Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 54

• 78 827
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • София
то е логично ние да си ги следим нещата по принцип  Rolling Eyes
ама ето следя си ги, ама като изтича в почивката им ми е сложно, посториха я тая болница на едно такова място, дето хич не ми е удобно за ходене дотам.

# 496
Ето телефона за замразавянето  0887 701 927.
СМс с егн, емейл, срок за съхранение.
Може да платите по банка, да не ходите до там.

# 497
Точно така, мен ми казаха дори да не звъня, а да пращам смс, но не помнех какво се пише на него.

# 498
Е то ясно, че ние си следим..Но всичко се случва..
Но поне опцията с смс и плащане по банка улеснява нещата Peace

# 499
  • София
Никой нищо няма да ви унижожи, бъдете абсолютно спокойни! Унищожаването се прави само след изрично подписана документация за отказ от съхранение, нищо, че в договора пише до 1 месец неплащане и чао.
Ние не бяхме плащали 3 години и не ни ги бяха унищожили, даже ги бяха прехврлили в новата клиника.Платихме със задна дата и всичко беше ок.

# 500
Бреей, не знаех. Това е добре.
Аз нямам нищо замразено вече де. О, излъгах, имаме материал от мм до другата година март. Ще видим какво ще го правим.
Буена, измисли ли срещаата къде ще е? Ти, аз, Таричка, Шакира и който още иска на 20-ти. Heart Eyes

# 501
  • София
Бреей, не знаех. Това е добре.
Аз нямам нищо замразено вече де. О, излъгах, имаме материал от мм до другата година март. Ще видим какво ще го правим.
Буена, измисли ли срещаата къде ще е? Ти, аз, Таричка, Шакира и който още иска на 20-ти. Heart Eyes
Elektra Heart Eyes Не съм го излислила още, но датата е твърдо 20ти, и много се надявам колкото се може повече мацки да дойдат да се видим, това ще е една чудесна мила среща bouquetПризовавам всички софиянки да се включат, както и всички в радиус до 50км, другите-според възможностите, но всички са добре дошли Heart Eyes

# 502
Много ще а хубавоооо Heart Eyes
А и нали знаете - след такива срещи се забременява Wink

# 503
Аз предлагам да е в Хепи на Св. Неделя. Не заради нещо, а просто е идеалният център. Не настоявам де. Трябва да сме мнозинство и да е удобно за всички.

# 504
Аз също имам желание и дано мога да се присъединя Hug Heart Eyes

# 505
Здравейте! А какви са цените на съхранение на ембриони? Ние бяхме платили за една година, но тя е изтекла април 2015. Сега трябва да платя от април 2015 до април 2017, когато смятам да ги ползвам снежинките.

# 506
Включвам се и аз за срещата, ако приемате кандидат мами Simple Smile

# 507
  • гр.София
И аз съм за среща. Ще ми е приятно да се видим Hug Представяте ли си каква гледка ще сме като се съберем с големите кореми Joy

# 508
  • София
Здравейте  bouquet.
И на мен ще ми е приятно да се видим, но тогава се връщаме от почивка и сигурно няма да се класирам  Rolling Eyes.

# 509
Аз съм съгласна за Хепи, ще  измисля с какво да се превозя.
Хи хи, интересна гледка ще сме сигурно, особено ако успеем да се съберем повече Laughing

Общи условия

Активация на акаунт