Говорим си за свръхестественото

• 112 592
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Явно явленията са в затишие, знам ли?
Вчера гледах епизод на "Разследване на самолетни катастрофи". Ставаше дума за един самолет, който катастрофира, но части от него са монтирани на други самолети. След това екипажите на тези самолети съобщават за множество видения, в които виждат капитанът на катастрофиралия самолет и други от екипажа му. Става дума за различни екипажи, които съобщават общо взето за едно и също явление на различни летателни машини. Накрая съобщенията са толкова много, че компанията се принуждава да премахне частите от катастрофиралата машина, но не казаха дали виденията са спрели.
Разбирам един-двама да са си въобразили, но тук става дума за множество различни хора.
Може ли да ми кажеш в колко часа и по кой канал гледа тази серия.Следя го по Нешънъла, но вчера не съм гледала, а този епизод ме заинтригува много и искам да го потърся.
Гледах го от vbox7, но не си спомням как се казваше епизода. Ако не се лъжа, беше за самолет, паднал в едно блато.

# 106
  • Варна
Явно явленията са в затишие, знам ли?
Вчера гледах епизод на "Разследване на самолетни катастрофи". Ставаше дума за един самолет, който катастрофира, но части от него са монтирани на други самолети. След това екипажите на тези самолети съобщават за множество видения, в които виждат капитанът на катастрофиралия самолет и други от екипажа му. Става дума за различни екипажи, които съобщават общо взето за едно и също явление на различни летателни машини. Накрая съобщенията са толкова много, че компанията се принуждава да премахне частите от катастрофиралата машина, но не казаха дали виденията са спрели.
Разбирам един-двама да са си въобразили, но тук става дума за множество различни хора.
Може ли да ми кажеш в колко часа и по кой канал гледа тази серия.Следя го по Нешънъла, но вчера не съм гледала, а този епизод ме заинтригува много и искам да го потърся.
Гледах го от vbox7, но не си спомням как се казваше епизода. Ако не се лъжа, беше за самолет, паднал в едно блато.
Благодаря, ще потърся.Аз гледах една такава серия пак с блато, ама май не я гледах до края.Имаше оцелели поради това, че са паднали в блатото.Това си спомням.Те следобед в 15ч., дават по NG серии, има и за влакове понякога.Но не знам дали всички делнични дни, защото следя, когато мога.

# 107
Стана ми интересно, ще потърся и аз този епизод.

# 108
  • София
Ще погледна довечера в историята на браузъра, ако е запазена, да видя какво съм гледала.

# 109
Не знам по каква причина тази тема замря? Има ли нещо, което съм изпуснала, не бях особено активна и може нещо да не знам.... Rolling Eyes

Не мисля, че изпуснала нещо конкретно, което да "спре" темата ... Просто явно няма "двигател" за нея в момента.  newsm78

Темата беше обещаваща, но май е на път да загине. Ще опитам да я раздвижим, но ако и други помогнат, сама не мога да направя кой знае какво Simple Smile

Ще разкажа за последните си опити в отвъд видимото, с уговорката, че всичко, което разказвам, не приемам като някаква абсолютна и неоспорима истина и храня съмнения относно възможностите си да постигна нещо съществено в толкова трудна материя. Да се приема неангажиращо. Simple Smile
В последно време много често си задавах въпроса какво е бъдещето, как се формира, дали е нещо, което се случва независимо от нашите действия и усилия или творим абсолютно всичко в момента с решенията, които взимаме. Реших да потърся отговор чрез медитация, или каквото там се получи.
След доста опити се получи....нещо, което не знам как да определя и ще го наричам медитация. Отговорите ме изненадаха честно казано.... Rolling Eyes
Въпросът беше какво представлява по принцип този процес?
Според питането ми, принципно бъдещето не е предначертано като низ от събития, които се случват без значение ние какво правим. Има само предначертани определени такива събития, които са нещо като...крайъгълен камък. Те само се случват неотменимо. Сигурно те могат да се предскажат, така си мисля.
До тях се стига по много възможни  пътища, едни са по-леки, спокойни и.....добри да ги наречем. Други са кофти, направо жестоки могат да бъдат. И от изборите, които правим(дали отделния човек или народа) зависи дали ще стигнем до предначертаното, до крайъгълния камък лесно или много тежко. С две думи от избора ни зависи как ще проживеем реалния си живот, защото крайъгълните камъни не са на всеки ъгъл Simple Smile Поисках да разбера какъв е този крайъгълен камък, който стои пред всички нас като народ и отговора силно ме разстрои.  ooooh!
Въпросите относно опорните точки в лично моя живот ме изненадаха, мислех нещата по друг начин.
Така, че....много е отговорно да се живее. Кофти откритие. Предпочитам да беше по- безгрижно. Whistling

# 110
Ън, мисля, че нещата са така както ги описваш. Има определени ключови момент, които са заложени.

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 22:13 от Magdalena1978

# 111
  • Gotham City
Само ви наблюдавам като някакъв stalker, но искам да се включа, не знам дали е подходящо за тук, но смятам, че може да ви е интересно.
За истинност не мога да гарантирам, разбира се, но обожавам да гледам такива клипчета и споделям и с вас:
https://www.youtube.com/watch?v=JT6yaLt10DA

# 112
Ън, мисля, че нещата са така както ги описваш. Има определени ключови момент, които са заложени. Другото е сякаш "лъкатушене" докато обстоятелствата се наредят така, че да се стигне до някой от важните моменти.

