Лидл 87

• 122 415
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
Днеска за първи път опитах сорбе,взех си от това с касис.Ами то много хубаво било Simple Smile
Обаче цената му не е хубава.

# 316
  • Варна
Не мога да сложа батериите на четката за почистване newsm78 ooooh!
Някой да помогне Praynig
Гледах в упътването "пише под наклон надясно и надолу"...ми не мога,ще я счупя най-накрая Thinking

Стана Crazy

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 15:44 от Velina_p

# 317
Здравейте!

Относно играчките... Моята дъщеря също си нави точно Шира, дори ни ги номерира по желание, понеже преди няколко дни в ЛИДЛ Хасково нямаше Шира и не знаех кое да взема. Днес в ЛИДЛ Харманли имаше и я взехме. Но мениджърът , който ни я извади от склада каза, че вече почти няма при тях от този вид, дори и в складовете вече я нямало, понеже бил най-голям интересът към нея. Скоро щели да предлагат само останали .... Не знам, вероятно най-прилежна на вид изглежда, спрямо останалите играчки. Щом ние не се вълнуваме от Ледената епоха също избрахме нея. newsm78 Това е в общи линии.

# 318
Като говорите за играчките, някой има ли излишна точка/точки, да помоля за тях? Мисля, че няма да можем да ги съберем до края на срока, а и щом и играчките свършват...  Crazy

# 319
Другата седмица ще има самозалепващо фолио.Някой от вас да го е лепил директно върху стена?Стената е с гипсокартон и отгоре с латекс/но има петна от кафе по нея и трябва да се боядисва отново/На първо време  това би ми свършило работа:бързо слагане,чисто и мързеливо/

Ние лепихме директно върху стена, боядисана с латекс.  Peace Стана лесно. Фолиото купих преди две седмици може би. newsm78

# 320
Шира е най-търсена от момиченцата, защото само тя от играчките е момиче/женска. Другите са все мъжки животни.  Crazy Ама и аз как го обясних, дано ме разбрахте.

Ако бяха пуснали и Ели, със сигурност щеше да конкурира Шира.  Peace

# 321
Ние събрахме за една катерица, за повече няма да можем...ако някой предлага излишни точки, бих се възползвала, но предполагам че няма Simple Smile

От другата седмица препоръчвам пейката, аз си я купих от разпродажбата на по-добра цена, но сега са й вдигнали цената...и все пак си струва  Peace

# 322
И ние събрахме, децата си имаха желания, но мъжът ми отишъл и взел Сид.  Crazy А него никой не го искаше.... Та, сега събираме и за другите играчки.

И аз бих се наредила за точки.  Blush

# 323
  • на последния етаж
И на мен ми трябват точки, почти събрахме за една играчка, но няма как само за единия...

# 324
Здравейте, видях по-назад в темата, че е голяма драма намирането на Шира от ледена епоха. Днес я търсих в лидл Люлин, но нямаше. Някой има ли информация къде я има или в кой ден от седмицата получават играчките, за да отида тогава? Като попитах в магазина беше много уклончиво, един път в седмицата, ама утре или пък в други ден... Явно трудно ще е, но много я искаме  Laughing

Здравей,
вчера вечерта обиколих 6 (шест) магазина за пустата Шира. Проверих в магазините в Люлин, Вагона, Зона Б5, Захарна Фабрика, Надежда и Свобода и никъде нямаше. Изхабих сума ти бензин да обикалям  Mr. Green
На Вагона ми казаха, че утре чакали зареждане, т.е. днес. Ако ти е близо - провери.
Тази сутрин дадох картончето на мъжа ми, защото той доста обикаля, да проверява в различни магазини. И познай - взел я е от първия магазин, в който е отишъл- в Зона Б5.
А вчера вечерта питах и казаха, че нямат, при това бях с детето, което видимо живо се интересуваше има ли я или не. Иска ми се да вярвам, че просто са заредили сутринта, а не че ги е мързяло да проверят.
Навсякъде имаше всички играчки - липсваха само Шира и т.нар. пират (с превръзката на очите, децата казаха, че се казвал Бък).
Успех!

Аз сега почвам наново събирането, защото се оказа, че и каката много иска, нищо, че е почти на 11. Добре поне, че тя иска Сид, дано той да не е толкова дефицитен.

# 325
Много му се зачудих на това самозалепващо фолио.
Ходих гледах брошурата. Много работа може да върши, но е много мъничка снимчицата.

# 326
  • Sofia, Bulgaria
Момичета, безумно скъпи излизат тези играчки с точките в момента. Като беше книгата на Манчев и Шишков някак по приемливи ми се сториха условията. Добре че моето момиче е още малко, та ще ги пропуснем. Исках друго да кажа- от любопитство писах в гугъл ''играчки лидл ледена епоха'' и познайте продават ги в олх по 15лв всяка,има даже промоционални цени за цялата колекция Laughing

# 327
Подарявала съм точки и съм подарявала/разменяла стиките, но не бих купила или продала
Нито бих купувала и връщала стоки, за да взема точки
Пазарувам прилично и редовно в Лидл, но доста от нещата вече ги имам, а лятото не ядем толкова много, ходим на почивки и прочие, и е трудно да ги събера
Не критикувам никого, всеки си преценява Simple Smile Чара е в събирането, и в помощта от познати или съфорумци, играчката става един вид сувенир за спомен. Купуване и хитруване - не Simple Smile

# 328
  • Пловдив
Другата седмица ще има самозалепващо фолио..../

Ние лепихме директно върху стена, боядисана с латекс.  Peace Стана лесно. Фолиото купих преди две седмици може би. newsm78
Благодаря  много!Като го видя  в магазина ,ако ми хареса ще взема.

# 329
  • София
Не мога да сложа батериите на четката за почистване newsm78 ooooh!
Някой да помогне Praynig
Гледах в упътването "пише под наклон надясно и надолу"...ми не мога,ще я счупя най-накрая Thinking

Стана Crazy
Как стана, че и аз не успявам да отворя капака?

Общи условия

Активация на акаунт