Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 38

• 133 776
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Някой ползвал ли е почистващия гел на Гарниер ? Козметичката ми го похвали доста,има и вградена четка ,с която се масажира лицето.Отваряло порите и изчиствало излишния себум на кожата.Ако някой го е ползвал да даде мнения ( моята кожа е мазна)
Ползвах го преди време и съм със смесени чувства. Струваше ми се, че се отразява добре на моята проблемна кожа, но след време забелязах, че ми се образуват малки подкожни пъпчици по челото и по бузите, които изчезнаха след като спрях да го използвам.

# 676
Някой ползвал ли е почистващия гел на Гарниер ? Козметичката ми го похвали доста,има и вградена четка ,с която се масажира лицето.Отваряло порите и изчиствало излишния себум на кожата.Ако някой го е ползвал да даде мнения ( моята кожа е мазна)
Ползвах го преди време и съм със смесени чувства. Струваше ми се, че се отразява добре на моята проблемна кожа, но след време забелязах, че ми се образуват малки подкожни пъпчици по челото и по бузите, които изчезнаха след като спрях да го използвам.
Аз си ги имам пъпките дано при мен да има обратен ефект и да изчезнат  Laughing

# 677
Аз не съм доволна от него. Купих го заради четката, на самият продукт не ми допада. Трудно се нанася върху лицето, има силна миризма, която ми пари на очите, общо взето при всяко ползване имам чувството, че ще ме щавят. Иначе почиства нормално, зависи от това колко интензивно ползваш четката (не трябва да се прекалява). Аз лично си ползвам само четката с друг по-щадящ измиващ продукт.  Peace

# 678
момичета, искам да попитам за мнения за боята арома колор , хареса ми новия цвят 16 - карамел, омате ли впечатления , търсих но не можах да открия отзиви за нея, спряла съм се и на подобен цвят 834 от  кастин крем глос

# 679
Момичета, кои лепенки за нос ще препоръчате? Тези на Виктория как са?
Или да карам по бабешкия метод - желатин и мляко? newsm78

# 680
Желатин и мляко. Peace
За без пари,а върши чудесна работа. Simple Smile

# 681
На Виктория не са лоши, но не изчистват от един път. Освен това имам усещането, че по-скоро премахнаха финия мъх повече, отколкото черните точки. Изпитах някаква странна болка, докато ги махах, точно все едно ме скубят. Може да съм ги държала повече време от необходимото.

# 682
И аз съм за желатина и млякото.
Ползвала съм лепенките на Виктория, определено махат, но и мен ме болеше докато отлепвах, а държах точно колкото пише на опаковката.

# 683
  • София
момичета, искам да попитам за мнения за боята арома колор , хареса ми новия цвят 16 - карамел, омате ли впечатления , търсих но не можах да открия отзиви за нея, спряла съм се и на подобен цвят 834 от  кастин крем глос
И на мен ми стана любопитно за тази боя, не знам колко е нова, аз досега използвах AromaStyle и съм много доволна от нея. Има три масла, които се поставят в боята и специален балсам, който е доста гъст като консистенция, не е някакъв воднист. Косата става мекичка и цветът е много хубав и дълготраен. Поръчвам си от сайта им, защото е доста изгодно, а и от известно време не мога да намеря тази боя в магазините. Моят цвят е 405 Лешник, но сега виждам, че вече и в сайта я няма. Явно ще премина на тази с масло от макадамия, но не съм сигурна кой номер съответства на този, който досега ползвах. Гледам, че лешник в тази серия е номер 10, обаче изгледа много различно на снимката  newsm78

# 684
мисля ,че само този номер 16  е нов, а  мисля боите са отдавна, просто си харесах цвета,  ползвах гарние колор сенсейшън, не ми изсушава косата , добро са, но като цветова гама са бедни и стават все по-тъмно от колкото трябва

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 12:38 от sunrise_67

# 685
Желатин и мляко? Как става? За първи път чувам.

# 686
Една с.лъжица прясно мляко и една с.лъжица желатин се смесват.После в микровълновата за 10 секунди и маската е готова.
Нанася се на лицето и като изсъхне се отлепя.

# 687
Една с.лъжица прясно мляко и една с.лъжица желатин се смесват.После в микровълновата за 10 секунди и маската е готова.
Нанася се на лицето и като изсъхне се отлепя.

Благодаря bouquet По-ефективна ли е от лепенките?

# 688
На мен ми действа много добре.Преди малко даже си направих само на носа.Чисти идеално черните точки. Grinning

# 689
Желатин и мляко? Как става? За първи път чувам.

Маската е хубаво, мирише гадно след затопляне, но върши по-добра работа от лентичките, според мен (малко по-болезнена е) Peace Само пазете от косъмчета, вежди и т.н., защото отскубва всичко (помня пост на блогърка, на която 1/3 от веждата й си замина   Sick Mr. Green ). Кожата след нея е супер гладка, порите са чистии черните точки са навън. Аз я ползвам само за нос, на цялото лице никога не бих сложила

Общи условия

Активация на акаунт