Пазаруване от Amazon - тема №52

• 134 347
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Бугати си отговарят според мен. Един чифт имам аз и един мъжа ми.

# 196
  • Пловдив
Бугати си отговарят според мен. Един чифт имам аз и един мъжа ми.
Peace Чудя се...дали да ги взема или да си допълня до БД с едно шалче и да приключвам?

# 197
Аз търся хубав и по възможност не скъп смути мейкър. Държа да може да смила твърди зеленчуци - морков, цвекло. Ако ви е попадал такъв уред в амазоните моля споделете.

# 198
  • Варна
Бихте ли споделили мнения за GEOX - дали си отговарят като размер?
Напоследък понатрупах несполучливи размери.

MiraBu Hug,
моят опит е скромен .Имам сандали и от детския сектор маратонки. И двата чифта са 37 номер. Според мен си отговарят ,точни са ми ,само ,че маратонките малко ми теснеят.
Успех! Peace

# 199
  • Пловдив
Ако съм пуснала поръчка с Прайм,отразява ли се сумата някъде в общата стойност newsm78
Излиза ми това Vielen Dank, Ihre Bestellung wird bearbeitet.
Wir haben Ihnen per E-Mail eine Bestätigung geschickt.
Neu Bleiben Sie bei Ihrer Bestellung auf dem Laufenden. Laden Sie die Amazon App herunter.
Bestellnummer: 306-7188120-3797149
3 Artikel werden versandt an Edocks Limited(ID:17)    von Amazon EU S.a.r.L. Lieferung: 8. August 2016
   Bestellung prüfen oder bearbeiten

Сумата е 29,20 Е.
Мога ли веднага след поръчката да изтрия данните за картата с която съм платила?

Последна редакция: пт, 05 авг 2016, 14:33 от mystic woman

# 200
  • София
Мога ли веднага след поръчката да изтрия данните за картата с която съм платила?
Да Peace

# 201
  • София
Да Peace
Според мен трябва да изчакаш да си изтеглят парите и тогава.

# 202
  • София
Правила съм поръчка и веднага след това влизам и трия данните. Амазонци ги имат в самата поръчка, няма нужда да се чака нищо. Peace

# 203
  • Пловдив
 bouquet
А прайма надали съм го пуснала,нали...?Щото винаги отказвах кат ме питаше Rolling Eyes

# 204
  • София
bouquet
А прайма надали съм го пуснала,нали...?Щото винаги отказвах кат ме питаше Rolling Eyes
Има лесен начин, отиваш с курсора(ръчичката) на полето до името ти-: testen sie prime- без да кликаш на него, само го посочваш, отдолу ще ти излезе надпис: jetzt prime gratis testen, ако не си.

# 205
  • Пловдив
bouquet
Има лесен начин, отиваш с курсора(ръчичката) на полето до името ти-: testen sie prime- без да кликаш на него, само го посочваш, отдолу ще ти излезе надпис: jetzt prime gratis testen, ако не си.
Като отворя стои отгоре това...Jetzt Gratis-Mitgliedschaft testen und alle Prime-Vorteile genießen:

п.п.А Детските Кларкс отговарят ли си?

# 206
  • София
bouquet
Като отворя стои отгоре това...Jetzt Gratis-Mitgliedschaft testen und alle Prime-Vorteile genießen:

Погледни най- долното поле, в жълто,  трябва да пише: jetzt prime gratis testen( тествай безплатно прайма)

# 207
  • Пловдив
Скрит текст:
bouquet

Погледни най- долното поле, в жълто,  трябва да пише: jetzt prime gratis testen( тествай безплатно прайма)
[/quote]Нямам жълто...само това...
NEU: Prime GRATIS Same-Day Lieferung. Verfügbar in ausgewählten Metropolregionen.
NEU: Prime Music. Unbegrenzt und ohne Werbung.
Gratis Premiumversand, unbegrenztes Streaming mit Prime Video und vieles mehr.

Starten Sie Ihre 30-Tage-Prime-Probemitgliedschaft
Nach Ihrer Probemitgliedschaft kostet Amazon Prime nur EUR 49,00/Jahr.
Unverbindlich und jederzeit kündbar.
NEU: Prime GRATIS Same-Day Lieferung. Mehr erfahren.

# 208
Скрит текст:
bouquet

Погледни най- долното поле, в жълто,  трябва да пише: jetzt prime gratis testen( тествай безплатно прайма)
Нямам жълто...само това...
NEU: Prime GRATIS Same-Day Lieferung. Verfügbar in ausgewählten Metropolregionen.
NEU: Prime Music. Unbegrenzt und ohne Werbung.
Gratis Premiumversand, unbegrenztes Streaming mit Prime Video und vieles mehr.

Starten Sie Ihre 30-Tage-Prime-Probemitgliedschaft
Nach Ihrer Probemitgliedschaft kostet Amazon Prime nur EUR 49,00/Jahr.
Unverbindlich und jederzeit kündbar.
NEU: Prime GRATIS Same-Day Lieferung. Mehr erfahren.
[/quote]
Пише, че не е активиран. Поне Google Translate така го превежда(от немски на английски, че е най-точен превода).

# 209
  • София
Скрит текст:
ето тук съм снимала при мен какво излиза и с 2 та браузера е така.

Общи условия

Активация на акаунт