Домакини 56/ Лятна

• 69 431
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Вале, ама не го мисли отсега. Може изобщо да нямаш ИР. И със сигурност не си закъсняла!  Wink

# 121
Благодаря,Смърфи! А ако съм закъсняла? Тогава какво става?

Няма как да си закъсняла,защото ако беше щеше да сваляш кг с диабета. Wink
Браво за изследванията. bouquet
Смърфи лек полет.

# 122
Здравейтееее!
Смърфи лек полет  Hug
Вале не се притеснявай бе жена - всички сме роднина на Дънкан Маклауд  Hug Набий си в главата, че страшни болести няма, но страшни хора.....
Ние предиобеда го изкарахме в библиотеката - имаше детска дискусия по книгите на Роалд Дал. Малкия е супер доволен, а и на мен ми беше много интересно. Взехме си и книги за в къщи. Сложих една леща да има, а за довечера ще метна едни стекове за 3 минути. Сега доволно ще си допия блажното кафенце и ще се опъна с книжка за следобедна дрямка.

# 123
  • София
Колкото и да е странно не съм се панирала. С Мими сме на шопинг терапия. Тя 2,ч пробва.😉

# 124
Вале, три кила са си резултат и ти да си купиш нещо!
Обаче може да й го върнеш на Мими и след нея ти да пробваш още 2 часа!
Надъхваш ме с тези кила. Другия месец съм на сватба и искам да махна пет кила, ама ей така с щракване на пръстчето ако може!

# 125
  • София
Мале, хора, аз сигурно не съм жена, а мъж- не понасям молове, пазаруване и подобни. Правя се пред детето, че ми е забавно, нооо е ужасно изтощително.
Обаче пък имаше сериозни намаления за детето. Купих и 5 блузи/ есен-зима/ и пет панталона/ пак есен-зима/, едни гуменки/ от тия шарените, дето сега се носят/, ризка...и това за по-малко 100лв. Зимни блузи ватирани имаше по 5лв отделни номера. Доволна съм много, детето- още повече.
Да ви кажа за детокса- ден трети ми е, чувствам се чудесно, далеч съм от вълчия глад, който предполагах, че ще изпитвам.
Ако така вървят нещата ще издържа седем дни, макар че съм наясно, че всеки следващ ден ще е по-труден.
Що се отнася до килата- въобще не се надявам да си ги запазя същите като мине детокса. Вероятно половината ще се върнат бързо, но въпросът е в пречистването на организма, не  само в килата.
Яко съм се надъхала, а! Laughing

# 126
  • Великобритания
вале - браво за резултатите
и аз правих наскоро ,всичко ми беше в норма , само захарта беше малко завишена
ама намалих плодовете , слагам канела почти на всичко и вече е в норма
взехме си апаратче  и си мерим захарта всяка сутрин и вечер с ММ , типичните пенсии хохохохо
направих една тенджерка мляко с ориз , стафиди и плодове .. и детето се пръсна направо да яде .. много хубаво стана тоз път
И да се похваля - правих лазаня за първи път ..ми стана чудна , с много кайма , с повече сосчета ..мняями
утре няма да готва ххаха

# 127
Вале, моля те пиши какви плодове ядеш. Колко пъти на ден, чай, мед, вода- всичко.
Заинтригува ме!
Лека вечер!

# 128
Вале за да запазиш килограмите трябва да усвоиш това

Браво за покупките!  Аз също не харесвам МОЛ-овете..., но пък се налага да се посещават.
Мими аз веднъж в седмицата правя лазаня - голям майстор съм ѝ станала  chef Моите много я харесват - наблягам на плънката и пармиджаното  hahaha
Вчера на стадиона, в тревата ме ухапа някаква гад, по-малка и от комар - утрепах я, обаче сега крака ми е надут, един голям мехур....мажа с разни щуротии... и ще ми обясняват, че в Анг нямало отровни гъдини.... Никъде по света не ме е хапало нещо толкова отровно!!!

# 129
  • Великобритания
Лейди - мъжа ми се обади от работа сега да каже , че изял цялата порция лазаня , която му сложих , че и ме похвали
и на мен ми хареса , така че влиза в най-честите седмични ястия  Simple Smile

# 130
  • София
Ха хааа, Лейди, това упражнение по-скоро със сланините на корема ще го направя.
Килограмите ще ги запазя, ще положа максимум усилия.
Вале, моля те пиши какви плодове ядеш. Колко пъти на ден, чай, мед, вода- всичко.
Заинтригува ме!
Лека вечер!
Ами по принцип не ям само банани и грозде, че са сладки. Добре е да ядеш много ябълки, но аз не мога, заради извадените скоро зъби. Ям основно сливи, кайсии, праскови, диня, пъпеш. Не ги смесвам. По колко...аз ям когато ми се дояде, не се старая да ям три пъти на ден. Примерно вчера ще ти напиша какво ядох:
Сутринта една праскова, към 10ч 6-7сливи, наобяд салата домат и краставица, следобяд диня, вечерта пак салата и , понеже ние вечеряме много рано, към 18,30, та по-късно още няколко сливи.
 Зеленчуците може да смесваш- аз вечер си правя салата от домат и краставица.
Мед- някои казват-не, други- да. Ти ще си прецениш.
Пия по едно кафе сутрин.
Току що се премерих- ден четвърти ми е и съм минус 4,100кг.
И най-важното- чувствам се прекрасно.
Днес ни предстои да ходим на голямо гости и съм предупредила да не ме закачат с ядене. Аз ще правя чийзкейк и питка. Изпитание на волята! bowuu
И движение. аз по принцип ходя много пеша, за две спирки никога не хващам транпорт, събота и неделя винаги правим преходи в планината. А вкъщи играя хорА. Mr. Green С риск да събора блока.
И пия много вода, по три литра на ден! Тоалетната ми е верен приятел! Laughing Чай не обичам и не пия, но ти можеш.
Виж, аз не твърдя, че това е правилният начин на детокс, вероятно допускам грешки, но се чувствам добре и това ми е достатъчно. И не изпитвам вълчи глад, което ми е най-странно.
Сложила съм си в шкафа с бисквитки снимка на приятелка, която отслабна много, около  30кг,  не с детокса само, разбира се, а с режим на хранене без сладко, без тестени...тя ми дава съвети кое как и съм и много благодарна. А снимката и е преди и след- ами мотивира ме безкрайно много.

Последна редакция: сб, 30 юли 2016, 07:45 от Валенцето

# 131
Добро утро!
Вале и мен ще мотивираш! Но утре заминаваме. Като се приберем почвам и аз такъв детокс!
В края на другия месец сме на сватба. Искам да съм си аз, а не тази с дебелите баджаци и коремче.!
Днес ще оправям багаж и, естествено ежедневното си чистене и готвене.
Лек ден!

# 132
Вале да направиш снимки "преди" и "след" и да ми ги пратиш за мотивация!!! Кефя се като те чета и нямам воля....

# 133
  • Бургас
Вале,сетих се един виц,дето една жена за да отслабне залепила на хладилника снимка на секси мацка,само че мъжът и напълнял. hahaha

Това как го издържаш,не ти ли прилошава,бе жена? newsm78
Аз хранене да пропусна и ми се мержелее пред очите.

Днес сме на гости на свекито.Тя ми е сърдита от 26 юни и не знам как ще ме посрещне. Joy
Крив човек,все за нещо се сърди,но щом ме покани.... Grinning

Мими,как я правиш лазанята?Моята все тече и не се реже.

Лейди,може би те е ухапал опал.При него има такова гадно подувае и оток.Скоро няма да мине,не бой се! hahaha Hug
Шегувам се,но наистина много стои пъпката,една такава твърда.

Чао за сега!
Как не ми се ходи на плаж,искам на хладнооооо!

# 134
привет и от мен bouquet,не съм Ви забравила да знаете,чета Ви без пропуск,но нямах възможност да пиша.Бяхме 10 дни на Приморско,5 на Доспат и 5 на Охрид,та си направихме хубава лятна почивка.Вече си идвам при Вас,и се надявам да не сте ме забравили.По-късно ще мина за повече.

Общи условия

Активация на акаунт