Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... L

• 150 749
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тц,
Скрит текст:
нищо не почувства според мен освен леко съжаление към нея и затова се опита да симулира емоция. Но тя не му повярва.

Иронии на съдбата- тъкмо вчера убедено твърдях, че няма начин Mадс да се справи правдоподобно с гей-роля, пък днес ми попадна En kort en lang и трябва да си взема думите назад. Вярно, че неговият гей спеше с жена, но пак му се получи добре де Laughing. Много хубав филм, със силен емоционален заряд и много, много спотаена нежност в дори най-дребните жестове. Хареса ми.

Blood Father- доста неща опитва през годините Мел Гибсън, но в крайна сметка най-добър и остана в класическите екшъни с драматичен елемент. Този не е изключение- приятен, напомня доста на други негови филми, но не чак дразнещо.

The Infiltrator- симбиоза между "Наркос", "Трафик" и "Сикарио". Реалистичен, наситен, леко суховат, отдавна не съм гледала толкова добър филм от жанра. Кранстън беше на обичайното високо ниво, но аз лично харесах повече поддържащия каст, особено Легуизамо.

# 271
Ескобар е навсякъде напоследък.

# 272
  • В Космоса
Тц,
Скрит текст:
нищо не почувства според мен освен леко съжаление към нея и затова се опита да симулира емоция. Но тя не му повярва.

Да, и аз така си мисля.
Скрит текст:
Неописуемо безсилие, въпреки желанието да се преборят. На втория месец са се предали, ги виждам аз. Crazy

# 273
Нещо такова, да Peace
В контекста на историята нямаше и как да бъде различен финалът.

# 274
Брей, току що изгледах трейлърът на Equals и приятно се изненадах, че е озвучен с песен на Aurora, по която напоследък страшно си падам (есенно-зимно-умерено-депресарски). Заради това ще взема да го изгледам, макар че не съм сигурна как ще ми се отразят Кристен и Никълъс, особено Кристен...  Laughing

И да споделя нещо за фенове на Black Mirror (много досадни станахме, знам) - новият брой на "Литературен вестник" е посветен на сериалите и има готина статия точно за Black Mirror, ако на някого случайно му е интересно да почете малко анализ - цък. Wink

# 275
  • Belgium
Брей, току що изгледах трейлърът на Equals и приятно се изненадах, че е озвучен с песен на Aurora, по която напоследък страшно си падам (есенно-зимно-умерено-депресарски). Заради това ще взема да го изгледам, макар че не съм сигурна как ще ми се отразят Кристен и Никълъс, особено Кристен...  Laughing

Трудничко се понася тази двойка, но пробвай се  Wink

Благодаря за статията, ще я  прочета непременно  Laughing

# 276
Гледах Shame, аз ли нещо съм оперирана от чувства, но този филм грам не ме впечатли.
Нещо типично за нашето съвремие, сексуално и психически осакатени хора (и не само), които буквално преминават някак си през живота.

Сега съм запланувала Bridgend.

# 277
Гледах Shame, аз ли нещо съм оперирана от чувства, но този филм грам не ме впечатли.
Нещо типично за нашето съвремие, сексуално и психически осакатени хора (и не само), които буквално преминават някак си през живота.

Сега съм запланувала Bridgend.
И моето мнение е същото.
Гледах Taken 3 по тв, а преди това и на компютъра, ами, какво да кажа.. Аз не съм фен на екшъните, но тази поредица ми е любима ! Лиъм играе невероятно, толкова му приляга тази роля ! Препоръчвам на всички, които харесват, и тези, които не си падат толкова по екшън-филмите.

# 278
  • В Космоса
Our Kind of Traitor - не лошо филмче с много приятни актьори. Доста клиширани образи, но не ми доскучня, вероятно и заради актьорската игра.

# 279
Аз го гледам вече трети ден и май така и няма да го довърша. Един Юън просто не стига.

# 280
  • В Космоса
И на мен малко трудно ми тръгна в интерес на истината, но после като се позавъртя интригата ми стана по-интересно. А и освен Юън, и другите двама (не мога да им запомня имената - Стелан някой си и Даниел... Люис ли беше) са ми симпатични. Бе средна работа за мен.

# 281
  • Belgium
Изгледах и аз The Neon Demon - чудесно отснемане, немощен сценарий. Киану е жестоко похабаен в петте си минути екранно време.

Другото, което гледах напоследък е I.T. - честно казано не очаквах абсолютно нищо, обаче филмът ми хареса. Пиърс Броснан прави хубава роля, а и аз винаги съм изкушена в тематиката за информационните технологии и влиянието им над човешкото ежедневие. Не е нещо епохално ново, но е добра лента. След нея мисля никой няма да посмее да си купи "умна къща"  Mr. Green

# 282
  • В царството на игрите:)
I.T. има ли го вече някъде или още е рано?

# 283
  • Belgium
Да, аз го свалих от Замунда  Peace

Бих ти дала линк, но мисля във форума вече са забранени.

# 284
  • в морето до колене
Не можах да приема Дензъл Уошингтън. ... Стоеше ми леко тромав на екрана за тази роля.
Е, ти пък сега - тромав бил.
А. Фукуа каза на пресконференцията във Венеция в Торонто, че се е хванал да прави филма, за да види Дензъл на кон.  Mr. Green
Самоцитирам се, за да кажа, че на мен Дензъл ми стоеше много добре в ролята.  Simple Smile
Вярно е, че изглежда малко тромав и натежал като за уестърн, но на мен ми се стори подходящо за ролята и начина, по който беше представен героя му - не точно каубой и ловец на глави, а все пак "човек на закона", че и в няколко щата.  Mr. Green Отива му някак да изглежда стабилно.
И на коня стоеше много добре според мен.

Иначе филмът като цяло не се издигна до нивото на очакванията ми.
И не защото съм търсила "повторение" на култовата американска версия - търсех само подобен емоционален заряд и цялостно впечатление. А не го намерих.
Първата част ми даде надежди, уж. Но тя нямаше как и да е друга - обикновено набирането на подобен тип "нетипична шарена дружинка", която да изпълни една неизпълнима мисия, е доста старо класическо клише. В него няма особено много накъде да се мърда - дали ще е седморката, или дяволската дузина или спящите и сънуващите на Нолън - все е тая.
Втората част, обаче, не ме удовлетвори в търсенето на емоционалността на "спасяването". Някак много уестърнОВО и екшънОВО беше всичко. Загуби ми се идеята, че тези хора отидоха всъщност да рискуват живота си, за да спасят едно градче... за едното голо благодаря.
Финалът беше добре - но финалът си е финал. Преди финала беше някак неудовлетворително...
Скрит текст:
EТА - Най-зле стана всъщност малко преди финала, когато нещата се свиха до дребното тривиално лично отмъщение   ooooh!

Освен Дензъл харесах Крис Прат и май дотам. Недостатъчно пълнокръвни ми бяха някак героите.
И виня за това не толкова актьорите, колкото А.Фукуа. И до голяма степен Н.Пизолато. Последния особено. Очаквах повече именно на ниво сценарий и то точно от него, защото знам, че го може това - създаването на атмосфера. Тук такава не ми достигна.  Crossing Arms
Много ли исках? Не мисля.

Но пък силно ми се прииска да гледам старите филми - оригинала на Куросава и американската версия от 1960.
Скрит текст:
А помните ли, че имаше и сериал в края на 90-те.  Mr. Green Защото аз бях забравила.

П.П. Нали е ясно, че всичко това го написах за новата версия на "Великолепната седморка".

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 20:19 от мячик

Общи условия

Активация на акаунт