Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 54

• 77 979
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Скоро разисквахме темата море,в другата тема и повечето мами изказаха мнение,че предпочитат да не ходят т.к има вероятност от бактерии заради многото хора по морето и басейните.Други пък си ходят..въпрос на лична преценка и избор

# 301
Скоро разисквахме темата море,в другата тема и повечето мами изказаха мнение,че предпочитат да не ходят т.к има вероятност от бактерии заради многото хора по морето и басейните.Други пък си ходят..въпрос на лична преценка и избор

За басейните съм абсолютно съгласна , но в морето трудно може да хванеш нещо заради солената вода.

# 302
Можеш,можеш.Такива е.коли да докараш,че свят да ти се завие.И не само.

# 303
Момичета днес най-после получих епикризата и диска от лапарото и хистерото.Пише,че е премахнат септума на матката,ендометриозни огнища,сраствания около тръбите,а също така съм имала и миома-5 мм която е махната.Много бях учудена за миомата тъй като незнаех за нея.Доктора дойде при мен докато бях в реанимация и бях още под влияние на упойката и може и да не съм разбрала или е пропуснал да ми каже.Добре,че направихме това хистеро,толкова много неща е имало.Дано това да са били причините и следващият път да стане.

# 304
Гале Hug хайде следващият път ще е твоят! Много силно ти стискам палци! Hug bouquet

# 305
Гале Hug хайде следващият път ще е твоят! Много силно ти стискам палци! Hug bouquet
Hug Hug Hug Дано наистина е така.Ти как си?кой ден стана?

# 306
Вие двечките скоро трябва да ни зарадвате! Орисвам ви коремите да ви натежат скоро и да се чудите на коя страна да се завъртите или какви маршрути да изминавате пеша за да ни ви бият шутове отвътре! Hug Майтапа настрани. Желая ви този ад скоро да приключи за вас и да се радвате на спокойна бременност!  Praynig Hug Praynig

# 307
Шакирка, благодаря ти за милите думи! Дай Боже да ни се случи най-после! Hug Hug Hug
Гале Hug 8 ден е днес, засега сравнително спокойно ги карам без да се вманиачавам много.. Но като наближава време за теста започва да ме хваща нервата, притеснението, страха.. Чудя се само на 10 ден ли да направя или да изтърпя до 12 Rolling Eyes

# 308
Вие двечките скоро трябва да ни зарадвате! Орисвам ви коремите да ви натежат скоро и да се чудите на коя страна да се завъртите или какви маршрути да изминавате пеша за да ни ви бият шутове отвътре! Hug Майтапа настрани. Желая ви този ад скоро да приключи за вас и да се радвате на спокойна бременност!  Praynig Hug Praynig
Благодаря ти Шакирка,дано скоро го изпитаме и ние това чувство. Hug Hug Hug.Бебе всичко ще е наред стискам ти палци.Чакай 12 ти ден знам колко е трудно,но на 10 ти ден ако резултата е по-нисък е още по-гадно.Аз когато имах биохимична направих теста на 10 ти ден и резултата беше 39,9.Първо се зарадвах после се наплаках и на 14 ти ден всичко свърши.На теб ти пожелавам това да не ти се случва и висок резултат.

# 309
Момичета, колко време след като се спрат противозачатъчните би трябвало да дойде МЦ?

# 310
Момичета, колко време след като се спрат противозачатъчните би трябвало да дойде МЦ?
Когато пиех Ясмин, идваше в деня на последното хапче.

# 311
Аз съм пила като млада Simple Smile Линдинет - идваше ми на втория, по-рядко третия ден след последното хапче.

# 312
Аз последно съм пила Регулон, след спирането му ми дойде след три дни.

# 313
Аз малко се притеснявам ще ми дойде ли,едно, че много изтънява лигавицата от "линдето",и друго, че почти месец се изчиствах.А трябва да вляза в нов мц, за да изследвам чхг,дали е изчезнало напълно. Но бях в несвяст нещо и не запомних на кой ден трябва да изследвам чхг.

# 314
  • София
При мен - три дни след спирането на хапчетата идва цикъл  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт