Домакини 56/ Лятна

• 69 416
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро Simple Smile
Заведох дребчо на градина след 3 седмици ваканция , криво му беше сутринта , но като видя приятелите си бързо забрави Simple Smile
В къщи не че не играят с брат си , но баткото изостава с книгите и задачите и трябва да влиза в ритъм .А и поне 2 ч изкарват на компютрите  ooooh! така ще е по малко .
Минах да напазаря и сега се чудя какво да готвя ,че мъжа ми утре е наряд.

# 76
Аз днес за първи път направих бобена салата- 2 консерви боб- бял и червен. Половин глава воден кромид-лук, 3 печени червени чушки и магданоз. И дресинг- лимонов сок, оцет, зехтин, черен пипер, сол, малко чубрица Бързо и лесно.

МММдааа, никой няма!
Добро утро!
Днес си чакам килимите за детската стая. Имам и една поръчка от офис да взимам. Щерката ще е на рожден ден.
Вчера хубаво ни наваля и днес е хладничко.
ММ ме изненада и в неделя заминаваме за Гръцо, малко на моренце!

Последна редакция: ср, 27 юли 2016, 09:39 от mariat

# 77
  • при късмета
Така! Да се отчета, макар, че още не знам откъде да започна  ooooh!

Днес подписахме предварителен договор за друго жилище. Ще се местим. Това е накратко.
Изобщо не знам как се озовахме в тази ситуация и как се захванахме  hahaha Може да не вярвате, ама така е. Не знам смешно ли ми е или не. Абе, не сме добре
Шефа обаче не е доволен от цялата система. И може да съвпадне местено с началото на учебната година. Много му дойде тази година. На предишните сделки за всеки документ е бил с мен, на самите сделки на изповядаванията. Тъкмо си мислеше, че е приключило и ново двайсе. Имам много да му се реванширам. Казах му, че ще му боядисаме стаята както каже. Заяви червени тавани и стени на черепи  hahaha
А ние хубаво се хвърлихме, сега се чудим откъде да започнем.
Сега, като го видях написано съвсем се хванах за главата какво ни чака.
И така.
Официална почерпка, на изповядването ще пусна

# 78
Цоп с кафетооооо!
Здравейте, здравейте!
Мако честито  bouquet Ти поне знаеш долу-горе кога и къде ще се местите за разлика от мен  Joy Шефа е много огнен по принцип и тези червени тавани съвсем ще го взривят! иначе лошо няма една червена стена  Joy
mariat аз съм голям фен на бобената салата! Тук направо се побърках докато разбера кой боб какъв е  ooooh! има поне 30 вида боб....има и консерва с няколко различни вида - тя ми е любима. Обаче като нашия няма - аз съм си взела от Бг за готвене  Joy Дойдоха ли килимите?
Джейми сина ми каза, че не било чесно през ваканцията да учи повече, отколкото докато ходи на училище....ама и ти не си поплюваш  Joy
Вио как е караваната?
Аз пак си имам дертове - кучето започна да преплита здраво и четирите крака....утре сме на лекар...каквото-такова.
Лека вечер ви желая  Heart Eyes

# 79
  • гр.Варна
Ма ко това се казва хубава  Hug Да ви е честито и само хубави мигове в новия ви дом.А защо не и бебешки плач,а? Grinning
Аз съм още отпускарка и дните ми минават много бързо по кафенета с дружки.Синчето е на лагер в Чепеларе,щерката на почивка в Созопол с гаджето и ние с Мм го раздаваме по младоженчешки Joy
В понеделник айде пак на работа.9ооо забравих да се отчета за палатката май newsm78
Ами хареса ми като цяло. Компанията с която бяхме са супер сладури и бих повторила дори.

# 80
  • Великобритания
Ехее ..Ма ко - супер , имало е за какво да стискаме палци
ще се преместите , ще се наредите , всичко ще е както искате , само търпение и здрави гърбове да имате Simple Smile

Лейди дано и с Кучо всичко е наред , ще чакам утре да кажеш
аз пък боб не ям , само зелен и то ако е с картофки на яхния , иначе - тцъъ
ама днес сме на печени бутчета и кафяв ориз с киноа - уж здравословно ядем все , ама тумбаците растат напред хохооох
моя особено няма спиране - купих си вчера и направих един тест за бременност - отрицателен , ама като че ли не вярвам , ще повторя с още един , че ми е много притеснено , пффф дано няма нищо , че още е рано Simple Smile

# 81
  • София
Ма ко, честито, честито! Аз що имах предчувствие за друго хубаво нещо.. Flutter Напускате ли ни хубавия квартал?

Лейди, дано се оправи кучето!

Дами, от днес кака ви прави детокс, само плодове и зеленчуци. Мисля да изкарам седем дни. Ден първи- успешен, даже не съм гладна. обаче ме цепи главата, а мен глава ме боли веднъж на високосна...но пък мъжа мии Бубка също имат някакво главоболие, може да е от времето.

# 82
  • при късмета
Вале, не само, че не напускаме квартала, а идваме във вашата част. И наша ще е след известно време, де

Благодаря ви момичета  Hug

Калинче, стискам палци кучето да е добре  Praynig

# 83
Добре, че ма-ко дойде с хубавата новина, та да дръпне малко и темичката ни.
Честито да ви е! Ама кажи и подробности- защо се решихте, по- голямо ли е, какво ще правите старото жилище...
Вале, с тоя детокс внимавай да не стопиш семейното богатство! Blush
Лейди, дано всичко да е лъжлива тревога и кучето да го биде! Килимите дойдоха, заедно с едни калъфки за декоративни възглавници. Обаче май ще сменяме положението на бъдещите легла и незнам дали килимите ще ми свършат работа или ще са ми малко. Проблема е, че са от сайт, в които ако има налични ще е за още ден- два и трябва д взема решение бързо. Как да изглеждат леглата и как да са разположени.
ЕЕЕ имаме си и младоженци! Ай, честито и наздраве от мен!
Мимито, така е с пълнените чушки като си ги ядете сами! а на ви ся- тестове, лиготии!

# 84
  • Бургас
Ма-ко,това е чудесно!Сигурно сега си притеснена,но всичко ще се нареди! HugТова са хубави вълнения!Знам от опит. Grinning

Лейди,стискам палци и аз за кученцето! Praynig
Чак сърцето ми се сви!Винаги съм се възхищавала на начина,по който приемаш нещата! Heart Eyes
Дано се оправи милото животинче.Защо нямам твоята смелост?! Sad

Валя,какъв детокс,бе жена?! hahaha
Детоксикацията е за токсичните пийпъл.Ти,такъв хубав жена,сакън! Joy
Сега сериозни,внимавай,мила!Нищо прекалено не е хубаво. Grinning

Аз съм горе-долу добре.Хубавата новина при мен е,че детето ми ще си дойде на 18 и ще остане поне месец.

Мими,не се притеснявай! Heart Eyes

Чао,момичета!

# 85
Хубавата новина при мен е,че детето ми ще си дойде на 18 и ще остане поне месец.
До хубавата ти новина ще ми е минало морето и рождения ден. А това за мен си е бая време.Дано устискаш!
Как е Ванко Калпазанко? Няма ли да завъди едно гадже?

# 86
  • Бургас
Аз от 7 месеца не съм си виждала детето,така че това е нищо време,ще устискам. Grinning
Ванко не престава да ме ядосва.Все си повтарям,че е период и ще мине,но ако това е характер,направо не знам! Cry
Дано се върне пак при мен някой ден! newsm45

# 87
  • при късмета
Славе, период е най-вероятно. Със скандали според мен не става. Не го притискай, изслушвай го, разбирай го, дори да си на обратното мнение и тинейджърството ще мине. За момчетата е по-труден период. Или пък ние разбираме повече момичешката гледна точка и за нас е по-трудно, не знам

# 88
Добро утро!
Ма ко, чудесна новина, браво на вас! А за Шефа ти предлагам да го компенсираш  една разходка до...Търговище, например  hahaha Нали не сте се отказали, бай дъ уей?
Лейдибърд, стискам палци за кучо  Praynig Караваната е супер, сега от 15 август мислим да поостанем поне една седмица там, че нещо малко ни идват уикендите  hahaha Поздрави на тм и Тод от нас  Hug
Славе, период е! Търпение му е майката, и това ще мине, дръж се! Гушкам те силно  Hug
Мими, направи ли си повторен тест? М?
Ейнджъл, как сте вие?

# 89
  • Germany
Мако, честит нов дом! Да е пълен винаги със смях и много любов!
Ние най после сме ваканция! Едвам избутахме до финала, особено с тия атентати около нас... направо ме беше страх да пускам децата на училище...Много се надявам нещата да се поуспокоят, защото иначе не си е работа. Иначе и двете ми момчета завършиха много добре тази година. Малкият няма оценки тази година, но устната му характеристика е много добра, а големият се справи направо супер за 1ва година в гимназия. Дано все така да вървят! Сега 3 седмици ще се чудя какво да ги правя, докато тръгнем за Италия. Добре, че голяма част от съучениците им ще почиват също от средата на август, та ще си каним гости. Аз ще се пробвам малко да понапредна с немският, че вече е срамота  Embarassed И къщата ми има нужда от сериозно пренареждане и разчистване, но нещо хич не ми се подхваща...
Хубав ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт