Лидл 87

• 122 392
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
НЕ почиствай 15 минути!
ще си свалиш кожата от лицето  Grinning
не повече от 2-3, а при по-честа употреба и 2-3 ежедневно може да се окажат много - сама ще усетиш
леко, без натиск и с гел, който прави обилна пяна
Верно ли Crazy,благодаря Rolling Eyes
В упътването пише 20 сек на зона.. зона се има предвид  -чело,бузи ,брадичка newsm78,уж  толкова гледах да е като време,пък то май съм се забравила ,хареса ми, Laughing

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 09:09 от Velina_p

# 361
И аз четох около минута за цялото лице, така че не прекалих
Четка одобрена, панталон- върнат. Модела ми седеше добре Sad, иначе много приятна материя
Евала на хората, които са подарили точки на малчо Simple Smile И ние имаме катерица, за мен тя е култова, емблематична отвъд Ледена епоха Simple Smile

# 362
  • Бургас
Благодаря за снимката на граха bouquet

С четката за лице и аз се измъчих вчера докато отворя отделението за батерии, ама накрая незнайно как се получи Laughing Опитах с четката за нормална кожа и почиствах около 2 минути, но ми идва леко "серт" засега. Уж не натисках, ама цялата кожа ми се мърдаше насам-натам и поне 2 минути след това имах чувството, че невидима четка продължава да ми ходи по лицето hahaha Днес ще пробвам тази за чувствителна кожа с повече гел и по-малко време, та да видим. Така или иначе в книжката пише да се започне с по около минута на ден Peace

Ох, сега пера играчките и нямам търпение да си играем с тях (вдетинена майка, чийто любим филм е този Crazy). Малчо още не знае, че ги има всичките всъщност, защото ги получава поетапно, според държанието си. Първо си поиска Мани, след това Диего, а днес ми каза, че иска третата играчка да е Бък. При нас засега това е класацията, но пък той не познава още Шира, а Сид така и го запомни какво животно е даже Mr. Green

# 363
Тея пусти играчки... Мисля да пиша до Лидл, че това е безумно. Излиза 200 лв една плюшена играчка.

Я, пак...излиза 200 лв една играчка, ама като бонус получаваш храни и аксесоари за цял месец...

Какво е това пресмятане и безумство от Лидл, незнам. А има хора, които гладуват! А те подаряват храна като си купиш играчка за 200лв за същата стойност. Жалко, че всичко отива в тоалетната....

hahaha

# 364
Момичета, тези четки за почистване на лице подходящи ли са за всички типове кожа? Чета, че сте ги изпробвали на нормални и сухи кожи, а за мазни има ли приставка? newsm78

# 365
Да си призная, кръстих две приставки за щерката и едната за мен, за да ползваме и двете четката. И двете сме с мазни кожи, и двете сме доволни. Мисля че има значение продукта, с който се миеш, иначе четката просто почиства

# 366
Здравейте! Преди някоя седмица имаше катерушка/къщичка за котка? На скоро видях една останала. Искам да попитам тези, които са взели ... използват ли ги котките? Малката иска, но не съм запозната дали ще влезе в употреба, понеже от скоро имаме котенце. Благодаря предварително!

# 367
Да си призная, кръстих две приставки за щерката и едната за мен, за да ползваме и двете четката. И двете сме с мазни кожи, и двете сме доволни. Мисля че има значение продукта, с който се миеш, иначе четката просто почиства

Това е добре, ще се замисля да отида до Лидл, ако има останали все още...  Hug

# 368
  • Стара Загора
моето коте си ползва къщичката и драскалките, но и дивана също е надран

# 369
НЕ почиствай 15 минути!
не повече от 2-3, а при по-честа употреба и 2-3 ежедневно може да се окажат много - сама ще усетиш
                                                                                                                                                                                Какъв гел използвате? Марка от Лидъл ли?

# 370
  • Варна
НЕ почиствай 15 минути!
Аз  този използвах
Скрит текст:
:
от Лидл е.

# 371
И аз тоя, то друг изобщо има ли

# 372
НЕ почиствай 15 минути!
Аз  този използвах
Скрит текст:
:
от Лидл е.                                                                                                                                Благодаря!                                                                                                                                                                       

# 373
  • БУРГАС
Нещо съм ви изтървала,да се похваля купих така мечтаните ролери на щерката.В голяма еуфория е,сега се чудя откъде да и взема протектори,моля за помощ. bouquet

От къде ги взе моята от кога иска лидалски. Кой номер са?

# 374
Момичета, тези четки за почистване на лице подходящи ли са за всички типове кожа? Чета, че сте ги изпробвали на нормални и сухи кожи, а за мазни има ли приставка? newsm78

дори за мазна са най-подходящи
и мазната кожа допуска по-честа употреба от сухата
гелът - всякакъв, не е нужно да е лидлски

Общи условия

Активация на акаунт