищо не станало.Като види един , два пъти че не му отразяват сърденето ще спре.

# 42
Виж много се връзваш и това си личи и тук.Скачаш веднага при по негативни постове.
Ако и в къщи си така когато той се нацупи ето ти го проблема.
Като се нацупи не го отразявай или се дръж така все едно нищо не станало.Като види един , два пъти че не му отразяват сърденето ще спре.

Да,това ми е проблем наистина.Дано успея да се справя.Смятам,че и двете теми които пуснах са напълно излишни,но от време на време имам нужда да споделям,а когато няма с кого споделям тук.А някои хора го мислят за глупаво,а може би е и глупаво.

# 43
Форума е за споделяне.Понякога точно тази анонимност тук ти дава и повече смелост да споделиш.
Дано да имаш полза  от мненията и да се справш.

# 44
Ами дано  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт