Домакини 56/ Лятна

• 69 422
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро!
Я да ви попитам и аз. Ще правим две еднакви бюра за детската стая. Единия вариант е на е плот, захванат с 4 метални крачета(нещо като маса) и под него да има контейнер- чекмеджета на колелца. Или бюрото да си е със страници от ПДЧ-то, а не с метални крачета. И пак да си има контейнера на колца. ММ смята, че ако бюрата са с метални крака стаята ще е по- просторна, няма да е претрупана с ПДЧ-та. Аз пък искам да не "евтинее"- демек да не изглежда като "направи си сам от нищо- нещо".
Мони, браво на момчетата ти!

# 91
  • при късмета
Добро утро!
Мони, браво на вас
Вио, няма да успеем за съжаление. Много ми се искаше, но дори резервирания уикенд август трябва да видя какво да го правя. Искам да успеем преди началото на учебната година, а и това не знам дали ще стане.

Трябва пак да водя шефа при докторката  ooooh! Единия обрив мина след цели 10 дни на противоалергично, сега започнаха други пъпки да му излизат. И те бяха някакви алергични, но беше отдавна и сега пак ще го водя, че не помня тогава какво беше

Калинче, ще чакаме да кажеш как е кучо

Хубав ден и гушки на всички  Hug

# 92
Здравейте, здравейте! Сядам на едно кафе преди следобедния сън  Joy
Домашния любимец е с ушна инфекция и сега ще се лекуваме. Според доктора от там идва слабоста в четирите крака. Ще видим.
Вале как върви детокса? Давай смело и не забравяй мед и вода!
Плами завиждам за палатката - аз много обичам!
Мими рано-късно - когато дойде! Много е хубаво да има бебче  Heart Eyes Пожелавам ти да се случи когато най-много го искаш!
Славка малко остана  Hug пък кратун-Ванко ще го израсте - не се впрягай много, просто децата са различни!
Вио  bouquet
Мони честита ваканция и за вас!
Ма ко какво каза доктора за обрива? Лятото спри да миеш тялото на детето със сапун - само с вода - сапуна за ръцете само. Много е топло, а децата са с нежна кожа.
Мариат измисли ли как да подредиш креватите? Аз харесвам мебели от масив - модерните мебели от стъкло и метал не ги възприемам - та ако аз избирам бюро няма да е с метални крака, но то си зависи от цялостната концепция на стаята. В крайна сметка е важно да стои красиво и да се подържа лесно!
Лек ден ви пожелавам  Heart Eyes

# 93
  • София
Лейди, значи е малкия дявол при кучо, нали?

Иначе аз съм си наред- детоксикирам се добре. Laughing В интерес на истината не усещам глад. Хапвам си плодове и доматки и това е. Искам да издържа седем дни. Обаче вчера следобяд много ме боля глава, сега пак започва. Казаха ми, че е от детокса...не знам, мен глава ме боли веднъж на високосна година.

Славче, браво за голямото момче, че ще си дойде! А за Ванко- мисля, че е период и ще мине.

# 94
Добър ден и от мен.Жега и не се търпи.
Калинка радвам се за кучо,бързо да се оправи. Hug
Вале-браво на теб,диетки пазиш финна ще ставаш. Wink Hug А за главата май не слушаш новини-първо има много силни магнитни бури и се отразяват на всички,а отделно от диетата може да пада кръвното.При условие че  се чисти тялото търси начин по някакъв начин да реагира,повече вода и виж кръвното може да пада .
Ма ко ха така няма да има почивка,ами ремонти.А ти ще угаждаш на Шефа и това е .
За алергията може и от топлото може и от храна да е . Thinking Дано само се разбере от какво е.
Славе така са децата,различни всеки със свой характер и капризи.А ти мисли за позитивните неща и по -малко се ядосвай. Wink
Мариат  браво на теб-килими поръча,леглата оправи и бюра.Аз харесвам и вземам да ми е удобно.
Мони браво на ученика,бързо да минава времето и да си идвате в бг  на спокойствие. Стискам палци  да няма повече такива неща. Praynig
Виооо как са резултатите и консултациите.Успя ли да запазиш часове и да идете на ендокринолог. А за морето завиждам,ама снимки чакам  на  палавниците. bouquet
Мими рано или не кажи ,като има резултат.Господ си знае работата. Laughing
Аз нямам време от срещи и гости, вчера пък отскочихме на хладно и среща с познати та жегата я прескочих,ама днес ми се наложи да излизам  по задачи ама то много топло. ooooh! На сянка е добре ,подухва, ама иначе  на слънце е ад.Сега ми щукна да плета гривна с мънисти. hahaha Вчера си купих,одеве рових с какво да ги нанижа на конеца-разглобих един бушон от старите за телчето и ги низах час и половина като за първи път добре. Заплетох ама не се получава. Confused Ще се гледат клипчета. Laughing Сега ще ставам да мисля нещо за вечеря.

# 95
  • при късмета
Ма ко ха така няма да има почивка,ами ремонти.А ти ще угаждаш на Шефа и това е .
Аз така или иначе се чудех ремонт ли да хващаме или по-дълга почивка. То нямаше да е ремонт де, а преустройство. И да се отърва, смених апартамента, те хората са го направили  hahaha
Вио, вярно отдавна не сме виждали снимки. И отатък не пускаш
Мими, що така не вярваш на техниката? Аз съм от тези, дето като чуят втора бременнст и изпадам в амок. Подчертавам не второ дете, а втора бременност. Разбирам ти притесненията.
Вале, аз не съм запозната с детокса, но дано има желания резултат
Калинче, бързо да се оправя кучето.

