Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... L

• 149 995
  • 746
  •   2
Отговори
# 570
  • Варна/Лондон
Complete Unknown - много обичам Рейчъл, подходяща и интересна роля и въпреки това една посредствена работа е филмът за мен.
На мен ми хареса историята, има своите забележки, да, но като цяло не ме разочарова.
По препоръка на Дими гледах Dot the I - до средата се чудех защо го гледам, но развръзката се оказа много интересна и неочаквана. Обичам да ме изненада филм и определено с този се получи. А и да видиш Том Харди в третостепнна роля, млад и зелен още, си беше преживяване. Simple Smile

Дими, изтеглила съм всичко, което си препоръчала и не съм гледала, а то се оказа доста. Забих в сериали и забравих любимия си жанр. Мерси за страхотните предложения! Hug

# 571
  • В Космоса
Аз на Дими още не съм изтеглила предложенията. Знам, че ще ми харесат, но сега съм се хвърлила на миналогодишните, че да си направя класацийка. "Антропоид" почнах и мисля, че ще го сложа за филм на годината него.

# 572
Прощавайте, може ли линк към тези предложения?
Благодаря предварително  Hug

# 573
  • Ямбол
Дими, изтеглила съм всичко, което си препоръчала и не съм гледала, а то се оказа доста. Забих в сериали и забравих любимия си жанр. Мерси за страхотните предложения! Hug
Надявам се и останалите да ти харесат Hug

Dot the I си заслужава гледането не само заради интересната развръзка на финала, а и заради присъствието на сладура Гаел Гарсия Бернал Heart Eyes + идиотската роля на Том Харди Laughing

Happy Mijjj ツ, заповядай Hug

# 574
Dimi, много в моя стил, благодаря сърдечно  Hug 1/3 съм ги гледала, но останалите бяха неоткрити Simple Smile

# 575
Dimi, благодаря много  Hug

# 576
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, на Гаел всеки филм си заслужава гледането, някои и повече от едно Heart Eyes

# 577
  • В Космоса
"Антропоид" - хареса ми много. Успях да се потопя в ужасната атмосфера, да почувствам обречеността, безнадежността, човешките чувства на колебание и страх, да се възхитя на смелостта, отдадеността и героизма. Дълго ми държа влага.

# 578
Препоръчвам "Дами в лилаво" http://www.imdb.com/title/tt0377084/
Нежна и много меланхолична история. Много фини Маги Смит и Джуди Денч.
Филм за една нежна женска чувствителност, която не мисля, че се среща вече. Точната дума е деликатност Simple Smile.

# 579
  • софия
Нощни животни-имаше различни мнения в темата,на мен ми хареса.Държа ме нащрек през цялото време,въпреки отвратителното качество в Замундата.Краят не ми стана много ясен.

# 580
Във връзка със сериала викинги реших да изгледам филмите на Травис Фимел. Та така, за два мога да напиша по нещичко /и двата са стари, има ги по стандартните торенти, мисля в Замунда ги имаше/
1. Restraint - трилърче с Трависчо, заедно с Тереза Палмър / Чиракът на магьосника/ и Стивън Мойер от Истинска кръв. Ако харесвате филми, в които група хора взимат за заложници друга група хора и нещата постепенно излизат извън контрол с неочакван резултат - това е такъв филм. 2/3 от филма си мислех - става за едно гледане, държи в напрежение, но няма нищо нестандартно, което да излиза от жанра. И после последната 1/3  наистина се оказа много интересна, изненада ме и определено не го очаквах този финал. Даже чак ме накара да се замисля за съдбата на главната героиня. Абе става филмчето за някоя студена вечер с пуканки.
2. The Baytown Outlaws - ами много свежа комедийка в стил филмите на Гай Ричи - само дето действието се развива в САЩ, главните герои са от Алабама. Забавно, неангажиращо филмче, което също препоръчвам за гледане в студена вечер с пуканки.

# 581
Та като стана дума за Викингите-последните епизоди са доста драматични за мен, доста раздвижиха.

# 582
  • София
Гледах Assaяsin's Creed (2016) и съм супер доволна, но все пак това си е филм по игра.

Гледах и Rogue One (2016) и съм още по-доволна. Чудесно им се е получило смесването в стиловете между епизоди 4-6 и останалите излезли до момента. На пръв поглед е детски, но това няма никакво значение.

# 583
Та като стана дума за Викингите-последните епизоди са доста драматични за мен, доста раздвижиха.
Аз и в темата на викингите казах, че ще им дам шанс до края на сезона да видим накъде отиват нещата. Ама ... още страдам по Рагнар и ко... То те всички утрепаха, ожениха или там каквото им се полага.
Warcraft беше като приказка, не знам каква е играта, но филма беше като за малки деца. Демек, хареса ми Wink Иначе асасините малко по-неясни ми бяха, историята по ми се губеше там.

# 584
Как тема за Викингите, а аз не знам!? Търся.

Общи условия

Активация на акаунт