Венеция /Тема 5/

• 141 894
  • 781
  •   1
Отговори
# 570
Ние спахме преди Коледа в един хотел до самия площад Сан Марко, нощувка в двойна стая - 55 евро/вечер. Имаше включена закуска, но тя въобще не ставаше и кафето беше ужасно. Иначе хотела е приличен, стаите са ремонтирани в античен стил, баните също.. А и си на самия център - от едната страна площада, от другата -моста Риалто. Много добра локация. Хотела се казва Antico panada.. Погледни го, не знам какви ще са цените за вашите дати, но този хотел винаги прави промоции...Grinning
Освен цената на хотела, се плаща на ръка туристическа такса, до колкото си спомням беше 7 евро на ден за двамата... Друго не се плаща...

Този хотел много добре изглежда, а цената е направо невероятна за 3 звезди до Сан Марко. Какво не ти хареса в закуската?

# 571
Закуска на шведска маса, но доста семпла. Имаше масло, конфитюр, кашкавал и салам..Хляба е тостер и не ставаше за ядене, но има тостер да се препече. Има плодово мляко и зърнени закуски. Първия ден имаше малки меки кроасани, но следващите дни дадоха същите (сухи и смачкани)? Което е странно да даваш нещо което не става за ядене. Имаше кафе с много странен вкус и мирис... Иначе ако ядете филийки само, ще се нахраните... Но да беше поне нормален хляб или питки...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 572
Все едно - само заради местоположението, цените и стаите си заслужава.

# 573
  • Milano
Местоположението е страхотно, но отзивите за този хотел не са хубави.

Аз не бих резервирала там.

Цените варират и то много в зависимост от сезона.

# 574
Аз на отзиви в букинг не вярвам, колкото пъти съм се доверила и съм била разочарована.. Сега взех този хотел заради страхотнато местоположение, не четох отзиви и съм доволна... Какво да искаш от хотел, в който си едва няколко дни и се прибираш само да спиш. За мен е важно да е близо, да е чисто, да е топло в стаите и да има топла вода... Нищо друго не ме вълнува... И цената разбира се... В отзивите като започнат да се оплакват от глупости, все едно ще го купуват тоя хотел...Grinning

# 575
Аз на отзиви в букинг не вярвам, колкото пъти съм се доверила и съм била разочарована.. Сега взех този хотел заради страхотнато местоположение, не четох отзиви и съм доволна... Какво да искаш от хотел, в който си едва няколко дни и се прибираш само да спиш. За мен е важно да е близо, да е чисто, да е топло в стаите и да има топла вода... Нищо друго не ме вълнува... И цената разбира се... В отзивите като започнат да се оплакват от глупости, все едно ще го купуват тоя хотел...Grinning

Аз гледам винаги отзивите в букинг, но преценявам. Масово за хотелите във Венеция се оплакват, че е тясно и няма асансьор. Което е смешно Joy

# 576
В Antico panada има асансьор, стаите са нормални, не са много големи, но като в повечето хотели. В банята има вана и биде, ако някой се интересува от това.. Yum

# 577
  • BG
Здравейте!Предстои ни пътуване до Болоня и бихме желали да посетим и Венеция,ако е възможно това.Въпроса ми е с какво може да се стигне от Болоня до Венеция.Моля пишете ми подробно от и до с какъв транспорт,ценови диапазон....

# 578
  • София (Възраждане)
www.trenitalia.com, има и версия на английски, всичко останало си го пише в сайта.

# 579
А също и с https://www.italotreno.it/. Понякога имат намаления и то от порядъка на 40-50%. Ноември месец купих билети за края на януари по 6.40 евро. Наскоро също имаше намаление.

# 580
Момичета, ще пътуваме в края на април и съм направила резервация за този апартамент  Ve.N.I.Ce Cera Palazzo Gardella. Моля, ако някой има впечатления да сподели. И по-важно, ако някой може да ми пусне упътване до спирка ZATTERE  на вапорето №2, откъдето трябва да си вземем ключовете. Аз не успях да разбера коя точно спирка в маршрута се казва така за мой голям срам Simple Smile Благодаря ви предварително!

# 581
  • София
Момичета, ще пътуваме в края на април и съм направила резервация за този апартамент  Ve.N.I.Ce Cera Palazzo Gardella. Моля, ако някой има впечатления да сподели. И по-важно, ако някой може да ми пусне упътване до спирка ZATTERE  на вапорето №2, откъдето трябва да си вземем ключовете. Аз не успях да разбера коя точно спирка в маршрута се казва така за мой голям срам Simple Smile Благодаря ви предварително!

Не е срам, не си длъжна да знаеш...
Познавайки Венеция до най-непосещаваните квартали много добре ти казвам, че ако апартамента ви е с изглед към канала !!! В десетката сте...
А спирката не намираш защото е близо до хотела, на около 400 метра/след Академия Belle Arti/. До хотела има друга спирка Spirito Santo, но там не спира двойката, а №6.
Ето спирка Zattere и хотела ви Cera...
https://goo.gl/maps/9UatT7yiC422
Хотелът ви е в Casa delle Zattere, както се казва и спирката...
Спирката е точно пред една от най-красивите черкви Saint Maria of Gesuati. Веднага ще ви направи впечатление...

# 582
Горещо благодаря и за информацията и линка. Да, апартамента е с изглед към канала и мен това ме грабна Simple Smile Дано всичко ни е наред, че сме 3 майки с 3-ма 13 годишни Simple Smile. Когато изясня програмата ще питам пак Simple Smile

# 583
Здравейте! Предстои ни екскурзия до Венеция и от цялото търсене на информация из нета, тук най-много ми хареса. Bled, реших да Ви помоля за съвет. В групата ни ние, дъртите, сме трима /50-55 годишни/, а "децата" ни са четири /20-30 годишни/. През първите два дена ще бъдем с програмите на ТА - Мурано, Бурано, Венеция за половин ден, Верона, Падуа. А третия ден искаме да разглеждаме сами Венеция. Та ето за този ден искам съвета Ви - с кой транспорт да се разходим, какво интересно да погледнем, което не е включено в задължителните обиколки с ТА, къде да хапнем? Дано не Ви затрудня...

# 584
  • Пловдив
Щом сте посетили Бурано, Мурано, Венеция - явно ще сте обиколили с вапоретите и ще сте се ориентирали в обстановката. Ако бях на вас щях да се разхождам пеш, да се загубя из улиците и да разглеждам това, което ми хване окото.
За хапване - избягвайте заведенията на самия Сан Марко, да не платите сметка като на японските студенти Simple Smile
Аз лично харесвам много (включително за хапване) района зад гърба на катедралата - не е толкова пренаселено, никой не ти ходи до/през масата, цените са съвсем нормални.

Общи условия

Активация на акаунт