Изпълних поръчката за вечеря на шефа, има уговорка с едно дете и чакаме да се обадят да ходим навън

# 96
Ето ме пак. Днес направих една поръчка към Икеа.
Бюрата ще са с метални крачета. По- евтино, по бързо, стабилно, а и както ММ изтъква, стаята ще изглежда по- голяма и светла. Еми съгласих се. Все пак новото обзавеждане ще е за 3-4 години. Най- вероятно тогава ще направим 2 отделни детски стаи с ново обзавеждане с големи легла.
Признавам си, че нямам вечеря, ма-ко, какво е твоето меню, ако мога да открадна идейка.
Лейди, браво на малкия куч. Ще се изправи скоро на крака! Ама да ти кажа ми олекна, като прочетох диагнозата!
Кой каза"ремонт"? Ние си живеем постоянно в ремонт, защото лека по- лека присъединяваме стая по стая от голям етаж от 250 квадрата. Все още антрето ми е само на гипсокартон. От години!!! Tired

# 97
Оф с тези ремонти...Аз не знам нито кога, нито къде ще се местим  Joy нито пък дали ще трябва да се ремонтира - ама изобщо не ми пука! Да има покрив над главата и пералня  Joy
Вале ако имаш възможност - спи по малко на обяд. Сега говорих с майка и каза, че е много тежко и задушно - може да ти се събират много комбинации.
Писе като почнеш да гледаш клипчета - пусни едно тук - искам да видя. Аз сега завършвам една блуза и ще почвам друга, че като невидяла се затрупах с прежди и ми пречат. С преждите като бонус ми дойдоха куп манисти....
Ма ко май си пускала поръчка към Вселената - хем ремонта да е готов, хем да има почивка  bouquet
Мариат след като вземаш нещата за няколко години - така е правилно - евтино и функционално!
Пък за нашето куче - то си е с проблеми и ние си знаем, но е нашето куче и си го обичаме. Малко стресиращо стана, че миналата година по това време се наложи да преспим старото куче...
При нас е страхотно време - 20гр и ръми леееек дъждец. Сега отиваме на тренировка - обичам хем да е топличко, хем да ръми и да мирише на трева!
Тази вечер сме на яйца  Joy аз и малкия ги обичаме на очи, а мм яде омлет - всеки луд с номера си! Към яйцата зелена салата с репички - воала - бързо, лесно, вкусно  hahaha
Лека вечер ви желая.

# 98
Хайде понеже от одеве се мъча да плета и не става,та се разрових за клип.обаче не знам дали ще го видиш Калинка.
Скрит текст:

Заплетох ама или ми е дебела преждата или аз не стягам.Обаче по тъмното не виждам и оставям за  утре вече.

# 99
  • Великобритания
Изпратих ММ на работа , детето си изяде вечерята
аз си сипах едно розе и дигнах краката
направих теста - ми пак отрицателен , ама някой да каже защо не му вярвам .. корема ми е такъв един подут ( след цикъл и то ) усещам все едно вътре има буца , и дали защото съм паника , ама все си мисля, че може и да е станала белята ..пфууу ще се побъркам вече
Айде наздраве и да се появите ейй

# 100
Мими да бием за бъдещето  бебе ли? Wink Laughing
Хайде от мен питиетата.

Искам хлад,вън не е за показване, а ще трябва да се пътува пак утре.

# 101
Писе ами аз като гледам - те не плетат с много тънка прежда - аз сега надлитах с 0,5, а тук говорят, че ползват 1 и 2...
Скрит текст:

. Като се замисля - то си зависи колко са големи мънистата, от там дебелината на конеца и куката. Ще се пробвам, ама и аз на светлото  hahaha
Мими не се паникьосвай бе жена - първи признак на бременност е закъснял цикъл, а не подут корем!!! то иначе аз ще съм в постоянна бременност  hahaha

# 102
  • София
Хо хо, а кво да кажем ние, дето ни идва от дъжд на вятър...ако всеки път съм бременна. Сега не ми е идвало два месеца и тука Мими взе да ошашква и мен. Laughing

# 103
  • Великобритания
Ох вас ви е смешно , ама на мен ми се реве ..то че съм се ошашкала е ясно , още повече че като говорим с ММ , той се надъхва супер много и се радва .. Лейди - миналия ми цикъл беше 3 дена , този 2 дена .. ще ходя другата седмица да си взема час за Джи пито , ама като я знам каква шматка е, може да родя докато ми кажат какво има ххахха
Вале - ти си за по голяма шашкане и от мен , как издържаш не знам , аз съм голяма паника

# 104
Мими  нормално е за лято. Хич да не ти пука! Пък който и каквото да говори - много е хубаво децата да дойдат на младини и с малка разлика  Heart Eyes Ай стига се шашка, че започваш да приличаш на някои дами дето питат "сърби ме лявото зърно-дали съм бременна newsm78"  Hug
Вале млада си - давай смело! Искам пак да съм кръсница  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 23:32 от Ladybird_

Общи условия

Активация на акаунт