Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... L

• 150 000
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • вятър в маслините, вятър над хребета
The Diary of a Teenage Girl е типичен съндански филм, при това добър такъв. Вземи му виж списъка с награди, да видим дали още ще се чудиш дали "има претенциите да бъде сериозно изкуство" Wink.

п.п. на мен много ми хареса, хем както съм "хейтърка" на американското кино Mr. Green

# 556
  • София
Видях му наградите ама страшно ме издразни. Аз не се водя от награди и мнения на критици. Много честно ни съвпадат мненията, но и не рядко имаме сериозни различия. Wink

Ела в темата за ски скоковете (то всъщност е за биатлон, нямаме за скокове :о ) тук в мамата, че съм те питал нещо за шанците Simple Smile

# 557
Здравейте и честита нова година! Simple Smile
Синът ми е почти на 10. Преди няколко дни му пуснах "Stand by Me" (по Стивън Кинг, филм от 80-те) и много, много му хареса. Опитвам се да се сетя за други подобни филми - момчетии, приключения, приятелство, въображение... Може ли помощ и от вас?  Simple Smile

# 558
# 559
Знаем го Goonies, гледали сме го. Но ти благодаря все пак, понеже ако не го бяхме гледали, би бил много добра препоръка. Simple Smile

# 560
  • Belgium
Barbabeau , аз ще ти предложа сериал - Stranger Things (в случай, че не сте го гледали вече): http://www.imdb.com/title/tt4574334/?ref_=nv_sr_1

# 561
Barbabeau, сещам се на първо четене за Holes (ако иска първо да прочете книгата, на български е със заглавие "Съкровището от Зеленото езеро", Луис Сакър), по книгите за малкия Никола са и филмите - Le petit Nicolas и Les vacances du petit Nicolas, страхотни са за цялото семейство!  Peace Хари Потър, но пак с препоръка първо за книгите... Simple Smile

Последно гледах заради любимия ми Майкъл Фасбендър на кино Assassin's Creed и също The Light Between Oceans - очаквах повече и аз.

Не пиша често, но ви следя!  Hug

# 562
  • с трима мъже :)
Здравейте,
влизам набързо да спомена само един филм, който снощи изгледахме у нас и страшно ми допадна - може и да сте го коментирали, нямам претенция, че всичко съм изчела  Simple Smile
Филмът е "Нашите майки, нашите бащи"
На мен, лично, безкрайно много ми хареса  Heart Eyes

http://www.momichetataotgrada.com/article/nashite-majki-nashite- … html#.WG6aM2bauHs

Има го в замунда  Peace

# 563
  • В Космоса
Complete Unknown - много обичам Рейчъл, подходяща и интересна роля и въпреки това една посредствена работа е филмът за мен.

# 564
Trespass against us - филмът има замисъл, малко ми напомня на сюжет, който повече би заинтересувал Раян Гослинг.
Скрит текст:
Нали се сещате, тип престъпник, ама със семейство и добра душа, дето обстоятелствата го притискат
.
За такъв вид филми да подействат на зрителя са необходими няколко неща - главните герои да са достоверни, тип хора, които наистина бихме срещнали на улицата. Той и филмът е така заснет, нарочно според мен повечето актьори са неизвестни.
Второ трябва химията между всички членове на семейството да я има. Фасбендър обаче лично за мен досега не е изиграл убедително баща и съпруг. И в Light between the oceans връзката му с момиченцето не ме убеди, и тук връзката със синът му също не ме убеди. С баща му по му се получиха нещата, ама пак висеше на косъм работата.
С една дума, химията между актьорите по-скоро липсва, не са се стиковали достатъчно. Сценарият не е от най-интересните, можеш да предвидиш от самото начало как ще свърши.
Допълнително лично нещо, което мен ме издразни беше, че героите живеят като нашите цигани - в катун. Та се чудя, ако това е представата им на тях за цигани, много романтична ми се вижда. Просто не можах да се спра да се подсмихвам.
За цялостния резултат виня най-вече режисьора. Добър замисъл, ама в изпълнението нещо им се е загубил замисълът.
Така, искам да направя уточнението, че го гледах без субтитри и главните герои говорят на страхотен диалект. Разбира се, трябва само малко повече внимание.
Не съм сложила спойлери, понеже всичко описано дотук още от сцена първа се разбира, чак после започва завръзката.

# 565
  • В Космоса
Passengers - с отвратително качество, но на мъжа ми много му се пригледал и аз, кво да правя, гледах и аз с него. Не останахме особено доволни, той каза, че очаквал повече. Аз, в интерес на истината, не очаквах кой знае какво и точно според очакванията си получих филм. Актьорите не впечатляват с игра изобщо (за Дженката си знам, Крис Прат ми беше неизвестен). Идеята е готина, хареса ми и бармана-андроид. Ако го бях гледала на 3 Д, вероятно щях да имам по-висока оценка.

# 566
  • Belgium
На мен Passengers ми беше голяма скука.

# 567
  • В Космоса
Скучничък е, да.

# 568
Крис Прат had CGI muscles in Guardians of the galaxy Laughing

леле Community шегата с Крис Прат как ме кефи не е истина. Джеф бавно, бавно се отдаде на депресията https://www.youtube.com/watch?v=9MrWDklxtu8
Laughing

Филма 100% е идеално посредствен.

# 569
  • София
.

Последна редакция: сб, 07 яну 2017, 00:26 от Prizma

Общи условия

Активация на акаунт