Когато съм искала да надниквам в бъдещето за определени неща ми се е давало само това, което е в доста близка перспектива, което се припокрива с твоя пост.

Не съм експериментирала с мен скоро. Това, което е странното при мен е, че сега сънувам по 2-3 съня на вечер и понякога се сънувам бременна (както съм в момента), понякога не - общо взето редуват се нещата. Но интересното е, че в 50% от сънищата си съм бременна. Явно и подсъзнанието свиква с тази мисъл. Ще видя дали този процент ще се увеличи с времето.
Надявам се да споделиш някои от своите открития, защото моите направо ме оставиха без думи.... Crazy
Преди 8 години  живота ми се промени изцяло, обърна се на 180 градуса, промяната беше тежка и лоша за мен, ежедневието ми започна да тече съвършено различно, промени се средата ми, всичко вече е напълно различно и много, много зле. Мислих си, че това е един от предопределените моменти, ключови както ти ги нарече. Но.....получих друг отговор, не както го мислех аз....Това било просто един от възможните пътища, по които съм можела да мина, за да стигна до заложения ключов момент, който ми е съвсем неразбираем. Имало е и други, вероятно по-леки и добри за мен, но с изборите, които съм правила, съм ги избегнала несъзнателно и накрая останал само най-трудния. Вече без избор Outta Joint А защо изобщо е било нужно за моя път през живота да стигна до този ключов момент ми е съвсем непонятно. Благоприятните последици са извън рамките на живота ми. Намирам го за много гадно Tired

# 113
Няма при мен нови неща. Не екпериментирам също.

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 22:14 от Magdalena1978

# 114
  • София
Намерих го, епизодът се казва "Кой пилотира самолета", в последните минути споменават това за призраците.

# 115
Сетих се сега един стар случай.

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 22:15 от Magdalena1978

# 116
И майка ми доста често "получава съобщения" сънувайки.
Много често. Понякога й се случва да я обхване умора и да задреме "неслучайно" за минутка в средата на деня и получава отговор или послание. Аз съм получавала съвети за мои настоятелни молби чрез нея.  Grinning

Ън, откъде знаеш че си имала избор. Може би нещата са били предопределени точно за тези събития.  Peace

Последна редакция: чт, 20 окт 2016, 11:31 от Пит

# 117
И майка ми доста често "получава съобщения" сънувайки.
Много често. Понякога й се случва да я обхване умора и да задреме "неслучайно" за минутка в средата на деня и получава отговор или послание. Аз съм получавала съвети за мои настоятелни молби чрез нея.  Grinning

Ън, откъде знаеш че си имала избор. Може би нещата са били предопределени точно за тези събития.  Peace

Имаше някой, който ми обясняваше. Не го виждах, не чувах гласа му. Отговорите идваха ....как да кажа..... направо в главата ми. Звучи странно, но не знам как иначе да го кажа.
Не обичам да пиша по този въпрос, болен ми е, но се отнася за това, че преди  години отключих рядка автоимунна болест, която ми скофти целия живот. Заедно с това отключих и някакви пси възможности(ако мога така да се изразя), които най-напред ме уплашиха като всеки атеист и скептик, после не знаех какво да правя с това, което идва към мен, а сега използвам, за да търся отговори на въпроси, които ме вълнуват. Досега просто нямах душевни сили да питам за това, което ме сполетя, избягвах го. Вече реших, че съм достатъчно готова да търся отговори. И ги потърсих. Предварително имах някаква нагласа, защото е естествено, че съм мислила по тези въпроси, но полученото като разяснение ме остави меко казано изненадана. Не ги приемам като абсолютна и неоспорима истина, но не мога да ги пренебрегна като възможност.
Знам, че има и други хора. Като майка ти. Като Магдалена 1978. Simple Smile И като много други. Това ме успокоява някак.

За "безмоторното летене" Mr. Green се отказах да пиша в онази тема. Какво да говориш на човек, който го разбира, че някой като заспи, разперва ръце и литва нанякъде Joy
Магдалена, моля ти се кажи няколко думи за присъствието, което те води и ти обяснява. И аз веднъж бях придружена от някого, който ми показваше разни неща. Имах специално отношение към него. Чудех се кой е това? Стигнах го невероятен отговор, който не смея даже да напиша, толкова е абсурден. Моля те, кажи какво беше твоето към невидимия ти придружител. Кой мислиш, че е бил с теб тогава? Thinking
И още един въпрос: защо мислиш, че ти е показал тези неща? С каква цел? Защото и на мен ми бяха показвани разни неща, без да знам защо. Предмети, които не знам за какво служат, кой и кога ги е ползвал  Rolling Eyes

# 118
Ън, много трудни въпроси ми задаваш. Не зная техните отговори. Ще ти пиша на лични.

# 119
  • Бургас
Много са ми интересни тези неща. Обичам някой като вас да ми разказва такива странни случки. Чета редовно темата, продължавайте да споделяте. Опитвала съм се преди да заспя да се настроя да получа  отговор на елементарен въпрос, но никога не се получава.

Общи условия

Активация на акаунт