Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 54

• 77 592
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Моят при максимална доза утрогестан беше 14 и нещо, а със същата доза утрогестан и с прогестерон депо беше 16 и нещо  ooooh!
Ще видим сега, след като вече го изследват преди трансфер какво ще измислим с док.

# 181
Аз след прием на утрогестан макс доза 10 дни прогестерон ми беше 46,8.

# 182
Имам питане към мама,която скоро е родила в Надежда: първата имунизация на новороденото/тази дето я правят в първите 24часа/ правят ли я в клиниката?И какво се заплаща? newsm78

# 183
  • София
Две ваксини слагат, вит. К дават, и изпращат кръв за една болест, която забравих каква беше.
Каквото се прави по другите болници се прави и тук.

# 184
  • София
Две ваксини слагат, вит. К дават, и изпращат кръв за една болест, която забравих каква беше.
Каквото се прави по другите болници се прави и тук.
Задължително се прави изследване на новородените за фенилкетонурия

# 185
  • София
Такова беше, няма как да го запомня  Crazy

# 186
То при мен кашата е пълна.Новия ми док. ми каза че според всичко направено досега не съм за ин витро процедура.Има съмнения за ПКЯ и луф синдром.Аз останах като гръмната как може да не са го видяли това нещо.Ще действаме 2-3 месеца с ову тестове и, ако не стане чудото, ще видя какво ще правя.Ще питам и за лигавици и прогестерони.....

# 187
keylla, ако си с ЛУФ, ин витро е единствения начин Rolling Eyes

# 188
Да Кристи,аз лично вярвам че тези кистички са ми се появили от стимулацията и хормоните ми нещо са се бъгнали.Луф сега ще се докаже или отхвърли с тестове за ову

# 189
  • В сърцето на любимия човек
Луф трудно се доказва категорично с тестове за овулация, защото ЛХ може да се покачва, но фоликулите пак да не се пукат. Единственият сигурен метод е фоликулометрията. Не си губи времето с тестове  Naughty

# 190
Той ми каза да продължавам да ги правя почти до цикъл в зависимост от наситеността на чертичките и после на 2 месец фоликуметрия Confused

# 191
Аз съм с доказан ЛУФ и тестовете за овулация всеки месец показват две ярки черти. Но фоликула не се пука и остава като киста. Това е и първата причина, поради която ме пратиха директно към инвитро. Моят съвет е няколко дни след двете черти да отидеш на преглед, за да се види дали се е спукал

# 192
  • София
Ако само ЛУФ е проблемът, не се ли решава с Прегнил  newsm78?

# 193
Аз също съм с ЛУФС , но той е непредвидим, не всеки месец липсва спонтанна овулация. При повече движение и употреба на иноситол нещата се подобряват.

# 194
  • София
Момичета, искам да питам и най вече Пънче, имаше ли някакви симптоми за наличието на листериоза и къде да отида да се изследвам? Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт