Пазаруване от H&M ➤ 6

• 81 983
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
И аз днес си взех пратката от Еконт.Като първа поръчка съм доволна!Блузката и клина ми харесват,детето също много си ги хареса и  съм уцелила и номера!Вече смело ще поръчвам,след като съм сигурна за размера на дрехите!Ето,тези поръчах-размер 122/128:
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0390085008.html
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0390078002.html

И аз благодаря за кода и очаквам следващия! bouquet

# 706
Получих това палто, но копчетата му не се закопчават, само ципа. Не мога да разбера дефект ли е или са декоративни, но не ми се вярва. Иначе е хубаво, сега се чудя да го връщам ли... Rolling Eyes

http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0316227002.html

# 707
Дефект е. В описанието не пише да са декоративни, докато за капака си е отбелязано.
Пробвай се, ако можеш да договориш още някаква отстъпка, за да покрие корекцията при шивач.

# 708
  • Варна
Teta, благодаря! Имам такъв модел и наистина са удобни за обуване и носене, но не знаех изпълнението на НМ как е. Няма да поръчвам заради номерата, но ще отида до магазина да ги видя.

# 709
Ели челсито май ги няма в магазина. Колежка е ходила,не в София, но ги е нямало.

Но ти пак виж,може да не ги е видяла..

# 710
  • Варна
Аз съм във Варна  Mr. Green

Ще чакам. Не е като да нямам какво да нося или да нямам такива, но искам да ги сменя, че обуване и събуване са дали леко отражение на ластиците и ме дразни.

# 711
Здравейте, за учениците какви долнища или екипи взимате?Все пак играят на закрито през зимата, моето дете много се поти и не мога да реша.Особено ако няма да се преобличат и ще ходи по екип( хич не обичам )
Аз всех от памучните които са 3 на цената на 2 артикула.За втора година вземам долнищата сина ми цяла зина и пролетта не ги свали.Само да вметна,че са слим модели.
Благодаря за съветите, аз също харесвам тази серия, днес има родителска среща и ще разбера как стоят нещата с физическото и какво е необходимо.

# 712
Здравейте, за учениците какви долнища или екипи взимате?Все пак играят на закрито през зимата, моето дете много се поти и не мога да реша.Особено ако няма да се преобличат и ще ходи по екип( хич не обичам )
Аз всех от памучните които са 3 на цената на 2 артикула.За втора година вземам долнищата сина ми цяла зина и пролетта не ги свали.Само да вметна,че са слим модели.
Благодаря за съветите, аз също харесвам тази серия, днес има родителска среща и ще разбера как стоят нещата с физическото и какво е необходимо.
Аз не бих сложила от тези долнища за физическото . Плътни са и при извършване на физически упражнения детето ще се изпоти доста .При нас децата се  преобличат в училище   и екипите им стоят в шкафче в стаята.Екипа ни се състои от клин на H&m и блузка .
На нас вчера ни пристигна полата на мини маус  .За дължина е перфектна и  много хубаво и стои , но ми се вижда пък малко по тясна в кръстчето  Confused . Един номер по голяма ще и стои много свободно и не толкова добре и се чудя какво да правя.Тениската и е супер Simple Smile Без забележки  Mr. Green

# 713
Нали мога да викна куриер за връщане на поръчка?!? Като попълвам ел.товарителница, какво да отбележа  на мястото за чия сметка ще е пратката?

# 714
Успях да си взема няколко неща от Studio Aw/16 колекцията.. добре, че ги пробвах на живо, изобщо нямаше да уцеля размера..

Сайта обаче както винаги е зле Rolling Eyes

# 715
Нали мога да викна куриер за връщане на поръчка?!? Като попълвам ел.товарителница, какво да отбележа  на мястото за чия сметка ще е пратката?
Тяхна.
Можеш и да им звъннеш направо.

# 716
Тяхна.
Можеш и да им звъннеш направо.

Благодаря!
Оказа се, че не е необходимо да създавам товарителница онлайн. Самият етикет/стикер си е товарителница за обратно връщане на нещо. Само било необходимо да викна куриер. Ето още нещо научих днешния ден  Joy

# 717
Аз днес взех пратка и като видях сумата  Rolling Eyes системата не ми направила  ОТСТЪПКАТА: кода15 % и БД  
мислех да не я взема,  но малката така чакаше  нещата си  Cry
Много неприятно се получи , така че гледайте като правите поръчка аз нещо съм спала......

# 718
  • София
Аз днес взех пратка и като видях сумата  Rolling Eyes системата не ми направила  ОТСТЪПКАТА: кода15 % и БД  
мислех да не я взема,  но малката така чакаше  нещата си  Cry
Много неприятно се получи , така че гледайте като правите поръчка аз нещо съм спала......

Хмм,да не би да си я направила след изтичане на промоцията  newsm78

# 719
Ти не си ли провери цената, преди да пуснеш поръчката? И да я беше пуснала без отразени БД и отстъпка, щеше да я откажеш на куриер, а междувременно веднага да пуснеш втора поръчка с правилно въведен код..
Провери си поръчката в профила, ако там е с отразени БД и отстъпка, а на самата пратка - без,  им се обади да си договориш ваучер за следващо пазаруване или друга компенсация...може и да ти върнат разликата.

Какво ти пише на поръчката в профила всъщност? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт