Говорим си за свръхестественото

• 112 018
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
Мамче, наистина много интересна история.
Преди време една приятелка ми разказа подобна. Сънувала я е много отдавна, но скоро в нета открила снимка на замъка. Било някъде в Шотландия.

# 76
Някои хора "сънуват" свои предишни животи, такива свидетелства има не малко. Виждала съм себе си в предишен живот, по-точно смъртта си. Не разбрах кой и защо ме уби. Бях млад мъж, почти момче. Не преживях отново физическата болка, но в пълна степен усетих емоционалното преживяване, което съм изпитала при тази ми ранна смърт.
Запечатваме единствено емоции. Това може да значи само едно-душата е по-важна от тялото. За съжаление все още не сме го разбрали напълно и се възприемаме най-вече като тяло.

# 77
Мисля,че би бил неимоверен товар да си спомняш и преживяваш всички животи.Също и  да осъзнаваш всички връзки с околните ,които да  влачиш от намколко си прераждания.А така си фъркаме като мухи без глави,без да ни дреме как сме умирали преди.Може би ,не случайно е така.

# 78
Разбира се, никой не може да носи товара на толкова емоции. Незнанието ни облекчава,от една страна, но от друга ни натоварва, защото не знаем защо сме тук, какво трябва да направим, за да поправим свои предишни грешки и често ги допускаме отново и отново, точно като мухи без глави сме.... Tired Затова се въртим толкова дълго из този цикъл.

# 79
Аз имам един ужасен кошмар,който през година-две сънувам.Някакъв лабиринт с алигатори.Винаги е един и същ,но накрая от страх и безпомощност започвам да се щипя в съня,за да се събудя,защото знам,че е сън.Един път само успях да се събудя,всички останали пъти се налагаше да го изтърпя докрай.Никога не съм се замисляла,че може така да съм умряла в друг живот.  #Crazy Иначе в съня винаги съм аз като дете,на около 4-5.Всъщност точно от тази възраст сънувам този гаден кошмар.

# 80
Май е по-добре да си го преживяла в минал живот,отколкото да ти предстои.Бррррр.

# 81
Със сигурност е за предпочитане.
Иначе не мисля,че някога съм изпитвала чак такъв страх и болка.Винаги се будех трепереща,обляна в сълзи и пот.

# 82
Здравейте да споделя и аз нещо. Много често имам  сънища и предчувствия , които се сбъдват . Ето и последното от тях. Моя близка приятелка от 10 години живее в чужбина , обикновено се виждаме и/или чуваме 1-2 пъти годишно. Преди месец сънувам сън с нея, че ми е дошла на гости, че е с нов мъж до себе си, чужденец ,(със старият бяха много много години заедно) , че е бременна и ще се омъжва.Много реалистичен сън, цял ден ме "тормози". Вечерта и звъня да я чуя, разказвам и моят сън , а тя се хили ,като краставица. Оказва се с нов мъж , бременна и още не са решили къде да правят сватбата от 3-те държави , от които имат избор. А и довечера са ми на гости.

# 83
  • BG-DE
Разбира се, никой не може да носи товара на толкова емоции. Незнанието ни облекчава,от една страна, но от друга ни натоварва, защото не знаем защо сме тук, какво трябва да направим, за да поправим свои предишни грешки и често ги допускаме отново и отново, точно като мухи без глави сме.... Tired Затова се въртим толкова дълго из този цикъл.

Ън, аз си мисля, че това незнание ни е необходимо и за да може промяната в нас да е реална, а ако знаем целта ние подсъзнателно, или умишлено, ще се опитваме да правим това, което трябва а не това, което подсказва същността ни и ще е горе-долу като да препишеш на изпит  Simple Smile

# 84
Сутринта малко след 5 малката се събуди да яде.Направих и мляко и я оставих да си го пие.Тъкмо да седна и вратата на терасата се тресна.Отидох да я затворя и гледам на прозореца на съседката стои някакъв човек с гръб към мен.Беше висок,облечен с бяла риза.Умрях от страх,защото жената е над 80 годишна,живее сама,а и беше тъмно в стаята и.Затреперих и легнах веднага.Опитвах да заспя почти час,накрая успях.И започнах да сънувам същия този човек как "прелита" в стаята при мен.Въобще не го познавам.Каза ми,че е мъжа на бабата и че е дошъл да я прибере.Каза "тя е студена вече,не се плаши и не казвай на никой нищо.Нека друг я намери"  #Crazy Събудих се,погледнах за нея,а жената си беше на двора жива и здрава.По принцип като сънувам лош сън,не се случва нищо лошо.Реших да и кажа за случката.Разказах,казах и как изглеждаше мъжа,а тя каза само,че било привидение.  newsm78
Не разбрах какво искаше да каже.Случайно срещнах другата ми съседка,която е познавала дядото(починал е преди повече от 20 години) и я питах как е изглеждал.И тя описа същия човек  ooooh! Никога не съм го виждала на снимки,няма и некролози пред къщата и на улицата.Много се изплаших,даже сега настръхвам като го пиша  Confused А и от 1 месец в покрива и се настаниха кукумявки.Като ме видят и започват да издават ужасните си звуци.Направо ще се побъркам...

# 85
Бандидке,
много вероятно е да й е време на жената да си замине. Много вероятно е и тя да го знае и да не ти го казва за да не те плаши. Чувала съм от една друга баба,  живееща в селото на майка ми, да казва че от известно време мъжа й (починал през войната още или малко след това) й се явявал и й казвал че я чака. Спомням си как казваше : от години не съм го сънувала, но от преди 2-3 месеца все го виждам някъде. Май скоро ще си ходя при него, за мене идва, чака ме!" Моята баба също учестено сънуваше или виждаше дядо преди да почине. П о този начин и тя, и бабата от селото на майка бяха "прдупредени" че им е време. Случва се обаче някои по -сензитивни като нас да улавят тия присъствия. Но на твое място и аз бих се стреснала. Дръж ни в течение ако стане нещо.  Peace

А като каза птици се сещам за нещо друго: споменавала съм някъде из форума че имам един развод зад гърба си на брак, преминал като по филм от ужасите, и то от тези по-извратените. Тогава когато реших да се преместя при вече бившия ми мъж, беше няколко седмици преди да се омъжа Юли 2004, живеех в Бон в една малка мансарда под покрива, и имах такъв покривен Велукс-прозорец в спалнята. Под него точно ми беше леглото. Бях опаковала вече всичко от вечерта, за да може на другият ден след събуждане да тръгна направо за гарата и да се преместя към "любимият". Вечерта лежах дълго будна и не можех да заспя, някак си ми беше чоглаво. Събуждам се сутринта и още преди да отворя очи се чувствам така сякаш някой ме гледа. Отварям очи и виждам, върху прозреца седи един голям черен гарван и ме гледа вторачено. Сви ми се сърцето. Станах, и почнах през затворения прозорец да го гоня. Но той не излита а ме гледа и на мен ми става още по-чоглаво. Чак като взех да тупкам по стъклото излетя. Мисля си и до ден днешен, че беше предупреждение- де да се бях отказала тогава, но имало глава да пати...

# 86
Много ме е страх,даже тази вечер не отварях вратата на терасата,че само като се сетя и настръхвам.
Възрастна е жената,не може да ходи,но е качвала 30 стъпала,за да види дъщеря ми  Confused Много ни обича и ще ми е мъчно ако си отиде. Cry Иначе мен тези кукумявки имам чувството,че ме следят.Даже като помисля за тях и започват да крякат.И няма как да ги изгоним. Tired

# 87
Брррр- история,доста страшно.Но все пак,това ,слава Богу,не се отнася до теб. Ще следим историята дали ще се сбъдне съня.

# 88
Bandida, и аз настръхнах Crazy Дали и бабата го е виждала?

# 89
Казвала ми е,че често става до тоалетна,но не е казвала да е ставало нещо странно.Не е споделяла за мъжа си никога нищо.
За сега нищо не се случва,но ме е страх да поглеждам към тях.Децата и са в чужбина и по принцип всяка седмица звънят по 1 път,а сега и звънят всеки ден.Бях с нея вчера като и звънна сина и,та тя го успокояваше  Rolling Eyes Защо се притеснявал толкова,та всеки ден звъни  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт