Пазаруване от Amazon - тема №52

• 134 127
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Мерси Wink бях се зачудила що за курс е този на Амазон Simple Smile

# 721
Може ли да ми кажете как да търся добавки в немския амазон?
Drogerie & Körperpflege › Nahrungsergänzung › Vitamine, Mineralien & Ergänzungsmittel  Peace

# 722
  • DE
Хора, дайте идея с какво да допълня до 29 евро за безплатна доставка към тези https://www.amazon.de/gp/product/B00D6BEB4Q/ref=ox_sc_act_title_ … mp;th=1&psc=1 newsm78
Исках дамски домашни чехли или пантофи, но не нацелвам продавач   Tired

# 723
# 724
  • София
Дането, само тези пантофи изрових, но не съм сигурна, че си струват.
Синът ми има такива джапанки и много си ги харесва. Мисля, че за 39-ти размер цената от EUR 7.04 е добра.
Можеш да допълниш с козметика или някоя тениска.... Май не помогнах много

# 725
  • DE
vanian, благодаря за селекцията  bouquet
Аз си намерих подходящи на малко по-висока цена, но явно търговеца е различен от амазон, а нямам представа как да избера подходящ  Crazy

Готово, измислих го. Не си купих пантофи, но карта памет никога не е излишна https://www.amazon.de/Transcend-Speicherkarte-SD-Adapter-Leseges … 02W81VTYQ1ZPCSX99  Crazy Grinning

Последна редакция: нд, 18 сеп 2016, 15:38 от дането

# 726
  • на Мелмак
Etty775 може ли линк към ножовете?

А нещо детско, по-специално обувки/боти 33 номер момиче  Hug
Пусни в търсачката ggs и ще ти излезнаха всички налични , избираш.
На Солинген са,  миналата година си взех-доволна съм . Сега пак и за подарък Simple Smile

# 727
Хора, дайте идея с какво да допълня до 29 евро за безплатна доставка към тези https://www.amazon.de/gp/product/B00D6BEB4Q/ref=ox_sc_act_title_ … mp;th=1&psc=1 newsm78
Исках дамски домашни чехли или пантофи, но не нацелвам продавач   Tired

Има код за 20% мисля беше намаление. Лови тези обувки.

# 728
  • София

chockolina а къде идват пратикте от випа? В пощата , респективно митница ли?

Стоки от ЕС не отиват на митница!

п.с. Това ако го няма в първия пост, може да се добави.
По-принцип знам, че стоки от ЕС до 300 лв не ходят на митница, но ..... има случаи от вип да отидат на митници и момичето си е платило ДДС втори път, затова попитах - ако е през пощата няма сила което да ги спре да я задържат на митница пратката, ако е с куриер /те като че ли са по-наясно / и не ходят на митница Peace

# 729
# 730
  • Варна
По-принцип знам, че стоки от ЕС до 300 лв не ходят на митница, но ..... има случаи от вип да отидат на митници и момичето си е платило ДДС втори път, затова попитах - ако е през пощата няма сила което да ги спре да я задържат на митница пратката, ако е с куриер /те като че ли са по-наясно / и не ходят на митница Peace

dioni, стоки от ЕС на каквато и да е стойност не ходят на митница. Peace Не съм чула досега нещо от ВИП да е било обмитено или да е плащано ДДС тук. Rolling Eyes

# 731
  • Luxemburg
По принцип ми трябват 36, но в таблицата с размери на Geox гледах, че за 36 е даден размер на крака 24, което е доста голямо и мисля да взема 35, дано улуча.
Аз нося 36 и имам доста обувки и ботуши на марката и си отговарят точно. Не знам как е за детското този размер, но и двете ми деца носят всякакви обувки и ботуши и също си отговарят (до 30 номер). От английския аз си поръчвам 3.5. Ако искаш мога да измеря, но покажи модела който те интересува да видя дали имам нещо подобно. Рядко се е случвало да купя 37 но то е защото модела е тесен.

Споделете дали има някакъв начин да пусна поръчка от английския и да хвана безплатна доставка ако сумата е под 20£ а искам да взема и продукти add on? Нещо ми се върти в главата че не ставаше с книга, ама и да става то продуктите за добавяне пак не мога да ги взема.

# 732
И аз знам, че стоки от ЕС не ходят на митница. Имала съм няколко пратки над 200е от buy vip и не са ходили на митница. И от американския амазон съм поръчвала, там има предплащане на разходите и си получавам пак директно в пощата или с куриер, ако има разлика в разходите по обмитяване/ДДС я връщат по картата.

# 733
  • ... рееща се.
Получих 10% намаление на Charles Tyrwhitt, но няма да го използвам. Ако някой иска да го ползва, да заповяда Simple Smile
Скрит текст:

# 734
  • София

dioni, стоки от ЕС на каквато и да е стойност не ходят на митница. Peace Не съм чула досега нещо от ВИП да е било обмитено или да е плащано ДДС тук. Rolling Eyes
В темата за митниците jo-jo е писала  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=933639.390;topicrefid=20 , и то точно за испанския - дано не се повтаря. И аз пуснах поръчка и не искам да и плащам втори път ДДС-то

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 10:53 от dioni

Общи условия

Активация на акаунт