Венеция /Тема 5/

• 141 920
  • 781
  •   1
Отговори
# 540
  • Milano
Здравейте на всички, виждам, че има няколко теми, но едва успях първата да прочета... Ако може да ми дадете съвет за апаратамент или хотел в самия град, не в Местре или наоколо. Ще бъдем 2 възрастни с две деца едва за три дни. И ако имате идея какво би било интересно за децата във Венеция и околностите. Има ли тема Венеция в деца, не намерих...

Eто някои музеи, които може да са интересни:

https://www.familygo.eu/vacanze-con-bambini/viaggi/venezia/venez … ambini_itinerari/

пп. Гардаланд е затворен.
Тоест днес и утре е отворен по изключение за Хелоуин и после само уикендите през декември.

# 541
Здравейте момичета,
много благодаря и за двете идеи! Сега ще проверя апартаментът дали е свободен. Ще се поровя да намеря още нещо за деца във Венеция.

# 542
В момента цените на тези апартаменти за март догодина са астрономически за моите разбирания (над 400 евро за три вечери...) трябва да търсим друг вариант. Ще погледна airbnb дали не предлагат по-ниски цени.
Благодаря все пак!

# 543
Да, това е огромния недостатък на Венеция.
3 дни, двама души, плащаме повече отколкото 5-6 дни, четири човека в други европейски столици.

# 544
Да, скъпотията е единствения недостатък на Венеция. Ама е толкова хубаво, че чак ти е кеф и колко пари си похарчил...

# 545
  • София
Не знам защо аз все намирам добри цени за настаняване ?
Включително къщи, апартаменти, хотели...
Независимо къде, важно е наблизо да има спирка на вапорети...Или ако не е във Венеция удобен транспорт.
Въобще не е нужно да сте на Сан Марко или наоколо...

Вижте например един от последните ми постове по въпроса...
В разновидните стаи/апартаменти от този хотел и в момента има добри цени. Но зависи от датите.
Резервирах го за приятели този месец на цена 105 евро за 4 човека.

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 12:54 от Bled

# 546
Bled, браво на теб. Но аз не успях да намеря нещо прилично на добра цена, а търсих 3-4 месеца по- рано. Здраве да е.

# 547
  • Варна
Както писах, ние платихме 282 евро за 4 нощувки в средата на март за апартамент Sole. Бяхме 2 възрастни и дете на 13. Пишете им на мейла, при проверка за наличност в сайта май не дава всички възможни опции. Много са отзивчиви и отговарят бързо.

# 548
Да, такава цена би била добре дошла и за нас:) ще пробвам да им напиша мейл, може и по- добра оферта да получим:) искрено ви благодаря на всички! Още нещо да се посъветвам с вас - дали пътувате с Раян Еър след последните събития? Защото виждам, че  wizz не покриват тази дестинация..

# 549
А Раян имат ли в момента полет до Венеция, струва ми се, че го бяха спряли, поне за зимата.

# 550
Не, но имат напролет:) от края на март вече има билети:)

# 551
Аз бих ти избягвала ако има друг директен полет до там, но като няма...

# 552
Други евтини полети няма до Венеция:frowning1: Ще рискуваме, май... Само да намеря къде да спим все пак преди да буквам полетите.
Радвам се много на bled, че има такива попадения, но и аз не мога да намеря нищо прилично като цена. Даже air bnb ми се струват фрапиращи като цени (мисля си, че офертите им са за три дни, а то на ден било:flushed:). Все ще намеря нещо, но опрделено няма да е евтино:wink:

# 553
Здравейте,
ще съм благодарна на мнение за следното апартаментче: http://www.venicerentapartments.com/apartment/castello_arsenale

# 554
Някой ползвал ли е Free walking Tours от сайтовете на първа страница? Наистина ли са безплатни и какво се разглежда с тях?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт