Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... L

• 150 616
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Лу, за кой точно Black Mirror говориш?  Blush
В Замунда има един сезон от 2011г. /3 епизода/ и от втори сезон /2013г/ - 1 епизод.

http://www.imdb.com/title/tt2085059/

Има и още два филма със същото заглавие.

# 91
  • Belgium
Миж, точно за този, за който си дала линк.  Peace

До сега са 2 сезона, всеки по 3 епизода. Аз едно време всички съм ги теглила от Замунда. Сега може да са свалили някои от епизодите. Виж и при Пиратите, и в kickass.

# 92
Има и още един епизод - White Christmas с Джон Хам, задължително го гледай, Лу.

# 93
  • София
Заинтригувах се и го започнах днес Black Mirror. Още първата серия ме потресе и ме остави точно със зяпнала уста!
Благодаря на Лу за препоръката!  bouquet

# 94
  • Belgium
Криста, веднага го мятам да се тегли, благодаря  bouquet

Само искам да изгледам един сериал, препоръчан ми като "новия True Detective" и ще му дойде реда.

Leya, радвам се, че ти допада, наистина е брутално добър.  Twisted Evil

Да не е само сериален оффтопик, упорито си причиних Demolition, въпреки многократните предупреждения в темата. Наистина не се е получил, нo за мен все пак има някаква идея. Момчето ми напълни душата с играта си. Като цяло обаче е плява.

И днес стигнах филмовото дъно - от суша изтеглих Warcraft  hahaha

# 95
  • В царството на игрите:)
Снощи си доставих голяма радост с "5 то 7". Страхотен и много нежен....
Скрит текст:
Само не разбрах защо накрая той трябваще да изглежда като идиот? Откъде им хрумна да му завият тези лимбички?  Mr. GreenНо това няма голяма значение!!

# 96
  • София
Само искам да изгледам един сериал, препоръчан ми като "новия True Detective" ....

И кой е този сериал?  Би ли споделила, че като чуя True Detective и наострям уши  Laughing

# 97
  • Belgium
Миж, разбира се, просто в тази тема гледам да не задълбавам в сериалите, че тя не е посветена на тях.

Става дума за The Night Of на HBO: http://www.imdb.com/title/tt2401256/?ref_=nv_sr_1

Рейтингът от 9.1 направо диша във врата на GoT. Но не съм го почнала още, нямам идея наистина ли носи духа на True Detective  Thinking

# 98

Hitchcock/Truffaut - документален филм, базиран на книгата за Хичкок на Трюфо.
Аз съм чела книгата, която е чудесна. То интервю, де Simple Smile) С голям кеф изгледах и филма.

# 99
Изгледах снощи най-после Shame и съм много впечатлена. Стахотно композирани кадри има в този филм, като елементи от фотографска изложба са, които и извън контекста на действието биха разказали историята. Много ми хареса цялата концепция за екраните около Брандън, за неговото зрителско присъствие/отсъствие. Странният факт е, че филмът никак не е лесен за гледане, но едновоременно с това е някак хипнотизиращ. За мен е wow отвсякъде. И
Скрит текст:
досега не бях гледала истински тъжен филм за секс.

Майкъл Фаснедбър е просто блестящ, мисля, че започвам да се пристрастявам към него или поне със сигурност искам да го гледам още много. Между другото, тук адски ми напомни за Джеръми Айрънс в най-най-добрите му роли!

# 100
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Въобще не харесвам Shame, но е истина, че Фасбендър е изумителен и някои сцени- съвършени визуално и идейно. Тази в метрото например.
Скарамуш, препоръчвам ти да видиш и Hunger. За мен лично е най-силният от трите филма на екипа Маккуин/Фасбендър- макар и да притежава всички характерни похвати на "Срам", е далеч не така стерилен откъм емоционален заряд. А и липсват твърде стилизираните моменти, които да направят филма от истинско кино просто упражнение по кино.

# 101
  • Бургас
Много се радвам, че успях да намеря време и да гледам Аз преди теб.
Филмът си заслужава. Очаквах нещо мега сълзливо и вече клише в стил Никълъс Спаркс, но останах приятно изненадана.
http://linasfavoritestuff.blogspot.bg/2016/08/movie-monday-me-before-you.html

# 102
  • welcome to the Jungle
American Horror Story 5
Препоръчвам и първите 4 сезона. Леко freaky, леко луди, но с едно особено чувство те оставят.

# 103

Джо, изтеглен е вече Hunger, само искам да дам малко време на Shame "да изстине" в съзнанието ми и ще го гледам непременно. По принцип никак не съм противник на силно стилизираните моменти, понякога са адски подходящи, а понякога и малко театралност ми харесва. Simple Smile

Реших снощи да го карам по-романтично Laughing и изгледах 5 to 7 и Irrational Man.

Не знам дали на мен нещо ми се сливат нещата, но - не ви ли се струва, че в 5 to 7 има много уди-алън-овски елементи - визуално странна двойка, нереализиран писател, Сентръл парк, еврейски шеги, франски шеги, изискани вечери, изискани диалози? Филмчето е симпатично, макар и да не ме трогна особено, признавам си.
Скрит текст:
Финалът със среща пред музея след няколко години ми се стори напълно ненужнo удължаване на филма. И също толкова ненужно сантментална сцена.

# 104
Добре де, с кое не ви беше лесен Shame за гледане?
За мен просто има такъв типаж мъже. Аз не можах да го усложня толкова.
Не се заяждам, филмът и героят ми бяха навреме, когато го гледах.

Общи условия

Активация на акаунт