Домакини 56/ Лятна

• 69 440
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Джейми свиркай си и да не ти пука. Wink
То от работа главата ми пуши та друго не остана , влизам само да разпусна и пак продължавам.И ........ калпазан ме ядосва с глупостите си. Славчето не е сама .
Вале гладиоли са тези до входната врата най в дясно.

# 571
Ма ко, извинявай за недоглеждането, не било мерудия, а детелинии, четирилистни. Не нарушавам правилата на форума. Исках да съм полезен. Страшна къщичка.

# 572
  • Великобритания
леле Вале - супер е къщурката
 и да не сте посмяли да изхвърлите гардероба , тва си е злато направо - само да се изшкури и после един лак отгоре ще стане направо чуден , аз харесвам от тия преправените и после отгоре с бял лак ли е , или боя незнам , ама са супер яки
аз сложих детето да спи , и вместо да седна да уча , пак се запилях из форума тука
Ангелче - къв сладолед за тебе бе , яяяя да си стяга багажа и да си отива тихо и кротко , че да не се чуе чак тука у Англията хххахах
Мм днес трябва да си пусне отпуската , и ако я одобрят живот и здраве на 20 или 21 декември тръгваме за Бг ..ще сме там и за рожденния ден на детето , и за Коледа , и за Нова година
чак не мога да повярвам , много са ми залипсвали всички , а майка ми онзи ден вика , не че ви плаша , ама догодина веднага като свърши училище тръгвам и 3 месеца съм у вас на гости  newsm78.. и накрая вика - ама сериозна съм хахахха .. а сега де , ще има накрая война и мир у нас Simple Smile

# 573
  • при късмета
Не е заради мерудията, ЗМЕЙ ГОРЯНИН не се сърдя. Не четете ли, че е нормално като влизаш в отчетна тема да се представиш? То не е само за тази, във всички теми е правило, щом имат продължение.
Не нарушаваш правилата, виждам го, но опитите ти за шеги са леко неуместни. Не, че не е имало мъж в темата, имало е, макар и отдавна. Не, че и ние не се шегуваме по всякакъв начин, отдавна си пишем, но това се случва, като се опознаем. Надявам се да ме разбираш правилно
Иначе, благодаря за опита да си полезен, знам за фирмите, но слава Богу имаме страхотни приятели, включиха се повече хора от предвиденото първоначално, на собствена самоинициатива

Вале, мебелите наистина подлежат на още ползване, освен това на творчество, стига да ти се занимава. На село имам такива, един гардероб последно е нещо като реставриран преди повече от 20 години и не е мръднал. Дъното му най вероятно няма да издържи на преместване и ще се разпадне, там не е пипано, но врати, страници и отгоре е по-здрав отколкото е бил сигурно в началото. Една дървена маса също. Един бюфет от орех, дори не е поддържан, както си е направен така си стои и той не мърда. Изложени са на всякаква смяна на Т, къщата е необитаема от 2001г., като ходя не спя там, а при леля, със старите дограми и земетресението отвори покрай тях доста големи дупки.
И за това ще ти дойде музата, да реставрираш мебели.

# 574
Джейми, не само на теб
Вале, ще се оправиш и с градината. Много плодове и зеленчуци да дава! Ще има помощници тук, Джейми, Писето, Ангелчето, имаме си градинарки.
Аааа има и помощници ядачи и пиячи! От сега да се знае!
Казали са ти за гардероба и спалнята. За да не се повтаряме, аз само ще потвърдя!

Писе, дай и твоя гардероб да видим.  newsm78 От него ли почна целия ремонт?

Змейо, да ме извиняваш, ама мусаката ми си е баш по правилата на диетата! Naughty

# 575
Не ти знам диетата, но за лаик, като мен, за зарзават и протеин, и Гъби, сметана, че и яйца, не ми звучи ок. Ма ко, къде да чета, дай линк от правилата на форума . Как да се представя. Какво е отчетна. Презентация или ревю искате. Снимки вият материал, от кръста нагоре предполагам, или #Crazy

# 576
  • при късмета
Казах вече, че правилата не нарушаваш. Обикновенно се чете преди да се пише. Снимки не знам до сега някой да е поискал.
Виж как влезе Биляна в темата и как влетяхте ти и Бобкабебкова и ги сравни. Трябваше да го направиш още на нея като се направи забележка, поне беше по едно и също време. Това ако искаш редовно да пишеш в темата де, иначе минаващи остроумно колкото искаш.
Като влезеш в някоя тема с продължение, т.е. в заглавието има цифри, навсякъде е така. Неписани правила. Всеки се включва свободно в темите в клюкарника и СО, там във всяка тема се обсъжда само даден въпрос. Тези с продължението са отчетни. В която и отчетна да влезеш, в който и да е раздел, ще видиш едно и също представяне на всеки нов пишещ в темата. При това повечето четат дълго една тема преди да започнат да пишат в нея. Гледам, че пишеш доста, но четенето ти куца

# 577
  • Великобритания
ахаххах , Ма ко с голямата брадва сече наред
Змейко , вземи се представи , че да има мир в къщата на домакините
пък и така само като влизаш с по 1-2 изречения посред нашите си излияния , става малко странно

# 578
Казах вече, че правилата не нарушаваш. Обикновенно се чете преди да се пише. Снимки не знам до сега някой да е поискал.
Виж как влезе Биляна в темата и как влетяхте ти и Бобкабебкова и ги сравни. Трябваше да го направиш още на нея като се направи забележка, поне беше по едно и също време. Това ако искаш редовно да пишеш в темата де, иначе минаващи остроумно колкото искаш.
Като влезеш в някоя тема с продължение, т.е. в заглавието има цифри, навсякъде е така. Неписани правила. Всеки се включва свободно в темите в клюкарника и СО, там във всяка тема се обсъжда само даден въпрос. Тези с продължението са отчетни. В която и отчетна да влезеш, в който и да е раздел, ще видиш едно и също представяне на всеки нов пишещ в темата. При това повечето четат дълго една тема преди да започнат да пишат в нея. Гледам, че пишеш доста, но четенето ти куца
Благодаря, ма ко не. Не намирам логика, в това което пишеш. Няма го и в правилата на форума. Неписаните правила са за у вас, аргументирай се по- точно. Ти си автор на темата, но авторското право е на сайта. Всеки може да е тук, независимо от теб. Дошъл съм случайно, ще си отида пак така, нямаш право да ме гониш от публичен форум, чак и представяне да ми искаш.

# 579
  • при късмета
Обясних ти понеже ми зададе въпрос. Не съм те гонила. Потвърждаваш си способността да разбираш прочетен текст

# 580
Привет! Набързо прочетох, но снимките не мога да ги отворя. Ние сме в Сингапур за няколко дни. Мм има работни срещи, а аз съм като багаж, хаха. Имам обаче съученичка тук и довечера ще си направим женска вечер.
Сега излизам да поснимам малко!

# 581
  • София
Змей Горянин, ма ко го е обяснила точно и ясно, не виждам какво не разбираш. Никой не те гони, но на мен лично постовете ти са ми странни и не ги чета.

Хайде, дами, трия снимките, ако някоя от вас иска, ще и пратя на лични!

Сега ще чета за цветя.

# 582
Добро утро и от мен!
Вале, ти прочете ли ми диетичната мусака? Как ти се струва?

# 583
  • София
Мусаката ти е супер, точно режимна. Peace

# 584
  • в сърцата на децата <3
Добро утро  bouquet

Мария, хич не съм особено режимна, особено последните дни. Откакто съкровището дойде и само ми брои залците направо бяс ме е избил, непрекъснато нещо ми се яде, нервно ми е и искам да набия някой (най-добре нея)  Mr. Green От днес съм си пак стриктна, дори си започнах африканското манго, което отлежава вече над месец и чака ред.
Вале, не ти видях къщичката...
Джейми, не знам кой си играе да сваля тея вързанки, но аз тия дни ще оскубя нещастния боб (не върза нито едно бобче!) и ще изрежа връзките. Само това остава сега - да ѝ отвързвам сезалите...  Crossing Arms

Отивам да шетам...

Общи условия

Активация на акаунт